Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6812 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה החלקים שיש כבר ברשותי הם:

1. מגבר JBL 755.6 בעל 6 ערוצים (לא מורכב עדיין על הרכב)

2. מגבר מונובלוק של רוקפורד דגם P3001 (לסאב בלבד) (לא מורכב עדיין על הרכב)

3. סאב של JBL דגם GTO1024BP (לא מורכב עדיין על הרכב)

4. רמקולים של פיוניר TS-A6962E מאחורה (מורכב על הרכב)

5. רמקולים של אלמני 4 אינצ' דגם ALC1002 מקדימה (מורכב על הרכב)

6. טוויטרים של אינפיניטי דגם 1021T (לא מורכב עדיין על הרכב)

7. רדיו דיסק של פיוניר DEH2950MP (מורכב על הרכב)

עכשיו הפריטים שאני הולך להביא:

1. קומפוננט מורל 4 אינצ' דגם HYBRID 4 (לקדימה כי מתאפשר לי שם רק 4 אינצ' בדש בורד)

2. רדיו דיסק פיוניר דגם DEHP6800MP

3. ובעתיד (אם יהיה כסף כמובן) אני אשים גם סט קומפוננט מאחורה גם מאותה הסדרה של מורל

עכשיו אני מבקש לדעת עם מה שיש לי אפשר לעשות משהו. והאם כרגע סט קומפוננט 4 אינצ' מקדימה מספיק?

מדובר ברכב רנו קליאו.

תודה לעונים , ויום טוב

פורסם

חוות דעת שלי.

ש 4 אינץ' זה לא מספיק ןאם יש לך אפשרות לעשות בניה ל6.5 זה יהיה הרבה יותר טוב. למה? כי וופר של 4 אינץ' שטח שלו קטן כמה שהוופר גדול יותר כך הוא נותן תדרים נמוכים יותר וכך לסאב יהיה קשה יותר להישטלת על רמקול קידמי.

בקשר לקומפוננט אחורי של הייבריד. זה ביזבוז כסף כי אתה לא תשמע הבדל בינו לרמקול פשוט יותר כי הוא מאחורי האזניים שלך.

איזה רכב יש לך?

פורסם

+1 לדברי רומן!

לדעתי הרעיון שלך קצת בזבזני ולחינם.

במקום לקנות שני סטים של הייבריד עדיף תשקיע בבניית פיבר טובה מקדימה לרמקול 6.5 או לסט 3 חלקים איכותי אחד והתוצאה תהיה פי כמה וכמה יותר איכותית וטובה.

פורסם

תודה על התשובות, אבל אין לי מקום בדלתות לרמקולים זה רק יושב בדש בורד , ואני לא רוצה להשקיע יותר מדי על הרכב מכיוון שאני לא בטוח שאני רוצה להשאר איתו הרבה זמן ויהיה חבל לי לפרק או פשוט לתת אותו עם כל התוספת רמקולים האלה.

אז בבקשה תמליצו לי על סט קומפוננט איכותי ועם זאת לא מחיר בשמיים (כי נופצה לי אשליית ההייבריד של מורל ובמחיר שלה אני יכול להביא 2 סטים של קומפוננט לקדימה ואחורה)

רק רציתי להזכיר שמדובר ברנו קליאו.

תודה רבה והמשך יום טוב

פורסם
תודה על התשובות, אבל אין לי מקום בדלתות לרמקולים זה רק יושב בדש בורד , ואני לא רוצה להשקיע יותר מדי על הרכב מכיוון שאני לא בטוח שאני רוצה להשאר איתו הרבה זמן ויהיה חבל לי לפרק או פשוט לתת אותו עם כל התוספת רמקולים האלה.

אז בבקשה תמליצו לי על סט קומפוננט איכותי ועם זאת לא מחיר בשמיים (כי נופצה לי אשליית ההייבריד של מורל ובמחיר שלה אני יכול להביא 2 סטים של קומפוננט לקדימה ואחורה)

רק רציתי להזכיר שמדובר ברנו קליאו.

תודה רבה והמשך יום טוב

אבל זה רק בישבילך. אתה כבר חושב על זה שיהיה חבל לך לתת למישהו מה שעשיתה?

תהנה עכשיו כי אחר כך לא יהיה לך זמן.

חוץ מזה שאומרים פה שלא בעיה להככניס לך 6.5 שם.

בדש בורד זה לא המקום לרמקול כי שם אין לך שום נפח. אתה לא תישמע כלום מהוופר. סתם ביזבוז של מורל הייבריד שיעלו לך 2000 ש"ח . אם אתה שם לך קומפוננט ברמה טובה אז למה בדש...? אם אתה בכל זאת רוצה לשים אותם בדש אז אין טעם ב הייבריד. תקנה לך מורל פולס. אולי תשנה לו את הטוויטר וזה הכל. כי גם כך אין לך מקום לוופר שם. תחסוך הרבה כסף.

• תוכן חדש...