Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6829 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב, סה"כ השאלה בנושא:

מחפש תיק שיהיה נוח, גדול, יכיל תאים רבים ויתאים לכל מצב.

לא להשתגע עלי עם תיקים באלפי שקלים, אבל תיק ב800-1000 שקל בהחלט נמצא בתקציב שלי. (אם אין כלום ראוי בתקציב הזה, אפשר להרחיב טיפה, או לצמצם בהתאם לצורך).

אם יש לכם הפניות לאתרים/תמונות - גם זה יתקבל בברכה!

תודה מראש!

בברכה!

יונתן.

פורסם

אם אתה רוצה תרמיל גב מקצועי לצבא במצב חדש 90 ליטר (בת"א) שלח לי ה"פ.

יוסי

שום צבא שבעולם לא יעצור אותי מלעשות פרצלציה מהפרצוף של הקונצרטינה הזה...

פורסם

מקבלים צ'ימידן ולא תיק גב נוח וראוי....

בכל מקרה ריקושט זה בהחלט לא הכתובת !! שם המחירים מפגרים לחלוטין

חנויות תיקים שיש בקניונים השונים או בת"א זה הכתובת שלך, כל תיק של חברה מוכרת - 85\90\95 ליטר יעשה את העבודה פיקס

פורסם

למה לקנות תיק של 90 ליטר לצבא? אתה עובר דירה?

חפש משהו באזור ה70-אפשר אפילו פחות.

אני הסתדרתי מצוין עם תיק שקיבלתי מתנה מהעיריה בסוף יב (מקסימום 55 ליטר לדעתי).

כל הדברים נשארים בבסיס,אתה לוקח רק כביסה הביתה...מספיק לכביסה של 3 שבועות בכיף.

אולי תצטרך לעשות איזה נגלה עם הצ'ימידן לבסיס כדי להביא את כל הדברים אבל אז כל השירות תצא הביתה עם תיק קטן ונוח יותר.

פורסם

ידידה שלי קנתה משהו מגניב לצבא, תיק שיכול להיות גם תיק כתף-צד, גם תיק נשיאה-צד והוא גם הופך לטרול וניגרר על גלגלים, מאוד שימושי והגלגלים האלה יעזרו מאוד לגב שלך, תחפש בת"א.

http://www.benko.co.il

בנקו - יבוא תאורת לד

פורסם

זהו, התיק נבחר, לאחר התלבטויות ומדידות רבות נבחר דגם crestone 60 של The North Face.

APH4-302_mag.jpg

סה"כ במחיר סבבה לגמרי (כמעט במחיר שבאתר של החברה בארה"ב). נקנה ב"למטייל".

תודה על העצות!

בברכה!

יונתן.

פורסם

למה לקנות תיק של 90 ליטר לצבא? אתה עובר דירה?

חפש משהו באזור ה70-אפשר אפילו פחות.

אני הסתדרתי מצוין עם תיק שקיבלתי מתנה מהעיריה בסוף יב (מקסימום 55 ליטר לדעתי).

כל הדברים נשארים בבסיס,אתה לוקח רק כביסה הביתה...מספיק לכביסה של 3 שבועות בכיף.

אולי תצטרך לעשות איזה נגלה עם הצ'ימידן לבסיס כדי להביא את כל הדברים אבל אז כל השירות תצא הביתה עם תיק קטן ונוח יותר.

לא יודע איפה שירתת אבל חלק גדול מהשירות שלי עשיתי במקומות שא-י-ן איפה להשאיר ציוד...כה שהכל צריך ללכת ולחזור איתך..

במיוחד במגן קידמי, קשת בענן ושלל מבצעים בשטחים.....ששם אתה מגיע לנקודת הערכות נזק באיזה אוהלים או משהו בסיגנון וכל לילה מוציא פעילות......

פורסם
לא יודע איפה שירתת אבל חלק גדול מהשירות שלי עשיתי במקומות שא-י-ן איפה להשאיר ציוד...כה שהכל צריך ללכת ולחזור איתך..

במיוחד במגן קידמי, קשת בענן ושלל מבצעים בשטחים.....ששם אתה מגיע לנקודת הערכות נזק באיזה אוהלים או משהו בסיגנון וכל לילה מוציא פעילות......

שקד,גבעתי.

שנתיים מתוך השירות שלי היו באוהלים,

כולל כל התקופה של המלחמה האחרונה שאותה בילינו בעזה-הציוד היה באוהל ציוד/מכולות ותמיד נשארו עליו שומרים בפלוגה.

גם כשיצאנו הביתה תמיד נשארו שומרים.

• תוכן חדש...