Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6804 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

היום לאחר שחזרתי מחתונה אני נכנס לאוטו ורואה שהדלת היתה פתוחה (לא נעולה), אין סימני פריצה אבל גנבו לי רדיו דיסק וGps

האם הביטוח מכסה גניבות ואם כדאי בכלל לדווח למטשרה?.

תודה למי שעוזר,

עידו.

Suzuki Jimny

פורסם

זה כבר תלוי בסוג הפוליסה וההרחבות שיש לך.

המלצתי,במידה ולא הגשת תלונה במשטרה,אז קודם כל תעשה את זה, לאחר מכן תדבר עם סוכן הביטוח שלך ותראה איפה אתה עומד.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

אצלי למשל יש ביטוח צד ג' בלבד שעלה כ- 700 ש"ח אבל כשהייתי אצל הסוכן הרחבתי אותו בעוד 300 ש"ח, כך שיכלול ביטוח גרירה, ביטוח שמשות, וביטוח לרדיו דיסק עד 800 ש"ח. (הוא עלה בזמנו 550 ש"ח), כך שאתה צריך לבדוק את הפוליסה.

אני מניח שפרצו לך את האונו ולא את המגאן, מכיוון שהיו כבר תלונות ברשת שהאונואים נפרצו/ נגנבו ללא סימנים. מה שקרה שהגנבים הצליחו לייצר מפתח מאסטר לאונו כך שיתאים לכל הדלתות. בגלל זה יש לי אימובולייזר ואזעקת נפח.

קודם כל להגיש תלונה במשטרה (לך תדע, אולי ימצאו את האפסים האלו עם הרדיו וה GPS ויחזירו לך. היו מקרים מעולם).

פורסם

אל תלך למשטרה חבל על הזמן, לא ימצאו אותם לא יתאמצו גם לחפש אותם.

כשהיה לי את הג'אסטי, לפני שנתיים בערך, הייתי בים בראשון, השארתי את האוטו בתוך פואבלו, חזרתי וניקו לי אותו, אחד השכנים בבניין שסמוך לרכב שמע את החלון נשבר ורץ לתעד את הפריצה, הלכתי עם זה למשטרה כאשר יש מספר רכב ותמונות ממש ברורות של החשודים, טביעות אצבע, אבל שומדבר, סגרו את התיק מחוסר עניין לציבור.

ואח"כ רוני יצחק עלי שיש לי באוטו ר"ד של פיוניר משנת 2001 ורמקולים סינים, אני יודע לפחות לא יכאב לי בפריצה הבאה.

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

אייל, גם רדיו אף אחד לא מבטח בביטוח צד ג', היום התוספת של זה בפוליסה עולה כמו הרדיו עצמו וגם יש השתתפות עצמית.

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם
אם זכור לי נכון, כאשר אין סימני פריצה, יש סעיף בפוליסה שאין כיסוי.

חלון שבור,נניח בצד של הנוסע מקדימה,זה סימן מספיק טוב ?..........

לפותח השרשור........כמובן אל תראה בזה המלצה או משהו..... :wink:

אגב,אמיר אני לא בטוח בכלל לגבי זה,בדיוק כמו העניין עם פאנל נשלף למערכת,ואם לא שלפת את הפאנל וגנבו לך רק את הפאנל אבל לא הספיקו לגנוב את המכשיר עצמו ?

לי היתה פריצה לרכב,הספיקו לגנוב את הפאנל אבל לא את היחידה הקבועה (ברחו בגלל שרצתי אליהם עם אקדח), זימנו אותי אל בוחן מז"פ בבוקר לבדיקה לאיתור טביעות אצבעות, השוטר שאל מה גנבו,עניתי לו שגנבו את המערכת תו"כ שהוא בדיוק מאבק את המסגרת של היחידה הקבועה שאליה מתחבר הפאנל.

בדו"ח שהמשטרה הוציאה כתבו "נגנב מכשיר רדיו דיסק".

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

עידן,

אצלי גנבו רק פאנל, התחילו לעקור את הרדיו-דיסק והסבו נזק למכשיר ולתושבת, אבל לא הצליחו לסיים מלאכתם ונעלמו.

מי שהודיע לי על הפריצה, היה השוטר שצילצל בדלת (הרכב היה מתחת לבית לאור היום). השוטר ביקש שכשאני בא להגיש תלונה שאבוא עם הרכב לתחנה, ינסו להוריד שם טביעות אצבע

באישור משטרה נכתב שנגנב פאנל. הביטוח טען שהרדיו-דיסק לא נגנב ולא הסכים לשלם. (את השמשה תיקנו).

בפוליסה היה כתוב משהו על גניבה בשלמות.

אצלי לא היתה חובה להוציא פאנל, ההתניה היתה רק עם הרדיו-דיסק נשלף, חובה להוציאו.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

ברר עם הביטוח האם אתה צריך להציג להם את הפאנל. אני יודע שאצלי אני צריך להראות שהוצאתי את הפאנל ורק אח"כ אקבל זיכוי על רדיו שנגנב.

כלומר זוהי ההוחכה שאתה מצדך עשית את המוטל עליך.

יואב :arrow:

פורסם

לאונו לא היו סימני פריצה (ראיתי הכל בחושך).

הפנל היה נפרד מהר"ד,

האם ביטוח צד ג' אמור לכסות את הכל? או שזה כלול בביטוח חובה?.

Suzuki Jimny

פורסם

ביטוח חובה לא קשור לפריצה. אם חס וחלילה יש תאונה ויש נזקי גוף מערבים את הביטוח חובה.

אתה צריך להסתכל בפוליסה שלך, אם היא נאבדה צור קשר עם סוכן הביטוח שלך וברר איתו. כשאני עשיתי את הביטוח (כמו שכתבתי) הוספתי כסף לביטוח על הרדיו דיסק והשמשות אבל לא כולם עושים כך.

אם יש לך ביטוח מקיף אז אין בעיה.

פורסם

קודם כל תודה לכולם על התגובות, עשיתי בירורים ומסתבר שיש ביטוח צד ג'

עכשיו נשאר לי לשלוח להם את הטופס מהמשטרה, הכיסוי לגניבת ר"ד הוא עד 1200 שקל, לי יש השתתפות עצמית של 300 ש"ח ומקבל ר"ד חדש, את הדגמים אני עדיין לא יודע.

לגבי הג'י פי אס זה אבוד, כבד קניתי אותו דגם חדש, אבל אשכול לפנות לאולם לגבי הגניבה.

שוב תודה לכולם :).

Suzuki Jimny

• תוכן חדש...