Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6827 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מבחינת צ'יפים , אין על פרילינג.

גיא הוא אחד האנשים הכי מתקדמים בתחום בישראל, למען האמת לא ידוע לי על מישהו שטוב ממנו בתחום.

אני ממליץ בחום, ואלפים כמוני ישמחו להמליץ אני בטוח.

גיא אחראי לפרוייקטים לא פחות ממדהימים בארצינו.

מה גם שהוא בנאדם מאוד נחמד .. יצא לי לעשות אצלו צ'יפ לפני 4 שנים בערך .. ומאז רק לראותו באירועים, אבל שמו הולך רחוק מאוד לפניו.

פורסם

מצטרף להמלצה על גיא למרות שאני עשיתי צ'יפ של אפסולוט בE&A ואני מאוד מרוצה.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

• ספונסר פורום
פורסם

אומן אמיתי,אוהב את המקצוע,כל הזמן מתחדש,והאדם היחיד היום בארץ שאני יכול להמליץ עליו בתחום התוכנה.

אורן

פורסם

הבנתי מישמועות שהוא התחיל לעבוד עם עוד סדנאות מיחול.

אנשים מחול מזמינים אותו שיעשה להם כיוונים ויבנה להם תוכנת ניהול מנוע חדשה.

הרכבתי אצלו גם ציפ ליפני כמה שנים.

הבחור נוח ואמין.

פרילינג יכול להוציא מקסימום כוח דרך הציפ ולשנות את מפות הדלק וההצתה למקסימום בניגוד לציפ אוניברסלי.

יש צורך ליקבוע מראש אפילו כמה ימים ליפני, ולא ליכוח להביא בירה על הדרך העיניינים יסתדרו יותר טוב:lol:

רז...

• תוכן חדש...