Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6819 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני חושב שאם יש כאן מישהו שיש לו 250 שקל להוציא על מקלדת שעולה 30 , יכול לתרום לי אותו בכל עת! אני מקבל פיי פאל, צ'קים ומזומן!

WTF!! זאת נראית מקלדת הכי פשוטה, עם מקשים ריקים.

המקלדות הכי נוחות להקלדה, הן המקלדות SLIM למיניהן - שהמהלך בוכנה (כפתור) הוא לא יותר מ2-4 מ"מ (מאוד דומה למה שיש בלפטופים).

כל מה שקשור ללזכור שפות והקלדה עיוורת - שנה וחצי של תירגול אינטנסיבי באוניברסיטה/פורום/עבודה וכו' - מביאים תוצאות נפלאות!

בברכה!

יונתן.

פורסם
היתרון? להתגאות שקנית אותה במחיר פי 4 יותר גבוה ממחיר מקלדת רגילה.

נסה פי 16, מקלדת הכי פשוטה ומספקת (ואני מקליד המון) עולה בארץ 5$.

פורסם
היתרון? להתגאות שקנית אותה במחיר פי 4 יותר גבוה ממחיר מקלדת רגילה.

יענו, "אני יכול". בלינק שהובא תוארו כל מיני יתרונות, כגון מנגנון עמיד יותר.

מעולם לא השתמשתי במקלדת כזאת, אבל אני מרשה לעצמי להרים גבה

(בתור אחד שמקליד נון-סטופ מינימום 10 שעות ביום).

אני מזמין אותך אלי הביתה (בתיאום כמובן) לנסות את המקלת הזו, ולראות שיש בהחלט הבדל ניכר בהקלדה. אבל כמובן שיש בזה הרבה מן הפוזה D:

מה זה החיים לעומת עקיפה טובה? :borg:

חרא של צלם

פורסם

תודה על ההזמנה.

בוודאי שאמור להיות הבדל, אם הם מתגאים במנגנון שונה (דאבל-קליק, כמו פעם).

כמו שאמרתי, זה לא כל כך משנה לי - אני מקליד באותה מהירות על לפ-טופ נטול עברית

ועל מקלדת שנמחקו לה כל הסימונים מרוב שימוש...

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

מעבר למנגנון יש מערכת שמחלקת את המשקל שצריך להפעיל על כל מקש במקלדת כדי שהוא יקליד, כמפורט בתמונה, ומפתיע ככל שזה יהיה אני קולט את האצבעות שלי נזרקות חזרה מעלה והלאה למקש הבא בלי שאני אפעיל כח כלשהו. וזה הופך הקלדה להרבה יותר נוחה וקלה (ואני מודע לכמה שזה נשמע כמו שטויות D: )

keygrams.jpg

מה זה החיים לעומת עקיפה טובה? :borg:

חרא של צלם

פורסם

וואלה? עכשיו באמת סיקרנת אותי.

קצת חבל שבלחץ בו אני נמצא כיום אולי כדאי לתאם פגישה ב-2013...

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

זה לא קנה מידה, הוא חופר ראשון שני.

ובקשר למשקל שצריך להפעיל על המקשים, הם עשו טעות נוראה.

על מקש WIN היו צריכים לעשות שאפשר ללחוץ עליו רק עם פטיש

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

פשש... יפה, קצב מעולה.

פעם הייתי עצבני על איזו שהיא תוכנית טלוויזיה,

ותרגמתי את כולה במהירות של 28 מילים לדקה (עם הפסקת קפה).

טוב, זה באמת היה חד-פעמי.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

ובכן, ביצעתי את הצריבה ב-PC GARPH.

אני לא מאוד מרוצה, קודם כל זו לא צריבה של אות על המקש אלא חריטה בתוך המקש וצביעת החור שנוצר.

הצביעה היא לא יפה ולא אחידה במיוחד ואצלי (בחרתי בצבע לבן) היא נראית כאילו מישהו שם טיפקס ומרח...

אבל התופעה של הצבע הלא אחיד הוא כנראה בכל הצבעים, כי ראיתי גם דוגמאות אחרות וזה נראה אותו דבר.

הם רשמו באתר שהם מבצעים לכל החברות הגדולות (יבמ וכו') זה לא נראה לי כ"כ נכון... כי מחשבים שנמכרים עם מקלדות בארץ לא נראים ככה.

בנוסף החריטה בוצעה באמצע המקש ולא בפינה, לא יפה כ"כ....

בסיכומו של דבר זה לא נורא כמו שזה נשמע,וזה בטח עדיף על מדבקות למיניהן והמחיר הוא בגדר הסביר (150).

מה שכן אולי הייתי צריך לבצע את זה במקום אחר, שמעתי על מקום בצ'לנוב בת"א, אבל שמעתי עליו גם ביקורות רעות ככה שאני לא יודע.

• תוכן חדש...