Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6796 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן..

כידוע לכולם , מאתמול נכנס החוק החדש המאפשר עזיבה לכל רשת סלולארית באשר היא יחד עם הפריווילגיה של להשאר עם המספר הישן ..

אחת הסיבות שנשארים תקועים בחברה מסויימת זה בגלל המספר , ועכשיו הרבה יותר קל לעזוב..

יש לי מכשיר (מעפן) ברשת פלאפון - טליט X170..

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=1011959&postcount=11

http://uploaded.fresh.co.il/2007/03/09/30441261.jpg

ויש עליו התחייבות לעוד 12 חודשים בתשלום חודשי של 30 שקלים.

יש לי כבר צו ראשון , וצו גיוס עם תאריך (מתגייס עוד חודשיים) - משמע אני יכול להינות מהטבות של חייל ברשתות הסלולאריות.

איזו חברה יותר משתלמת? אורנג' או סלקום? או שבכלל כדאי לי להשאר בפלאפון?

אם לומר את האמת , אני ממש רוצה את הK800I עם המצלמפון 3.2 מגה פיקסל..

תודה מראש לעוזרים..

שחר.

שחר.

פורסם

הגיע הזמן לעבור.

סלקום או אורנג'? קשה לומר.

אני באורנג' ומאוד מרוצה כבר 5 שנים, לפני כן היו לי 2 מכשירים: 1 בסלקום ו1 בפלאפון שעשו ביניהם תחרות מי יותר גרוע ולמי השירות הגרוע ביותר ,לכן סגרתי את שניהם ועברתי לאורנג'.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

לזכותם של פלאפון יאמר שאיכות הקליטה והשמע ברשת שלהם טובה בהרבה מסלקום או אורנג'.

זה פחות מורגש בת"א וגוש דן, אבל כשיוצאים מהמרכז ההבדל מורגש. בתור חייל שביקר לא אחת במוצבים שכוחי-אל, פלאפון קולט במקומות שאורנג' וסלקום לא.

אגב, אל תשכח שפלאפון יחייבו אותך בלא מעט כסף כדי לבטל את ההתחייבות שלך איתם.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

אני לקוח מרוצה של אורנג' מזה שנים.

חוץ מהחוסר מקצועיות המורגשת בשירות לקוחות בסלקום הם די דומים.

פלאפון? תנסה להתלונן על משהו..

הם מכרו לידידה שלי פלאפון בטענה שהוא דור שלישי. מה זה דור שלישי הם אמרו, פלאפון שאפשר לקיים בו שיחות וידאו.

קיבלה מכשיר שאין בו את האפשרות לשיחות וידאו, כשחזרה למחרת ושאלה למה לעזאזל הם מעגלים לה פינות ומנסים לדחוף מכשירים והעיקר ההתחייבות הם ענו, לא כדאי לך מכשיר עם שיחות וידאו, זה נורא יקר. אני התערבתי ולא ממש שתקתי לפקיד החרטטן, אני לא חושב שנותר עוד תירוץ הגיוני אפשרי שהוא יכל לזרוק לי.

אח"כ מסתבר, שלא רק היא נפלה לפח החרטוטים, וכל אדם שעובד בפלאפון עונה את אותה תשובה: בשביל מה לך? זה יקר נורא, פשוט מיותר.

GS300.

פורסם

חכה עוד קצת. עכשיו תתחיל תחרות וירידת מחירים. עוד חודש או חודשיים יהיו תנאים הרבה יותר טובים ואז יהיה שווה לשקול מעבר.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

לזכותם של אורנג' יאמר שתוכנית החיילים שלהם היא לדעתי מהטובות!

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

הייתי לקוח של 2 חברות סלולריות עד היום - ORANGE, ופלאפון.

בפלאפון היה לי VPN (לפני עידן המירס).

למרות שלצה"ל יש חבילת "הכל כלול", ושבסופו של דבר החליפו לי מה שרציתי וקיבלתי מה שדרשתי,

זה תמיד עבר דרך מסכת ויכוחים, שירות "לא הכי נעים" בלשון המעטה, התעקשות, וכו'.

