Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6808 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כאמור הרכב המדובר אפלאוז 97,הזרקה,גיר אוטומטי.

היום במהלך עקיפת רכב בעלייה במהירות של 90 קמ"ש בניסיון להאיץ ל- 100 קמ"ש (כמובן מחוץ לעיר),הרגשתי כאילו הרכב לא מעלה מהירות והגיר נתקע.

התופעה מורגשת במשך 2-3 שניות ואז הגיר כאילו משתחרר.

התקלה הופיעה היום בפעם הראשונה והיא מאוד מוזרה ואינה מופיעה בנסיעה בשום מהירות אחרת-המעבר מ- 90 ל 100 הוא הבעייתי בתנאים של עלייה בלבד ולא בשום מצב אחר.

כמו כן,אין דפיקה בשילוב ההילוכים ולא מורגש שינוי באופן כללי בהתנהגות הגיר.

בגיר הוחלפו לא מזמן סט אלקטרו-פיילוטים מפירוק בגלל החלפת הילוכים בעייתית וכמובן שאיתם שמן ופילטר גיר אוטומטי.

אבקש ייעוץ ועזרה בפתרונות במיוחד ממומחי הגיר האוטומטי שקיימים בפורום.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

ייתכן שהבעיה אינה בגיר, אלא בקיטוע קל של המנוע. יש לבדוק באיזה טורים זה קורה, ולא רק באיזו מהירות.

דוד.

דוד מזרחי נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

פורסם

דוד,

הטורים נמצאים בין 2000 ל- 2500 סל"ד (ברכב הזה אם אני לא טועה בבגיר יש שלושה הילוכים,מ-98 כבר היו 4).

בכל מקרה ב- 90 קמ"ש -2000 סל"ד,בהאצה ל-100 קמ"ש באיזור 2500 סל"ד.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

×
×
  • תוכן חדש...