Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6834 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתמו באמצע נסיעה התקשתי טיפה הכניס להילוך שלישי חשבתי בגלל שאני עייף/מסטול ואז הבנתי שלא יש איזה בעיה עצרתי תאוטו על משטח ישר לכמה דקותלבדוק אם יש נזילות ואין אחרי שהאוטו עמד איזה 20 דקות (ניתקעתי בתוך כפר ערבי איזה פחד אנשים מסתכלים עלייך כאילו אתה ממאדים בלי לפגוע במזר הערבי בפורום (אם קיים))בקיצור לאחר 20 דקות זה היסתדר טיפה ואזה עשה לי את אותה בעי לסירוגין באמצע נסיעה לאחר שהאוטו עמד עוד איזה חצי שעה הנעתי אותו בהתחלה הרגשתי ששוב יש איזה בעיה אבל אז איזה אחד עם רנו מגאן קופה התחיל לעשות "פוזות"חתך אנשים עקף מהשוליים הרביץ בסביבות ה150 ז החלטתי לעקוףאותו הכנסתי שלישי בקצת קושי משכתי ילוךעד אי הזרקה ומאז הכל רגיל ברוך השם שישאר ככה משהו יכול להביר לי מה כל זה היה .

הקטע הנורא מוזר בסיפור הזה שהפעם הראשונה שזה קרה בכפר הייתה כשנסעתי מהר ורציתי להכניס לשלישי הבעיה קרתה בידיוק כמה שניות לפני שעמדה ניידת בצד הכביש בכפר כאילו משהו הזהיר אותי והכל קרה בכוונה שאני לא יכניס לשלישי ולא יסע יותר מהר וזה מה שגרם לי לעבור ליד הניידת לאט ובשלום למרות שזה ניראה הזוי ובלי שום קשר זה הפחיד אותי.

תודה עלהתגובות למקור הבעיה .

פורסם

יש לרכב שלך קדחת כביש החוף ובעיה בסנכרון של הגיר.

לטפל בבעיה הראשונה יש להחליף את האלמנט ולבעיה השניה יש לשפץ את הגיר.

• תוכן חדש...