ב ORANGE תמיד קיבלתי שירות נעים, עם חיוך, סידרו לי מה שרציתי, החליפו לי SIM כשביקשתי כי הייתה איתו תקלה,

עזרו לי בטלפון כשחסמתי בטעות בעצמי את המכשיר שלי כשקניתי אותו, ועוד.

אין לי מושג איך סלקום, אבל לפלאפון - קשה לי להאמין שהייתי חוזר מרצון.

מה גם שאין להם "נוקייה", ואני מכור לנוקייה.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

אלירן, אני ממש לא מסכים איתך - גם אני מסתובב בכל מיני מקומות נידחים (ובכל הארץ בכלל) וחסרי קליטה

ודווקא לאורנג' יש את הקליטה והשמיעה הטובה ביותר.

מניסיוני, בפלאפון ובמירס יש קליטה על הפנים.

בסלקום המצב טוב יותר, אבל לא ברמה של אורנג'.

אנחנו לקוחות מרוצים של אורנג' (ולקוחות פחות מרוצים של סלקום) כבר המון זמן

ואני חייב לציין שלא היינו לנו בעיות עם השירות שלהם - הוא מצויין.

נ.ב, קונדסון - אני איתך! Nokia רולז :-P

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם
אלירן, אני ממש לא מסכים איתך - גם אני מסתובב בכל מיני מקומות נידחים (ובכל הארץ בכלל) וחסרי קליטה

ודווקא לאורנג' יש את הקליטה והשמיעה הטובה ביותר.

זכותך לא להסכים :wink:

הניסיון שלי מלמד אחרת. סתם לדוגמא, נסה לדבר בסלולרי באזור ניצנה/הר חריף ונראה איזה מכשיר יאפשר לנהל שיחה נורמלית ובאיזה לא תוכל לזוז סנטימטר אחרי שהתחלת שיחה.

ורק כדי לסבר את האוזן, אפילו לקוח נאמן כמוני מתכוון לעזוב את פלאפון בקרוב. לא בגלל הקליטה אלא בגלל המחיר הלא-אטרקטיבי שיש להם להציע לי כרגע.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

אני כבר5 שנים בפלאפון ורוצה לעבור

עשיתי כבר פעמיים את הטעות של לשדרג ולהוסיף 3 שנים להתחייבות:x

מנהל תחום אופנועי שטח בחברת HM-MOTO, יבואנית אופנועי SHERCO, AJP וRIEJU

פורסם

יש מקומות שפלאפון יש קליטה עדיפה..

מצד שני יש להם מכשירים בלאי. ושירות על הפנים.

נו..לפחות יש קליטה...

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

הייתי לקוח גם של פלאפון וגם של סלקום, ואני כיום כבר 66 חודש לקוח של אורנג' ומאוד מרוצה.

היום רכשתי לי E65

מכשיר חמוד !

שמוליק

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם

מחזק את מה שהקונדס אומר וזה הכי חשוב.

הייתי לקוח סלקום תקופה ארוכה - שירות איטי ומזעזע - פשוט לא אחד גדול! מכשירים בסדר גמור.

(כנ"ל גם זוגתי שעד היום סובלת מסלקום ועוברת בקרוב לאורנג').

באורנג' - תמיד קיבלתי שירות מצוין , מסלולים שרציתי , גמישות , שירותים נחוצים ומהר (לפתוח פלאפון לחול תוך דקה) , פיצוי על פאשלות קטנות , הטבות על שיחות עם שירות לקוחות (אמיתי - ממש דקות חינם והטבות על התענינויות ושירותים) ואפילו - החלפת טלפון שהיה אובדן מלא בחדש! (לא מחודש - K800I) במסגרת הביטוח שלהם - עם ביטול השתתפות עצמית מצידם (לסבר את האוזן - 900 ש"ח).

בקיצור - אורנג' - בלי לחשוב פעמיים.

אולי אפשר להשיג דיל טיפה יותר זול אצל אחד המתחרים (אולי - לא בטוח ובטח שלא בדילים סטנדרטים) , אבל ביום שתצתרכו שירות אפילו לדקה - כנראה תצטערו.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

• תוכן חדש...