Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6840 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי התלבטות קשה בין יונדאי I 30 לסובארו B3 שניהם חדשות לגמרי ומיוצרות החל משנת 2008 שניהם יפות בעניי חיצונית אבל הB3 קצת יותר. מבחינת עיצוב פנים אהבתי יותר את הI30 גם מאמרים שקראתי מראים שהI30 יותר יפה מבפנים, ההתלבטות שלי היא לגבי המנועים של ה2.0 ליטר ורציתי לדעת איזה אוטו טוב יותר מבחינת התנהגות בכביש מהירות נוחות נסיעה ובקיצור הכל אז מי שיוכל לעזור לי אני יודה לו ודרך אגב הייתי בסובארו כפר סבא ואם מישהו רוצה לקנות רכב שלא ילך לשם הם לא עזרו לי בשום דבר למשל דיברתי איתם על דגמי ה2.0 והם לא אמרו לי שיש בקרת אקלים ומסכים יפים כאלה באמצע והגה מעור וראיתי את זה רק בתמונות ובמאמרים שקראתי, יש להם שם רק את הדגם 1.5 הכי פחות מפואר ולא נראה לי שהם אוהבים למכור את הדגם 2.0 משום מה הם לא אמרו לי כלום עליו.

אז אני מצטער על ששיגעתי אותכם אבל די אני כבר מת לקנות את הרכב וזה רק עניין של כמה ימים אז באתי לפה לבקש עזרה ממוחים תודה מראש אוראל.

• תוכן חדש...