Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8257 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 75
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני מתגייס ב 3/12

יש מישהו איתי?

ENSURE YOUR BRAIN IS WORKING BEFORE PUT YOUR MOUTH INTO A GEAR

-------------------------------------------------------

מקסים.

פורסם

איך יכול להיות שייקחו אותי להיות ג'ובניק עם פרופיל 97 ללא שום סעיף, ועברתי את כל המיונים לטייס כולל הגיבוש. איך אחד כזה יהיה ג'ובניק? אין מצב (הלוואי וכן! )

סהר.

פורסם
איך יכול להיות שייקחו אותי להיות ג'ובניק עם פרופיל 97 ללא שום סעיף, ועברתי את כל המיונים לטייס כולל הגיבוש. איך אחד כזה יהיה ג'ובניק? אין מצב (הלוואי וכן! )

סהר.

דצמבר זה בד"כ קשר-מודיעין וגם חיל אוויר.

קורס באווירה ג'ובניקית ואז בגלל הפרופיל מציבים אותך במחנה הפליטים בלאטה לתקן מכשירי קשר של יחידה קרבית.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

אני מגייס ב 25.7.2004

נאמר לי שזה גיוס קרבי...

יש לי פרופיל 97

מישהו יכול להגיד לי מתי בערך אני אמור לקבל מנילה ???

(כל הבנות בגילי קיבלו, וגם כמה מנמוכי הפרופיל קיבלו)

עכשיו אם אני מקבל את המנילה ומסמן את העדפות, תוך כמה זמן אני מקבל זימונים לגיבושים ??? (אני מעוניין בפלס"ר צנחנים)

פורסם
אני מגייס ב 25.7.2004

נאמר לי שזה גיוס קרבי...

יש לי פרופיל 97

עכשיו אם אני מקבל את המנילה ומסמן את העדפות, תוך כמה זמן אני מקבל זימונים לגיבושים ??? (אני מעוניין בפלס"ר צנחנים)

בינתיים, מאלו שבגילך, רק הבנות והבנים עם פרופיל מתחת ל-64 היו אמורים לקבל (אני לא קיבלתי :? ).

אם אתה רוצה פלס"ר צנחנים - פקסס ללשכת הגיוס בקשה לזימון ליום סיירות.

בכל מקרה, תרשים זה מאוד יעזור לך - http://www.idf2000.co.il/corps/gibush_map.htm

172

פורסם

יש משהו שלא הבנתי ביום סיירות...

עפ" התרשים (שראיתי אותו כבר מזמן) אני צריך רק לעבור גיבוש צנחנים ואז אני יכול לעשות גיבוש דודבן או גיבוש יחטיו"ת - שאם אני יעבור אותו אני יוכל ללכת לפלס"ר.

אז למה בעצם אני צריך יום סיירות ??? הרי אני לא רוצה ללכת לשייטת 13 או מטכ"ל...

פורסם

נצל"ש יום חמישי יש לי יום בקו"ם או אוהל בקו"ם משהו בסגנון בתל השומר

מישהו פה יהיה שם?

1-2-3-4-5-6-7-8-9-10- יופי עדיין נשאר קצת שכל

like a G-L-O-V-E

פורסם
אני מגייס ב 25.7.2004

נאמר לי שזה גיוס קרבי...

יש לי פרופיל 97

בינתיים, מאלו שבגילך, רק הבנות והבנים עם פרופיל מתחת ל-64 היו אמורים לקבל (אני לא קיבלתי :? ).

אם אתה רוצה פלס"ר צנחנים - פקסס ללשכת הגיוס בקשה לזימון ליום סיירות.

בכל מקרה, תרשים זה מאוד יעזור לך - http://www.idf2000.co.il/corps/gibush_map.htm

ווירון - אתה מטעה, זה לגמרי לא נכון.

הדרך להגיע לפל"סר צנחנים זה הגיבוש צנחנים. בדרך כלל כשמקבלים שאלון יח"ש (יחידות שדה) או שאלון העדפות בשמו השני, אם וכאשר מסמנים את סעיף הצנחנים בעדיפות הכי גבוהה (5) מקבלים אוטומטית זימון לגיבוש צנחנים. אם וכאשר תעבור גיבוש של יום וחצי תקבל צו גיוס לצנחנים. אחרי 3-4 ימים מהגיוס תקבל אופציה לצאת לגיבוש יחטי"ות. אם וכאשר תצטיין בגיבוש הזה תוכל להתקבל לפלס"ר. קח בחשבון שזה אחד הגיבושים הקשים שיש בצה"ל.

אם כבר עברת את שאלון ההעדפות - תרים טל' ללשכת הגיוס ותבקש זימון לגיבוש צנחנים.

נ.ב

מחר (יום חמישי) יש גיוס צנחנים, וביום ראשון יוצא לדרך גיבוש יחט"יות, עם שלושה חברים שלי, 2 מהם מאותרי דובדבן.

ראלימן

קורס 154 RESTEPA.

פורסם
ראלימן אתה צודק.

הדרך לפלס"ר צנחנים דרך יום סיירות היא גם כן אפשרית אבל לא הכי מתאימה למי שרוצה רק צנחנים.

:oops:

יום סיירות לא קשור לפלס"ר צנחנים.

ביום סיירות אתה יכול להגיע ל -

שלדג

שייטת 13

היחידה

669

חובלים

צוללות

ואני חושב שגם אגוז, אבל לא בטוח.

הפלס"ר היא יחט"ית של צנחנים, הדרך היחידה להגיע לשם זה דרך גיבוש צנחנים ואז גיבוש יח"טיות.

ראלמין

קורס 154 RESTEPA.

• תוכן חדש...