Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

D1, D2, D3 בגיר אוטומט

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6795 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

התיבה תישאר בהילוך שקבעת.

D1, התיבה תישאר בהילוך 1.

D2 - התיבה תישאר בהילוך 2 (לא תעלה לשלישי או תרד לראשון, גם אם אתה עומד במקום והכנסת לD2, הרכב יזנק מהילוך שני - לפחות בסיויק).

זה בעיקר לירידות או עליות, להשאר בהילוכים נמוכים בשביל מומנט (בעליות) או כדי שהרכב לא יצבור מהירות גבוהה מדי (בירידות).

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

פורסם

תחפש חביבי.

נענה בפורום יותר מפעם אחת.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

חיפשתי, יותר נכון ניסיתי לחפש

לא ידעתי מה לרשום בחיפוש אז רשמתי D1 ולא מצא לי משהו שהייתי צריך

Toyota Yaris TS

פורסם
גם אם אתה עומד במקום והכנסת לD2, הרכב יזנק מהילוך שני - לפחות בסיויק

איזה מוזר, פעם ראשונה שאני שומע את זה. ברכבים האוטומטיים שנהגתי בהם, שזה בערך 2 וגם כי הייתי חייב (בצבא) זה פשוט מגביל את ההילוך לשני או שלישי או מה שקבעת, בתנאי שהמהירות של הרכב מתאימה להילוך. (למרות שלחבר שלי היה ג'יפ, לא זוכר איזה, והוא אמר לי שאם אתה שם D1 זה מוריד לראשון אפילו אם אתה במהירות. בטח לא כיף.)

פורסם

עד כמה שזכור לי, הרכב לא ירד להילוך ראשון אם זה בלתי אפשרי (אתה מוריד ל D1 במהירות גבוהה).

עכשיו נזכרתי שאם זה רק מספר, אז הרכב ישאר בהילוך הזה תמיד (לא יעלה, ירד או לא יזנק מהילוכים אחרים). אם רק רשום מספר וגם D אז הרכב יזנק מהילוכים נמוכים יותר אבל לא יעבור את ההילוך שזה מספרו.

בסיויק יש 1,2,D3 ו - D.

כלומר ב D3 הרכב ינהג כרגיל אך לא יעבור להילוך רביעי.

2 - הרכב ישאר תמיד בהילוך שני, כולל בזינוקים מהמקום

1 - כנ"ל, אבל הילוך ראשון.

D - התנהגות רגילה

זה לפחות מהניסיון שלי בהונדה סיויק.

פורסם

בבקשה, אתר שמסביר בדיוק מה זה D1:

http://www.d1gp.com

fizban, יש לך ניסיון על סיויק? לא הייתי כותב את זה בפורום ציבורי... :wink:

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם
בבקשה, אתר שמסביר בדיוק מה זה D1:

http://www.d1gp.com

fizban, יש לך ניסיון על סיויק? לא הייתי כותב את זה בפורום ציבורי... :wink:

אם לא היה לי נסיון על סיויק, לא הייתי מעריך את ה 306. :)

פורסם

יש לו סטיגמות והתנהגות כביש גרועה.

חוץ מזה, לדעתי רכב סבבה שחבל שאין יותר ידניים ממנו בארץ.

פורסם

וגם במקרה שהגיר נדפק, כמו שקרה לי בפיאט, ניתן להשתמש בגיר כ"חצי ידני"-עוצרים, מעבירים לראשון. מתחילים נסיעה, מעבירים לשני, שלישי...

אצלי הגיר היה נתקע על הילוך רביעי אחרי חצי שעה בערך של נהיגה.אין בררה- מעבירים כפי שציינתי.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

מיותר לציין שהשלבים בגיר נועדו בעיקר לביצוע ירידות חדות מאוד (לא לפגוע בכושר הרפידות בבלימה ממושכת) או נסיעה איטית נדרשת (שלג, שביל כורכר מחליק).

משחק עם שלבי הגיר שלא לצורך יפגע בסופו של דבר בתפקודו של מחשב הגיר והחיישנים שבו.

פורסם

קיק דאון יגרום למחשב להוריד את ההילוכים במקום שאתה תעשה זאת ידנית עם המוט.

אם התיבה לא מגיבה לקיקדאון..חפש את הבעיה שם.

• תוכן חדש...