Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6802 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מהיום בבוקר האוטו החליט לגרום לי לעצבים מיותרים.

מתבטא בכך שהטורים משחקים במצב סרק לא יציבים כלל וגם שהם יציבים בטעות זה מתחת ל-10.

לרכב קשה להתחיל נסיעה.

במיוחד אם זה לצאת מחנייה שזה נורא איטי הוא מתכבה בסביבות ה-8 פעמים אם זה יציאה ברוורס ואיזה 6 פעמים אם זה יציאה בראשון .

התחלת נסיעה מגומגמת וגם עצירה/האטה של האוטו גורמת לגמגום כבד.

יש להדגיש זה התחיל רק היום ומפריע לי בצורה מטורפת.

אני לא יודע אם זה קשר אבל בשבוע שעבר במהלך נסיעה על הילוך שני פתאום המנוע קיבל בום רציני האוטו עצר במקום נדלקה הנורה של הבדיקת מנוע נכבתה והכל חזק לעצמו אפילו לא נכבה המנוע (כל ההליך ארך פחות מ4 שניות .

צביקה כמו שאמרתה שמתי את ההודעה פה מקווה לתגובות

תודה רבה לכם . ארז.

פורסם
מנוע הצעדים שלך סיים את הקדנציה שלו,יש להחליפו בחדש.

למה אתה בטוח שזה המנוע צעדים במה זה מתבטא , מה בדיוק תפקידו , ומה מחירו

מצטער על הבורות

פורסם

קטונתי מלסתור את דברי אורן, אבל אני יכול להצביע לך על הבעיה שכתבת, "פתאום המנוע קיבל בום רציני האוטו עצר במקום נדלקה הנורה של הבדיקת מנוע נכבתה והכל חזק לעצמו אפילו לא נכבה המנוע (כל ההליך ארך פחות מ4 שניות".

ייתכן שיש קשר גם ש"לרכב קשה להתחיל נסיעה".נקה וחזק את הקונקטור עם אזיקון כפי שמופיע בקובץ.

דוד.

ניתוק.doc

דוד מזרחי נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

פורסם
קטונתי מלסתור את דברי אורן, אבל אני יכול להצביע לך על הבעיה שכתבת, "פתאום המנוע קיבל בום רציני האוטו עצר במקום נדלקה הנורה של הבדיקת מנוע נכבתה והכל חזק לעצמו אפילו לא נכבה המנוע (כל ההליך ארך פחות מ4 שניות".

ייתכן שיש קשר גם ש"לרכב קשה להתחיל נסיעה".נקה וחזק את הקונקטור עם אזיקון כפי שמופיע בקובץ.

דוד.

דוד אין לי את תוכנת הוורד על המחשב ידוע לך על תוכנה אחרת שזמינה מהר ויכולה לפתוח את הקובץ?

-----

ועוד משהו אני לא יודע אם הוא קשור לבעייה המדוברת .

הייתי בטיפול במוסך לפני מספר ימים והיה לי צינור שיוצא מהפרונט של הראש מנוע והוא היה קטוע ממש מההתחלה שלו....משום מה זה נורא הפריע לי בעיין ואמרתי למוסכניק שיסדר את זה הוא סידר את זה בכך שהוא החליף את הצינור וחיבר אותו למין יציאה כזו שיש לצינור העבה של פילטר האויר שמחתי כמובן אבל מאז שהוצאתי את האוטו מהמוסך אחרי הטיפול הזה שלא היה עוד שום דבר מלבד החלפת אטם בחלק העליון של המנוע אם אני לא טועה אטם ראש מנוע. קרה הדבר שאמרתי לכם עם הבום של המנוע ועוד פעם של שתי בומים יותר קלים

אני יודע שהנשם כן אמור להתחבר לצינור של הפילטר אוויר . אבל הבעייה שראיתי במוסך במקרה פז'ו כמו שלי בידיוק .

הסתכלתי על המנוע מתוך התעניינות ואני ראיתי ישר שהצינור שהם חיברו אצלי במנוע הזה מחובר בכלל למקום אחר לחלק אחר בכלל במנוע וצינור אחר בכלל מחובר באוטו שראיתי למקום שאצלי הם חיברו אותו. וחשבתי לעצמי שיכול ליהיות שהזבנגים נובעים מהחלפת הצינורות .

