Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6800 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נדמה לי שכבר קראתי איפשהו את הסיפור הזה, אכן משהו לספר לנכדים:-D

הבנתי לצערי את הדוגמא של הקלאץ' שהבאת לגבי מדידת החלקים, מי כמוך זוכר את זה.

הנושא מעניין אותי מאד, בעיקר כי אני חושב שלא אוכל לנסוע ככה עוד הרבה, ופירוק הראש הולך וקרב.

רציתי לשאול אתכם משהו נוסף, האם עיוות נורמלי של ראש אשר הורד כתוצאה מדליפה חיצונית כמו שלי, ולא מהתחממות הוא משהו שלא אוכל לראות בעין?

כלומר אם אניח את הראש על מרצפת שיש או זכוכית גדולה, לא אוכל להרגיש שהמשטח שמיועד לחריטה אינו ישר?

תודה רבה.

למכירה:כויל ל 205 בה"פ.

מחפש: שעון סל"ד+ פיג'ו205 לפירוק

פורסם

התשובה לצערי היא שוב לא.

הנח את הראש כאשר פני השטח מופנים למעלה, קח סרגל (רצוי מברזל )מעט יותר ארוך מהראש.

גרד בעזרתו בעדינות את שטח הראש מפיח וליכלוך. הנח אותו לאורך הראש.

הכניס בינו לבין שטח הראש עיתון במידה של 10-3 ס"מ, ובדוק אם כאשר תלחץ את הסרגל לראש יש רווח בעיקר באמצע הראש.

(כלומר אם העיתון "מטייל" חופשי מתחת לסרגל). חתיכה(עובי) אחת של עיתון שנעה, זאת המידה המותרת.

דוד.

דוד מזרחי נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

פורסם

דוד תודה לך, אחלה שיטה .

האם מנסיונך הראש תמיד מקבל "שקע" מכיוון מרכז הראש? כלומר לא נתקלת במצב הפוך של סרגל שנוגע רק במרכז המשטח ולא מצליח לגעת בדפנות הראש ?

לפי מה שרשמת בהודעה הראשונה שלך, אין מצב שתטייל לי שם רק חתיכה אחת של עיתון, אני מקווה שכן.:wink:

פורסם

שלום עמית.

הרכב שלך עבר 165.00 ק"מ..

סביר להניח שגם אם השתמשו בכול חייו של הרכב במים ירוקים מחברה מוכרת ומומלצת הראש נאכל.

מנסיון של פרוק ראש ב 205 לפני מספר חודשים, רכב שעבר 140.00 ק"מ שמור ומטופל, לגם מיים ירוקים של פרסטון, נדהמתי לגלות 2 חורים בראש.

כמובן שהראש נלקח לחרט, עבר מילוי+ישור שטח,השחזת שסתומים.

אם אם תופתע לטובה שהראש נראה תקין,בשביל 150-200 ש"ח כדאי לשלוח את הראש לישור שטח.

אל תשכח להחליף על הדרך גומיות שסתומים, טימינג( אם לא נעשה) ומשאבת מיים על הדרך.

ממליץ לקנות סט שלייף של חברת elring.

ד"א- גם אצלי פורק הראש מאותה סיבה כמו שציינת.

אתה לא תצטער, המנוע ישמע ויגיב הרבה יותר טוב.

בהצלחה.

אורן.

הצרפתיה שלי אוהבת שאני מתעסק לה "במנוע":oops:

מי אמר שהצרפתיות לא חמות???( הצרפתיה שלי מתחממת מהר).

עריכה- החלפת רדיאטור הפכה את הצרפתיה לפולניה.:brickwall::brickwall:

פורסם

הי אורן ,

אתה תותח על, עזרת לי כבר בנושא הזה, כואב לי הלב על הרכב, הוא נוסע מעולה אבל נוטף שמן.

בכל אופן, זכור לי שרשמת שחריטה ומילוי עלו לך 600 ש"ח בערך לא?

פתחתי את השרשור על מנת ללמוד על דרכים לברר את מצב הראש, ולהחליט לגבי האפשרויות שעומדות בפני.

פורסם
הי אורן ,

אתה תותח על, עזרת לי כבר בנושא הזה, כואב לי הלב על הרכב, הוא נוסע מעולה אבל נוטף שמן.

בכל אופן, זכור לי שרשמת שחריטה ומילוי עלו לך 600 ש"ח בערך לא?

פתחתי את השרשור על מנת ללמוד על דרכים לברר את מצב הראש, ולהחליט לגבי האפשרויות שעומדות בפני.

ישור שטח בלבד עולה 150-200 ש"ח, אם אתה צריך מילוי... תלוי כמה,ולפי זה המחיר יעלה.

אין אפשרות לברר את מצב הראש,, רק כשתפתח אותו תדע!.

ממליץ להכין כסף למילוי וישור.

בברכה.

אורן.

הצרפתיה שלי אוהבת שאני מתעסק לה "במנוע":oops:

מי אמר שהצרפתיות לא חמות???( הצרפתיה שלי מתחממת מהר).

עריכה- החלפת רדיאטור הפכה את הצרפתיה לפולניה.:brickwall::brickwall:

פורסם
דוד תודה לך, אחלה שיטה .

האם מנסיונך הראש תמיד מקבל "שקע" מכיוון מרכז הראש? כלומר לא נתקלת במצב הפוך של סרגל שנוגע רק במרכז המשטח ולא מצליח לגעת בדפנות הראש ?

השיטה המתוארת אינה השיטה שלי , אלא של החרט שלי.

כן "השקע" הוא תמיד מכיוון מרכז הראש. נתקלתי גם במצב של "שקע" במרכז הראש לאורך המשטח.

אבל אף פעם לא, שסרגל נוגע רק במרכז המשטח.

דוד.

דוד מזרחי נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

• תוכן חדש...