Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6787 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זאת שאלה לאחר חיפוש אבל עדין יש לי שאלה.

מדובר ברכב שלי כאשר אני מתחיל לנוסע והאוטו עובר בין הילוך 2 ל 3 או 3-4 . יש מין צלצולים כאלה קלים בדרך כלל זה קורה כאשר ההילוך ניכנס לפני הזמן קצת וגם אם לא הסל"ד יורד ל 2000(אוטומט) ואז כאשר הוא מגיע לסל"ד הנורמלי(3000) זה מפסיק.

גם חום המנוע תקין אם זה משנה.

השאלה אם זה קשור אולי לחוטי הצתה?

החלפתי כבר 5 תחנות דלק שמתי כבר K44 וזה עדיין נישאר.

מה עוד אפשר לעשות ?:\

זה יותר רעשים כמו של רעשן כזה אבל אני בטוח שזה "הצלצולים" שמדברים פה כל הזמן

פיג'ו 306 1600 2001 אוטו

PEUGEOT 206CC 2006:arrow:

אם המצנח לא נפתח, לפחות תהנה מהנוף.

פורסם

הצלצולים במנוע נגרמים כתוצאה משריפת דלק לא ראויה. מה שקורה בדיוק זה, שתוצא הדלק שנשרף מהמצת, מתנגש עם תוצר הדלק שנשרף בתא השריפה (במצב תקין לחלוטין, אין דלק שנשרף מחום/פיח לוהט בתא השריפה) .

הסיבות יכולות להיות ניצוץ שלא במיטבו, חום מנוע גבוה, פיח לוהט בתא השריפה, קומפרסיה גבוה שמקשה על פריצת הניצוץ, וברכבים בעלי טכנולוגיה ישנה של כיוון הצתה, כיוון שאינו ראוי.

לא אכנס לפרטים ועניינים טכניים עמוקים יותר, את התורה על רגל אחת, קיבלת. (תורה לעניין הצלצולים)

בברכה

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

תודה על המידע קודם כל.

אז מה שבעצם נישאר\כדאי לעשות זה להחליף חוטי הצתה ולבדוק נכון?

PEUGEOT 206CC 2006:arrow:

אם המצנח לא נפתח, לפחות תהנה מהנוף.

פורסם

אפוא קראת והבנת שהסיבה היא חוטי הצתה בסברו המדוויק של חברי דני זומרשטיין.

לא מחליפים חוטי הצתה סתם, אלא לאחר בדיקה וחשד להתנגדות גבוהה.

קרא בין השורות שמה שכתב דני , ושלול תחילה סיבות לצלצולים, ואו ערוך חיפוש בנושא, שנטחן בעבר עד דק,

ורק ביומים האחרונים, נשאל על לפחות שני בעלי מכוניות

פזו 306.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

ראשית בדוק את המצתים. האם הם מתאימים לרכב או לאלקטרודות בלויות או מפוחמות. שקול אפשרות למצתים חמים יותר במידה ורוב נסיעותיך בין עירוניות.

פורסם
לי היתה בעיה דומה -פיג'ו 306 -החלפתי דלק מ-95 אוקטן ל-98 אוקטן וזה פתר את הבעיה.

כך לא פתרת את הבעייה אלא עקפת אותה, במחיר של דלק יקר ומיותר.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

• תוכן חדש...