Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6817 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

איזה קומפוננט כדאי לקחת מ ארבעתם ?

Sound stream XSC.6

Sound Stream PCC.6

Morel DOTECH OVATION

Hertz Energy

תודה לכל העוזרים

Alpine 9887 | 300/4 Jl Audio | 165v1 Focal | Havoc 12" Ascendant Audio | SAE-1000D Sundown Audio

פורסם

ועוד שאלה אחת ששכחתי לשאול..

יש לי סאב ישן של CERWIN WEGA

שהוא 200 RMS

ועכשיו יש לי את הסדרה החדשה שזה 300 RMS

אפשרי לשים את הסאבים ביחד בתיבה כפולה ?! או שאי אפשר וזה יגרום לכל מיני נזקים

Alpine 9887 | 300/4 Jl Audio | 165v1 Focal | Havoc 12" Ascendant Audio | SAE-1000D Sundown Audio

פורסם

שלום אחי,

קודם כל מארבעת הקומפוננטים הייתי ממליץ לך על המורל דוטק בלי שום היסוס מכיוון: הדגם של ההרץ שהצעת הוא הכי נמוך בסדרה (לא שאני אומר שהוא לא טוב, להיפך הוא מצויין, אבל אני לא ממליץ), הסאונדסטרים לדעתי לא נשמעים משהו (יחסית לדוטק). אני מבטיח לך שמהדוטק אתה מאוד מאוד תהנה, אחלה קומפוננט!

לגבי הסאב, תן לי להבין: יש לך עכשיו סרבין ווגה 200 RMS ועכשיו יש לך עוד אחד מהסדרה החדשה של 300 RMS.

אם הבנתי נכון אז לדעתי תעשה ככה, קודם כל תבנה תיבה כפולה (כמובן בצורה מקצועית אצל מישהו שמבין), בין הסאבים שתהיה מחיצה, ואת ה-200 תשאיר עם פיר ובחצי השני של ה-300 תשאיר תיבה בלי פיר.

מה שיוצא לך הוא ששני הסאבים עובדים יפה מאוד ומוציאים לך צלילים שונים (כי אחד עובד עם פורט ואחד עובד בלי פורט) והם יותר מנוצלים, דיעה שלי אתה תשמע מדהים! אני אישית עשיתי ככה עם שני סאבים של קיקר - יצא מושלם!

פורסם

סבבה הבנתי...אתה יכול אולי לדבר איתי בפרטי בבקשה ?

פורסם
שלום אחי,

קודם כל מארבעת הקומפוננטים הייתי ממליץ לך על המורל דוטק בלי שום היסוס מכיוון: הדגם של ההרץ שהצעת הוא הכי נמוך בסדרה (לא שאני אומר שהוא לא טוב, להיפך הוא מצויין, אבל אני לא ממליץ), הסאונדסטרים לדעתי לא נשמעים משהו (יחסית לדוטק). אני מבטיח לך שמהדוטק אתה מאוד מאוד תהנה, אחלה קומפוננט!

לגבי הסאב, תן לי להבין: יש לך עכשיו סרבין ווגה 200 RMS ועכשיו יש לך עוד אחד מהסדרה החדשה של 300 RMS.

אם הבנתי נכון אז לדעתי תעשה ככה, קודם כל תבנה תיבה כפולה (כמובן בצורה מקצועית אצל מישהו שמבין), בין הסאבים שתהיה מחיצה, ואת ה-200 תשאיר עם פיר ובחצי השני של ה-300 תשאיר תיבה בלי פיר.

מה שיוצא לך הוא ששני הסאבים עובדים יפה מאוד ומוציאים לך צלילים שונים (כי אחד עובד עם פורט ואחד עובד בלי פורט) והם יותר מנוצלים, דיעה שלי אתה תשמע מדהים! אני אישית עשיתי ככה עם שני סאבים של קיקר - יצא מושלם!

בפעם הבאה שאתה רוצה לרשום שטויות תכנס לאתר הזה www.hartot.co.il ותפציץ בשטויות

לפותח השרשור לא נהוג להשים שני סאבים שונים ברכב בגלל שלכל אחד יש צליל שונה ועוצמה שונה למרות ששניהם מאותו היצרן.

המלצה שלי תישאר עם שלך הוא מספיק רק תכניס אותו לתיבה אטומה בנפח הדרוש ורק תהנה.

לגבי קומפוננט ההיתי ממליץ לך שתלך ושתמע את כולם כי כולם ברמה זהה פחות או יותר למרות שבעיני ההרץ קצת יותר טובים מהשאר אבל זה לפי טעם אישי לכן כדאי לך ללכת ולבדוק את הסטים שהצעת זה שהכי אהבת תקנה אל תקנה רק בגלל שאמרו לך או המליצו לך

שיהיה בהצלחה

אורן.

HU: DXZ785USB. FRONT: MW: A.A HAVOC. MR: HAT L3. TW: HAT L1PRO. SUB:DC AUDIO LEVEL 3F X2. FRONT AMPS:XETEC P-2+S.A SAX-50.4. SUB AMP:DC AUDIO 5K. POWERED BY 2 XS POWER 3100+3400

:twisted: DO YOU THINK YOU HAVE BASS? THINK AGAIN

פורסם
בפעם הבאה שאתה רוצה לרשום שטויות תכנס לאתר הזה www.hartot.co.il ותפציץ בשטויות

לפותח השרשור לא נהוג להשים שני סאבים שונים ברכב בגלל שלכל אחד יש צליל שונה ועוצמה שונה למרות ששניהם מאותו היצרן.

המלצה שלי תישאר עם שלך הוא מספיק רק תכניס אותו לתיבה אטומה בנפח הדרוש ורק תהנה.

לגבי קומפוננט ההיתי ממליץ לך שתלך ושתמע את כולם כי כולם ברמה זהה פחות או יותר למרות שבעיני ההרץ קצת יותר טובים מהשאר אבל זה לפי טעם אישי לכן כדאי לך ללכת ולבדוק את הסטים שהצעת זה שהכי אהבת תקנה אל תקנה רק בגלל שאמרו לך או המליצו לך

שיהיה בהצלחה

אורן.

נראה לי שאתה מדבר שטויות, אז תחשוב לפני שאתה אומר על בנאדם שהוא אומר שטויות, אז תכנס לאתר שנתת ותעיר שם לאנשים!

פורסם

אתה כן כותב שטויות.

א.ההרץ אנגרגי' זה לא הדגם הכי נמוך,יש את הדייסי לפניו,והוא יכול לדעת מה מתאים לו רק לפי שמיעה.

ב.לשים שני סאבים שונים זו טעות כי לסאבים יש אופי שונה,אחד יכול לאחר והבאס ישמע גרוע,ואת התיבות הוא צריך לשים בתיבות לפי הצהרות יצרן .

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

• תוכן חדש...