התמונות עם הסברים קלים (טיפה מחורבש סליחה)

1. http://i232.photobucket.com/albums/e...n/2626fe74.jpg

2. http://i232.photobucket.com/albums/e...ez_cohen/2.jpg

3. תמונה גדולה בלי הסברים שיהייה יותר קל לראות

http://i232.photobucket.com/albums/e...11-07_1544.jpg

פורסם
ראה אם כאן טוב יותר.

דוד.

דוד כאן אני רואה את זה בבירור אבל אני לא יודע בידיוק היכן החלק המדובר נמצא אני

תסתכל רגע בבקשה בתמונות שהבאתי לפורום ותראה אם הוא נמצא שם אם כן תגיד לי היכן בבקשה.

מצטער על ההתעלקות

פורסם

שלום לך ארז

יתכן ובאמת צודק חברי המלומד אורן טורבו (HDI), כשטען שמייצב הסרק שלך סיים קדנציה.

אבל יחד עם זאת ,יתכן וגם חיישן מצב מצערת שלך החליט לעשות שביתה איטלקית ולא משדר

למחשב ניהול המנוע שהרכב נמצא במצב סרק ,ולכן המחשב לא פוקד על מייצב הסרק להקיץ משנתו

ולהתחיל לצעוד ....

בקיצור ידידי, גש לאיש מקצוע שיאבחן לך בצורה מקצועית את מקור הבעיה בעזרת סורק ,הרי במערכות הממוחשבות

של היום לא חסרות הפתעות ....

חוכמת החיים האמתית היא אינה בלהחזיק את הקלפים הטובים,

אלא לדעת היטב איך לשחק עם הקלפים העומדים לרשותך.

פורסם
שלום לך ארז

יתכן ובאמת צודק חברי המלומד אורן טורבו (HDI), כשטען שמייצב הסרק שלך סיים קדנציה.

אבל יחד עם זאת ,יתכן וגם חיישן מצב מצערת שלך החליט לעשות שביתה איטלקית ולא משדר

למחשב ניהול המנוע שהרכב נמצא במצב סרק ,ולכן המחשב לא פוקד על מייצב הסרק להקיץ משנתו

ולהתחיל לצעוד ....

בקיצור ידידי, גש לאיש מקצוע שיאבחן לך בצורה מקצועית את מקור הבעיה בעזרת סורק ,הרי במערכות הממוחשבות

של היום לא חסרות הפתעות ....

שלום וויני

יש לך או לחברים האחרים בפורום בעל מקצוע מבין עיניין או שניים על פז'ו מקצועי ואמין באיזור ירושלים?

פורסם
שלום וויני

יש לך או לחברים האחרים בפורום בעל מקצוע מבין עיניין או שניים על פז'ו מקצועי ואמין באיזור ירושלים?

האבחנה של אורן חברי סבירה ביותר, והיא נפוצה מאד בדגמי פזו לסוגיהם, מנוע הצעדים, אחראי על יצוב סלד סרק, והוא

מיצב את הסרק, לפי צרכי המנוע, במקרה של תקלה בו, הרכב כבה ו/או לא שומר על סלד סרק, ומעלה ומוריד סלד, ללא כל אפשרות לשלוט עליו, יש לערוך תחילה בדיקה ממוחשבת , במכון דיאגנוסטיקה, במתמחה בכך, קבל המלצה על אחד שכזה בירושלים:

http://www.musach.co.il/details.asp?id=331

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

כל עוד הרגל על הגז הנסיעה רגילה אם כי התחילת נסיעה יש הרגשה שהאוטו לא סוחב כמו שצריך

בעיית הגמגום היא רק בהאטה/עצירה של האוטו ואו במצב של סרק

פורסם

זה אכן נמשע כמו מנוע צעדים.

במידה והבעיות היו גם בנסיעה רגילה, אז היה מקום לחפש חיישנים נוספים.

אינ לא חושה שיש לך מנוס, מלהכנס למוסך שייתחבר לך למחשב של הרכב.

אופיר רודניצקי, דיאגנוסטר מומחה לרכבי קבוצת VW AUDI SEAT SKODA

פורסם

כן אני מאמין שאני ילך למקום שצביקה המליץ לי עליו מחר ...

השאלה שלי כמה בדיקה כזו אמורה לעלות למה המצב עכשיו לא 10 אין פרנסה קשה קשה

• תוכן חדש...