Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רנו 19 לא מניע

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6833 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האוטו לא מניע

עושה סימנים שאין מצבר (אורת חלשים, סטארטר מאוד חלש, אזעקה חלשה וכל מה שמסביב)

אחרי שחיברתי אותו עם כבלים לאוטו של אבא שלי האורות ניהיו טובים והאזעקה אבל עדיין הסטארטר מאוד מאוד חלש וכשמנסים להניע יש נפילת מתח

חשוב לציין שבסוף שבוע התעסכו לי במוסך עם משעבת דלק חשמלית (זאת אומרת סידרו אבל זה כבר נושא אחר) וזה לע עשה בעיות עד היום בערב (נסעתי באוטו פעם אחרונה ביום שישי בצוהוריים...)

פורסם

כנראה שאתה משתמש בכבלים סוג ז' ל 200 אמפר, שקנית במבצע באוטו דיפו ב 20 ש"ח.

כבלים אלו ברוב המקרים לא מספיקים, הם דקים מידי.

נסה להשתמש בכבלים איכותיים יותר, לפחות ל 400 אמפר, או, לחילופין לחבר במקביל שתי זוגות של כבלים זולים.

תדאג גם, שה"קרוקודיילים" בקצוות הכבל ישבו כמה שיותר טוב על קטבי המצבר, ושמקום המגע יהיה נקי מחומצה ובעל שטח גדול ככל הניתן.

פורסם

תודה תאמת זה גם מה שאני חשבתי

עוד מעט אני ארד למטה, אנסה

איך צריך לחבר את 2 הכבלים? את שתיהם לקותב או אחד לקותב והשני עליו?

ואיפה אפשר לקנות כבלים נורמליים ומה מחירם?

תודה לאון

פורסם

בדרך כלל אין מקום על הקוטב לשני הכבלים, תחבר איך שאתה יכול, תדאג למגע יציב ככל הניתן.

כבלים יותר נורמליים נמכרים לפעמים באותן רשתות "עשה זאת בעצמך" ACE, אוטו דיפו, וכו'.

תבחר כבלים לפחות ל400-500 אמפר, שים לב לעובי המוליך עצמו ולא רק לעובי הבידוד (לפעמים מתחת לבידות בקוטר שני סנטימטר מסתתר מוליך דקיק), ולאופן חיבור המוליכים ל"קרוקודיילים" - אמור להיות עם סופית ובורג.

מחיר-תלוי, בדרך כלל יש מבצעים, כל סכום בין 50 ל 100 ש"ח יכול להיות הגיוני.

פורסם

קודם כל תודה על העצות

עכשיו עליתי הביתה

קודם כל הכבלים של אבא שלי הם 500 אמפר

חיברתי את שתי הכבלים כמו שאמרת וזה הניע

אבל זה עדיין עושה בעויות, האורות קצת מהבהבים כשהאוטו מונע, כשמשחקים עם המינוס אז גם קצת מהבהבים, וכשהמאוורר מתחיל לפעול אז יש מין נפילת מתח כזאת לשניה ואז שוב אותו סיפור עם האורות

אני חושב שזה קשור למה שהם עשו לי עם המשאבת דלק

מה אתם עוד מציעים לעשות ולבדוק לפני שאני מכניס את האוטו למוסך שיסימו סוף סוף את העבודה שהתחילו?

נ.ב.

בדקתי מיים במצבר ויש מלא...

פורסם

הייתה לי בעיה כזאת ברנו 19. קודם כל טוב עשית שניתקת את המצבר, הבעיה אצלי היתה גזילת מתח ע"י האזעקה. הפתרון ניתוק האזעקה.

פורסם

כן

האלטרנטור עבד על 14-20 וולט בימ'ום 12-14 וכניראה סרף תמצבר או ההפך די הסתבחתי עם זה

ומרוב הבאסה על הנזק לא התעמקתי יותר מידי

יצא לי נזק של איזה 1500 שקל אפילו יותר :(

• תוכן חדש...