Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8296 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אמ , רוני, היא לא סיפרה לך עליי ?

איך הייתה הפעם הראשונה שלה ? איך היא גורתה רק מהמבט העמוק שנעצתי לכיוונה,

ממגע ידיי ברגליה האשכנזיות וחסרות השיערות ? מדגדוג אצבעות רגליה ?

המ... כנראה שהיא מעמידה פנים שהיא בתולה.

נו טוב, שיהיה.

שמוליק

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
לפי דעתי המוסיקה השחורה האיכותית היתה בזמנם של דרה, סנופ דוגי דוג, וורן ג'י, נוטוריוס ב.י.ג, וטופאק האגדי...

המוזיקה השחורה היום הולכת בכיוון של ה-MTV, והיום יותר חשוב שהאמן יראה יפה, ירקוד יפה, עם כמה שיותר בחורות - כמה שיותר חשופות בשר...

היום זה הכל עניין של פוזה - כמו בישראל...

הראל.

די, אני מנסה להבין ולא מצליח - מה כל כך אגדי בטופאק? סתם עוד ראפר מוצלח באופן סביר, שמת בנסיבות מסתוריות או לא כל כך מסתוריות, תלוי איך מביטים על זה. העניין הדבילי הזה של האדרה של ראפרים מתים יוצא מכל פרופורציה. בכל שיר שני של כל ראפר מהווסט סייד, האיסט סייד והאמוק סייד יש איזו הקדשה מפגרת בהתחלה או בסוף: "טופאק, מי מיין מאן אפ אין דה סקיי, מיי יו רסט אין פיס", או "דיס ואן איז פור ביגי, יו, יו, אה, אה"

רוני, יו, יו, ליסטן אפ מאדרפאקר, דוגי פיזל טלוויזל שמיזל מאניזל! :p

ברור שלך אין שום סימפטיה לטופאק ולמוזיקה שחורה בכלל...

אבל כל מי שאוהב מוזיקה שחורה יודע שטופאק תמיד היה ותמיד יהיה אחד הראפרים הכי טובים - אם לא הטוב מכולם. עם שירים שעד היום אף ראפר חדש לא הגיע לרמה שלהם,

ובכלל טופאק כסמל לאלימות המיותרת בין השחורים בארה"ב...

הראל.

ספרינט QV 1.7i

146 1.7 16V

פורסם
לפי דעתי המוסיקה השחורה האיכותית היתה בזמנם של דרה, סנופ דוגי דוג, וורן ג'י, נוטוריוס ב.י.ג, וטופאק האגדי...

המוזיקה השחורה היום הולכת בכיוון של ה-MTV, והיום יותר חשוב שהאמן יראה יפה, ירקוד יפה, עם כמה שיותר בחורות - כמה שיותר חשופות בשר...

היום זה הכל עניין של פוזה - כמו בישראל...

הראל.

די, אני מנסה להבין ולא מצליח - מה כל כך אגדי בטופאק? סתם עוד ראפר מוצלח באופן סביר, שמת בנסיבות מסתוריות או לא כל כך מסתוריות, תלוי איך מביטים על זה. העניין הדבילי הזה של האדרה של ראפרים מתים יוצא מכל פרופורציה. בכל שיר שני של כל ראפר מהווסט סייד, האיסט סייד והאמוק סייד יש איזו הקדשה מפגרת בהתחלה או בסוף: "טופאק, מי מיין מאן אפ אין דה סקיי, מיי יו רסט אין פיס", או "דיס ואן איז פור ביגי, יו, יו, אה, אה"

רוני, יו, יו, ליסטן אפ מאדרפאקר, דוגי פיזל טלוויזל שמיזל מאניזל! :p

מה האדון הנכבד שומע? :roll:

פורסם

אבל כל מי שאוהב מוזיקה שחורה יודע שטופאק תמיד היה ותמיד יהיה אחד הראפרים הכי טובים - אם לא הטוב מכולם. עם שירים שעד היום אף ראפר חדש לא הגיע לרמה שלהם,

הראל.

