Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6816 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה לא הורן, אלא SEMI HORN, על מנת לקבל את אפקט ההורנים חייב להיות את ה"שופר", אחרת זה רק כמו כל קומפרסור דרייבר אחר.

למעשה מדובר על איזשהיא פשרה בין הורן לבין טוויטר.

under construction..

פורסם
זה לא הורן, אלא SEMI HORN, על מנת לקבל את אפקט ההורנים חייב להיות את ה"שופר", אחרת זה רק כמו כל קומפרסור דרייבר אחר.

למעשה מדובר על איזשהיא פשרה בין הורן לבין טוויטר.

עכשיו השאלה מה המחיר ואם זה שווה את זה? :-P או שהעדיפות עדיין להורן האמיתי אפילו שהוא הפשוט ביותר ב- ID:

http://www.woofersetc.com/index.cfm?fuseaction=product.display&Product_ID=5003

?

HU: ADDzest DRX 9255EX / Amp: Audison 4.1K / comp: Focal K2p / Sub: XXLS 10

פורסם
ה-MT37 באמת כמו הורנים? אני פשוט לא יכול לשכוח ת'חוויה (=את החוויה) ברכב שלך עופר!! :twisted:

כמו שניר כתב .. חלק משמעותי מהסאונד של ההורנים מושג על ידי ההורן עצמו (השופר) כך שאין טעם לצפות לאפקט התמונה שההורנים אצלי נותנים. גם אל תשכח שאצלי מדובר בהורנים מהסידרה הגבוהה.. לגבי הסדרות היותר נמוכות - לא יצא לי לשמוע אותם כך שקשה לי לנבא עד כמה טוב הם נשמעים.. למרות זאת אם הייתי צריך לבחור היום בין הורנים לטוויטרים הייתי הולך על הורנים - גם אם התקציב יאפשר לי הורנים זולים יותר..

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

• תוכן חדש...