Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6791 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אני אגיד לך תאמת יש לי ת קיקר אחי ו וואלההוא נותן מדיוק ויפה..

אבל השאר זה כבר החלטה שלך כל אחד ואיך שאוהב לשמועעע

הייה לי CVR (ועוד כזה שמחובר ב1 אום - אין הרבה כאלה) ואני יכול לומר שעצמה יש - הדיוק לוקה מאוד בחסר .

הC12 של קיקר זול ומדוייק ממנו.

תומר

💡אמרת? אל תבטיח;  הבטחת? אל תכתוב;  כתבת? אל תחתום;  חתמת? אל תתפלא 😏

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני מחפש סאב שיותר ישלים את השמיעה באותו מאשר ישתלט עליה

בסך הכל אני לא מחפש עוצמה ומשהו שיפרק ברגים אלא משהו איכותי, מדויק ולא מורח בעיקר

אז סגרנו על הP2?

מחר אני ילך ישמע אותו אני חושב

בנתיים?

Panasonic CQC5401W

JBL GTO936 6*9

ההמשך יבוא...

פורסם

אז לטעמי לך על ה-ZR (שוב). יש לו באס יותר עמוק מה-P2, אבל שתיהם דיי מדוייקים ואיכותיים. הייתי שומע את שתיהם.

גיא.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

הZR יותר מדוייק בקצת ומרגיש חזק בהרבה מהP2.

לכן הייתי ממליץ לך לשמוע אותו.

ההמלצה היא בתיבה 29 ליטר אטומה ומוגבר כראוי.

אמיר

!!!205rallye -->206XS -->clio172-->fiat bravo tjet 1.4t --> Ford Focus ST

פורסם
תלוי באיזו תיבה תשים אותו :twisted: (בעבר היה לי אחד והוא פירק לי את האוטו, ואני יודע מה זה סאב שמפרק מכוניות. בקיצור לא פראייר בכלל).

גיא.

באיזה תיבה היית שם C12 של קיקר?

או של ו15ואינטשוJBLוGTO1502Dו

פורסם

P2 זה דראק .

למה זה דראק בדיוק? אחד הסאבים שנותנים הכי הרבה תמורה למחיר. סאב איכותי מדוייק וחזק, אם יודעים לשים אותו בתיבה מתאימה.

גיא.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

קיקר C12 מניסיון הייתי שם בתיבה 50 ליטר אטומה.

הוא נותן עוצמה טובה מאוד ודיוק סביר בהחלט.

אמיר

!!!205rallye -->206XS -->clio172-->fiat bravo tjet 1.4t --> Ford Focus ST

פורסם

תודה לכולכם, מישהו יודע כמה ליטר התיבה של הפניקס צריכה להיות ואם אטומה או לא?

כי את התיבה אני מזמין בנפרד

בנתיים?

Panasonic CQC5401W

JBL GTO936 6*9

ההמשך יבוא...

פורסם
אז מה הוחלת שהסאב הוא הצג החלש של המערכת שלך?

לא הבנתי כל כך למה התכוונת כשאמרת הצד החלש..

בנתיים?

Panasonic CQC5401W

JBL GTO936 6*9

ההמשך יבוא...

פורסם

פיניקס גולד התמורה הכי טובה במחירים האלה גם חזק גם מדיוק וגם בעל צליל נעים כשהוא בתיבה אורגנלית אבל בשבילו אתה תצטרך מגבר הרבה יותר חזק מפולס אודיו ולכן אולי הוא לא הכי משתלם לך למרות זאת יש לך את הp2 של רוקפורד שהוא סאב מדיוק ובעזרת כיוונים טובים אפשר להוציא ממנו קצת עומק (לרמות כל הדעות עליו) ומה גם שהוא ינוצל יותר.

הקיקר בעיני סתם סאב בדומה לקנוד ופיוניר סאבים תקועים כאלה בקיצור לא שווים את המחיר שלהם אבל עם אתה אוהב spl אלה הסאבים בישבילך

שיהיה בהצלחה

אורן

HU: DXZ785USB. FRONT: MW: A.A HAVOC. MR: HAT L3. TW: HAT L1PRO. SUB:DC AUDIO LEVEL 3F X2. FRONT AMPS:XETEC P-2+S.A SAX-50.4. SUB AMP:DC AUDIO 5K. POWERED BY 2 XS POWER 3100+3400

:twisted: DO YOU THINK YOU HAVE BASS? THINK AGAIN

• תוכן חדש...