Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6790 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

גם מלה טובה אפשר להגיד. חבל שאין הרבה סיבות להגיד מלה טובה על פוליטיקאים, אבל על השר אריאל אטיאס אפשר וגם צריך.

השר היחיד בתקופה האחרונה שמבטיח וגם מקיים, שלא נכנע למאבק של חברות הסלולר, שלא כל דבר שהוא אומר מתמוגג באוויר או לוקח מליון שנה ליישם. שר ששומעים אליו בתקשורת כל כמה זמן, ולא בקשר לבירבורי שכל (מופז אמרנו :lol:) אלה בקשר לרעיונות חדשים וניסיון לשפר את מצב האזרחים בתחום התקשורת. (אתם קולטים, ניסיון לשפר את מצב האזרח ושר בממשלה באותה פיסקה, מדהים !)

ניידות המספרים יוצאת מחר לדרך. כל הכבוד לשר אטיאס !

(אני רחוק מלתמוך בדעותיה של מפלגת ש"ס, אבל כאן באמת שאין שום קשר).

SAY MY NAME | www.alonadler.com

פורסם

באמת הוא עושה חיל בתפקידו.

אבל אני לא מבין למה הוא מתנגד לכך שיהיה אפשר לקנות מכשיר דור3 בלי לקנות חבילת דור3. ולאפשר להזמין מספקית אינטרנט פורטל תוכן לסלולארי.

האינטרנט בפלאפון לפחות בסלקום הוא כמו אינטרנט בשנות ה80. אין לי שוום עניין בו.

אם אתה לא יודע לנהוג על 100 כ"ס, לא יעזרו לך 500.

פורסם

החבילה הזאת מכניסה רווח רציני לחברות הסלולארי, כנראה שאי אפשר להשאיר אותם בידיים ריקות :wink:

HARD WORK BEATS TALENT WHEN TALENT

DOESN'T WORK HARD

1353594600_28_1_USD_7_dark.png

פורסם

ומצד שני, יש לו יציאות כגון אלו - הצעת חוק שתחייב את ספקיות האינטרנט לסנן אתרים פורנוגרפיים.

איך בדיוק יעשו את זה - לאטיאס הפיתרונים.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

עדיין, זאת לא הדוגמה הראשונה שבה דווקא שר שאין לו קשר לתחום

הוא זה שעושה בו חיל. שיהיה בהצלחה!

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
החבילה הזאת מכניסה רווח רציני לחברות הסלולארי, כנראה שאי אפשר להשאיר אותם בידיים ריקות :wink:

הוא כבר פגע בחברות הסלולר בעבר(ממחר אתה יכול לעבור לחברה מתחרה והישאר עם המספר הישן), לפי דעתי זה רק עניין של זמן עד שהוא יעשה את הנ"ל.

לגבי סינון הפורנו. זה לא מעשי, קודם כל יש מילוני אתרים. נגיד והוא הצליח לחסום את כולם. אפשר להוריד מאימיול.

אם אתה לא יודע לנהוג על 100 כ"ס, לא יעזרו לך 500.

פורסם

הדרך היחידה היא לאשר אתרים מסויימים ולחסום את כל השאר.

וזה מה שעושים ברוב הבתים החרדיים שבהם ילדים גולשים באינטרנט.

יש שיטה אחרת והיא אתרי אינטרנט על CD, בעצם המחשב לא מחובר לכל קו אבל זה נותן לחרדים "לטעום" מחווית הגלישה באינטרנט.

הונדה סויויק 2002 מבסוט עד הגג! כי התקנתי עליו גגון והוא מכועררר...:roll:

פורסם

זאת לא הדוגמה הראשונה שבה דווקא שר שאין לו קשר לתחום הוא זה שעושה בו חיל

ומה על תפקוד שר הביטחון הקודם ...

יאאלה, איך בא לי ג'חנון עכשיו...

פורסם

ברגע שלחצתי על "פרסם תגובה" נזכרתי בדוגמה הזאת. :-)

לדעתי פרץ היה נכשל באופן מזעזע בכל תחום שהוא היה הופך בו לשר.

.You name it - he'll screw it

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

עמיר פרץ היה יכול לתפקד בתור שר עבודה ורווחה או שר התמ"ת או אולי אפילו שר האוצר.

השיבוץ שלו בתור שר ביטחון היה גרוע כי אין לו שום רקע בתחום.

גם המלחמה שנפלה עליו חודש אחרי שקיבל את התפקיד לא עזרה במיוחד.

ולגבי אטיאס - זה עצוב שנפתח על זה שרשור בכלל, כי כל השרים אמורים לעשות את העבודה שלהם ולא רק הוא.

זה יוצא דופן רק בגלל שכמעט כל יתר השרים לא עוסקים בענייני משרדיהם ברצינות הראויה ולא ללטוש עיניים לתפקיד הבא (או הקודם, במקרה של מופז).

אטיאס בסה"כ עושה את העבודה שלו (ועושה אותה היטב). גם על שרת החוץ לבני אפשר להגיד שהיא עושה את העבודה שלה. על יתר 24 השרים לצערי אי אפשר להגיד את זה :-(

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

• תוכן חדש...