Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6803 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

החלטנו אני וסרגיי (serjok) להתחיל לבנות פודים או מה שמם לטויטרים מפיבר אבקש להביע חוות דעת המלצות ותיקונים ועוד מספר טיפים

תמונות:

DSC00521.jpg

DSC00524.jpg

DSC00527.jpg

פורסם

חחח בינתיים יש שתי מכוניות בתכנון ואז ניראה מה קורה עם העניין הזה ..

טוב מחר נשייף את הפיבר ונחפש מאיפה לקנות חומר פחחים (נקווה למצוא באיזה מוסך)

נקווה שמחר נסיים גם את הפוד סופית

הרדיו דיסק מחובר לספק של מחשב סיפור שיהפוך לפרוייקט הבא (נקווה להוסיף גם טיפה פיבר בחדר(התלהבנו מהרעיון))

DSC00529.jpg

פורסם

bub תודה על העזרה הטלפונית המהירה

זוג אחד כבר כמעט סוים נישאר רק לצפות והשני בתהליכי פיבר תמונות מחר.

פורסם

טוב החלטתי לעלות תתמונות היום.

תמונה ראשנוה זה בניה אחת גמורה חוץ מלפי איך שזה נראה לא שייפנו מספיק מרוב עצלנות ונצטרך לרפד את זה

השלישית זה אני בתהליכי חיתוך של הקצוות החומר הזה מסריח מגרד ועוד אלף ואחד דברים נוראים (אל תלמדו ממני חובה לשים כפפות ועוד כל מיני דברים להגן על הגוף)

DSC00535.jpg

DSC00534.jpg

DSC00531.jpg

פורסם

לא רק כפפות, אתה משייף פיבר בלי מסכת אבק, זה מתכון לסרטן דיי מהיר, החומר הזה הוא אחד המסוכנים יש לי דוד שעובד במפעל שמייצרים מגלשות ילדים מפיבר, והם עובדים שם עם חליפת אב"כ, כמו של אסטרונאטים. תיזהר, חבל על הבריאות.

בסך הכל אחלה בניות.

:-) just smile
פורסם

תמונות סופיות של הפודים סוף סוף

שאלה נוספת אני רוצה לאטום את הרכב איזה חומר איטום הוא הטוב ביותר ואם מישהו יכול לארגן אותו בזול

DSC00544.jpg

DSC00537.jpg

פורסם
תמונות סופיות של הפודים סוף סוף

שאלה נוספת אני רוצה לאטום את הרכב איזה חומר איטום הוא הטוב ביותר ואם מישהו יכול לארגן אותו בזול

המשפט הזה הוא בעייתי.

ויש המון בפורום. במיוחד לאחרונה על חומרי איטום. תריץ חיפוש! תקבל תשובות

עם אתה רוצה סקנדסקין. דבר איתי בפרטי.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

• תוכן חדש...