בטח שיש לי סימפטיה למוזיקה השחורה! תודות לה אני מסתובב כל היום עם חברים שלי וממלמל "יו מי ניגרז! ואט אפ יו! אול מיי ניגאז אין דה האוס רייז יור האנדס! יו! יו! יו! יו! וייב דם לאיק יו ג'סט דונט כאר! פשיזל!!" (יש להגיד במבטא ישראלי אשכנזי דבילי, שכן אני הרי וויגר* אמיתי)

תן דוגמאות לאותם שירים שאף ראפר חדש לא הגיע לרמה שלהם, מעניין אותי לדעת.

רוני

*וויגר = ווייט ניגר

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

הראל.

בטח שיש לי סימפטיה למוזיקה השחורה! תודות לה אני מסתובב כל היום עם חברים שלי וממלמל "יו מי ניגרז! ואט אפ יו! אול מיי ניגאז אין דה האוס רייז יור האנדס! יו! יו! יו! יו! וייב דם לאיק יו ג'סט דונט כאר! פשיזל!!"

רוני

מ TUPAC

changes

hail mary

dear mama

who do u believe in

panther power זה כבר ממש ממש ישן..

ולא חסר עוד

פורסם

הראל.

בטח שיש לי סימפטיה למוזיקה השחורה! תודות לה אני מסתובב כל היום עם חברים שלי וממלמל "יו מי ניגרז! ואט אפ יו! אול מיי ניגאז אין דה האוס רייז יור האנדס! יו! יו! יו! יו! וייב דם לאיק יו ג'סט דונט כאר! פשיזל!!" (יש להגיד במבטא ישראלי אשכנזי דבילי, שכן אני הרי וויגר* אמיתי)

רוני

*וויגר = ווייט ניגר

אני לא צריך לרשום כמה שמות...

2pac - greatest hits : אלבום כפול, תשמע תבין...

אני לא יודע מה איתך ועם מי אתה מסתובב, אבל אני לא הולך וממלמל שטויות סטייל-ראפ...

רוני, מעניין אותי לדעת, מה אתה שומע ?

הראל.

ספרינט QV 1.7i

146 1.7 16V

פורסם

אני לא יודע מה איתך ועם מי אתה מסתובב, אבל אני לא הולך וממלמל שטויות סטייל-ראפ...

הראל.

גם אני לא. באמת. רק כשאני מול המראה בבית, כדי להרגיש קולי ומאאאגניב.

וברצינות עכשיו - אין לי בעיה עם ראפ, לפעמים אני אפילו חוטא ומקשיב ל"זוועה" :wink: למרות שאין לי ולו אלבום ראפ אחד בבית (ביסטי בויז נחשב? הם הוויגרים האמיתיים, גם לבנים וגם יהודים :lol: ).

אני פשוט לא חושב שזו מוזיקה מרשימה במיוחד, מעבר לקצב המעולה, לקללות ולדיבור המיוחד (והמאאאגניב, טוב, אני אפסיק לעשות כאילו ראפ זו מוזיקה לילדים בני 15 שעוד לא התבגרו, למרות שזה מה שהיא באמת, אופס :wink: )

אבל ברצינות, מה לעשות שבגיל 15 אהבתי את גרין דיי, והיום עדיין שמורה לי פינה חמה בלב אבל אני כבר לא מקשיב להם יותר. והיום אני רק צוחק על חיקויים עלובים בסגנון בלינק 182 וסאם 41 (שאתם חייבים להודות שאלו שמות אפילו יותר מפגרים מ"פיטי סנט" או בשמו המלא "חמישים סנטים חדשים זה מה שהיה לי בארנק, ואז הלכתי לסבן אילוון עם אקדח ואמרתי לו 'ניגר, תביא לי מיד את כל הכסף שבקופה, או שאני עושה לך בום בום בראש! אני לא מפחד למות! יש לי כבר 15 חורי כדורים בגוף, כולל שניים הולופוינט ושריטה אחת שקיבלתי מבזוקה שעברה לי ליד האוזן, יו. (איזה מזל שפגשתי את אמינם, אחרת הייתי נשאר אפס)"

כן, אני יודע מה אתם חושבים עכשיו, מזל שהוא לא הלך לבצפר, אחרת המורה בחיים לא הייתה מסיימת להקריא את השם שלו עד הצלצול.

