Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מספר שאלות על קנדה/אירופה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6811 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

1. מה הדרישות לנסוע לשבוע לקנדה? יש צורך בויזה?

2. יש לי שם קרובים, מה האופציה להשכיר/לקנות רכב לשבוע/שבועיים? מה התוקף של הרשיון הישראלי (אירופאי) הנני בן 19.

3. אני מעוניין לעבור לגור באירופה, כיוון שסבא שלי נולד בפולין, יש אופציה, לאזרחות אירופאית,

אולי יהיה יותר קל לטפל בנושא מקנדה קודם?

4. מה הדרישות לנסוע לעבוד לשנה, שנתיים בקנדה, אני צריך לקבל עוד מעט "הנדסאי מכונות" ו"ברמן", זה יעזור?

5. מה האפשרות לקבל אזרחות קנדית?

6. יש לי אנגלית ברמה בינונית+, האם עדיף ללכת ללמוד פה או לקחת קורס בקנדה?

7. איפה אני יכול למצוא יותר תשובות לשאלות?

תודה

2006 - פיזו 205 95, זה מה שהתקציב אישר, אבל *** לקח.

2008 - מהעבודה קורולה 2008 אם תיבה שמחליפה רגע אחרי.

2012 - שברולט ספארק זה ה-זבל.

פורסם

1. לא

2. ספק אם תוכל, בד"כ גיל 24 ומעלה - אתה צריך להוציא בדואר רישיון בינ"ל של מ.מ.ס.י

3. לא חושב, אבל דרכון אירופאי הוא נכס !

4. חוץ מהעובדה שאתה עובד לא חוקי, הכל אפשרי

5. תלוי בך. יש כמות נקודות שצריך להרוויח, תבדוק באתרים שמתמחים בזה - עדיף עו"ד שמבין בזה.

6. שוב, תלוי בך, שם לא ילמדו אותך בעברית :)

7. אנערף :)

פורסם

1. לא

2. אין בעיה לקנות שם רכב. הרשיון הישראלי תופס בקנדה. חברות השכרת רכב משכירות בד"כ לגילאי 24 ומעלה.

3. לא. הם יטפלו בך רק ממדינת האם שלך. פנה לעו"ד שמתמחה בהגירה.

4. אתה צריך ויזת עבודה. אם יש לך מישהו שמוכן להתחייב שהוא יעסיק אותך - אז הוא צריך להתעסק עם הבירוקרטיה שם.

5. זה תלוי על איזה קריטריונים אתה עונה. בדוק במשרד ההגירה הקנדי.

6. ללמוד מה?

7. אתר ההגירה הקנדי, עו"ד לנושאי הגירה.

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

• תוכן חדש...