אניוויז, איי ואז סאיינג:

מתי כבר יימאס לציבור שמאכילים אותו בחרא? כל מיני טרקים ישנים משנות ה-60 שהוסיפו להם מקצב ראפ וקריאות "יו, אה, אה" ושהופכים למקום ראשון בבילבורד והשד יודע איפה. יום אחד מישהו חייב לקום ולצעוק - ססעעעמק, מתי כבר מישהו ירה בג'יי זי הזה? (רק באנגלית)

רק עכשיו שמתי לב ששאלת אותי מה אני שומע. ובכן, זה בטח יהווה שוק בשבילך, אבל אני שומע מוזיקה קלאסית.

בעיקר שופן ורחמנינוב.

בפול ווליום, היישר מסלון הבית.

פשוט אחשלי לא מפסיק לנגן (כבר 14 שנה, הוא ממש טוב, הופיע גם מול הרמטכ"ל)

אני אוהב בעיקר רוק. בריטי, אמריקאי, אלטרנטיבי יותר ופחות. שנות ה-80 ושנות ה-90. מרדיוהד עד פרל ג'ם, מהקיור עד ניק קייב, מדיוויד בואי ועד תרצה לכי (זאת הייתה בדיחה, לא מוצלחת במיוחד, עמכם הסליחה)

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

הראל.

וברצינות עכשיו - אין לי בעיה עם ראפ, לפעמים אני אפילו חוטא ומקשיב ל"זוועה" :wink: למרות שאין לי ולו אלבום ראפ אחד בבית (ביסטי בויז נחשב? הם הוויגרים האמיתיים, גם לבנים וגם יהודים :lol: ).

אני פשוט לא חושב שזו מוזיקה מרשימה במיוחד, מעבר לקצב המעולה, לקללות ולדיבור המיוחד (והמאאאגניב, טוב, אני אפסיק לעשות כאילו ראפ זו מוזיקה לילדים בני 15 שעוד לא התבגרו, למרות שזה מה שהיא באמת, אופס :wink: )

אבל ברצינות, מה לעשות שבגיל 15 אהבתי את גרין דיי, והיום עדיין שמורה לי פינה חמה בלב אבל אני כבר לא מקשיב להם יותר. והיום אני רק צוחק על חיקויים עלובים בסגנון בלינק 182 וסאם 41 (שאתם חייבים להודות שאלו שמות אפילו יותר מפגרים מ"פיטי סנט" או בשמו המלא "חמישים סנטים חדשים זה מה שהיה לי בארנק, ואז הלכתי לסבן אילוון עם אקדח ואמרתי לו 'ניגר, תביא לי מיד את כל הכסף שבקופה, או שאני עושה לך בום בום בראש! אני לא מפחד למות! יש לי כבר 15 חורי כדורים בגוף, כולל שניים הולופוינט ושריטה אחת שקיבלתי מבזוקה שעברה לי ליד האוזן, יו. (איזה מזל שפגשתי את אמינם, אחרת הייתי נשאר אפס)"

כן, אני יודע מה אתם חושבים עכשיו, מזל שהוא לא הלך לבצפר, אחרת המורה בחיים לא הייתה מסיימת להקריא את השם שלו עד הצלצול.

אניוויז, איי ואז סאיינג:

מתי כבר יימאס לציבור שמאכילים אותו בחרא? כל מיני טרקים ישנים משנות ה-60 שהוסיפו להם מקצב ראפ וקריאות "יו, אה, אה" ושהופכים למקום ראשון בבילבורד והשד יודע איפה. יום אחד מישהו חייב לקום ולצעוק - ססעעעמק, מתי כבר מישהו ירה בג'יי זי הזה? (רק באנגלית)

רק עכשיו שמתי לב ששאלת אותי מה אני שומע. ובכן, זה בטח יהווה שוק בשבילך, אבל אני שומע מוזיקה קלאסית.

בעיקר שופן ורחמנינוב.

אני אוהב בעיקר רוק. בריטי, אמריקאי, אלטרנטיבי יותר ופחות. שנות ה-80 ושנות ה-90. מרדיוהד עד פרל ג'ם, מהקיור עד ניק קייב, מדיוויד בואי ועד תרצה לכי (זאת הייתה בדיחה, לא מוצלחת במיוחד, עמכם הסליחה)

רוני

אממממ..... :shock:

תשובה עניינית.... :roll:

אבל לפי דעתי אתה פשוט סתם מזלזל במוזיקה השחורה...

הראל.

ספרינט QV 1.7i

146 1.7 16V

פורסם
אממממ..... :shock:

תשובה עניינית.... :roll:

אבל לפי דעתי אתה פשוט סתם מזלזל במוזיקה השחורה...

הראל.

מה פתאום מזלזל? זה כמו שתגיד שאני מזלזל במוזיקת קאנטרי אם אני אומר שכל השירים שלהם מדברים על איך שהם עשו אהבה עם הפרה של המשק אתמול בלילה ועם אחותם הקטנה לפני יומיים.

אה, טוב :wink:

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

הראל.

אניוויז, איי ואז סאיינג:

בעיקר שופן ורחמנינוב.

רוני

:roll:

תתחיל להרגע, המנהלים פה מתייעצים איתי בפרטי ויש רב מכריע לחסום אותך.

חדל, נצור אש, כמה אפשר???

תשמעו אנשים, אין פה סיבה להתווכח, זה כמו להתווכח מה עדיף -

גוף מדהים פרצוף תחת או הפוך... או קצפת - מילקי או הפוך.

או פין מנרוסטה ואשכים אטמוספריים או הפוך :wink:

כל חור בלילה שחור, אבל של ג'ינג'יות זוהר בחושך

פורסם

הלו, מה זה פה נראה לך? :p:wink:

אני לא מתווכח, אני פשוט אומר את דעתי ואני גם צודק. ואם אני לא צודק - אז אני גם צודק. ומי שלא מסכים איתי - ייחסם :wink:

וברצינות - נראה לכם שאני רציני? :lol:

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

הלו, מה זה פה נראה לך? :p:wink:

אני לא מתווכח, אני פשוט אומר את דעתי ואני גם צודק. ואם אני לא צודק - אז אני גם צודק. ומי שלא מסכים איתי - ייחסם :wink:

וברצינות - נראה לכם שאני רציני? :lol:

כן.

instead of bieng pussy whiped...WHIP THAT PUSSY!

פורסם

רוני רוני..אמרתי לך פעם שאני אוהב אותך?

כן?

אז שכח מזה.

אני רק מחבב אותך!

וטופאק איז דה קינג!(למרות שהוא כבר יצא מהתחת..)

אליה, שהחליט להוציא מגנזיהם את הדיסקים של איירון מיידן.. :shock:

טוב, יש רדיו דיסק באוטו..

'אבל אותי לא מעניין מה שיכנס. אותי מעניין מה שיצא..'

אלטמן.

פורסם

:lol:

רוני , הרגת אותי

אבל לא כל מי שמסתכל במראה ואומר "וואטס אפ ניגר"....

הוא ילד קטן שמנסה להיות קול :roll:

אל תשכחו,

לא משנה כמה תנהגו מהר, תמיד תוכל להגיע לכם מיני מהשוליים

פורסם

שופן ורחמנינוב? אז אחיך מנגן על פסנתר, נכון?

שופן קצת רומנטיקן מתקתק לטעמי. לפעמים הוא נשמע כמו קליידרמן. אבל רחמנינוב תותח. יש יצירות שלו שבאמת מאתגרות פסנתרנים.

אני אישית בקטע של מזמורים של הנדל בזמן האחרון.

זה אולי קצת מוזר אבל הדיסקים שמסתובבים אצלי באוטו בזמן האחרון זה או הנדל או ת'ראפי וראמסטיין. תלוי במצב רוח. וזה די שונה ממה שאני שומע בבית.

לעניין המוזיקה השחורה - פעם היא הייתה חתרנית ומעניינת, והייתה האוונגרד של המוזיקה הפופולרית. כולם חיקו אותה. זה התחיל בסוף שנות ה- 50 עם הסול והבלוז השחורים שהשפעות שלהם הולידו את מהפכת הרוק, והמשיך בערך עד אמצע שנות ה- 80.

אבל בעשור האחרון זה בעיקר מחזור ואירוח של טרחנים שונים ומשונים שמתחזים לגנגסטרים ועסוקים בעיקר בלהלל את פינם ואת תאוותם לישבנים. פתטי. פשוט פתטי.

• תוכן חדש...