Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מערכת 300 RCD (בגולף)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6855 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחר הרבה מחשבה עלה בראשי רעיון לחבר סאב (JBL 1000W) ומגבר CADENCE VA-500. כיוון שזה סתם שוכב בארון לאחר שקניתי את הגולף. לכן יש לי מספר שאלות:

1. האם בכלל זה ניתן לביצוע עם HU הקיים (RCA +remote control) או שאין בכלל את היציאות הללו וצריך להחליף יחידה. (נתומים מספר לא מצאתי וכיוון שזה לא חמש דקות להוציא אותה אשמח אם מישהו יעדכן אותי).

2. במידה וקיימת האפשרות לחבר. האם זה בכלל שווה את זה?! כלומר מה דעתכם על המגבר והסאב?

3. נניח ועד כאן הכל בסדר. איך מתמודדים אם הנפילות מתח וזרם. מקריאה פה בפורום ועוד כמה מקומות הבנתי שאין משמעות לכבל. כלומר אני לא רוצה שום מפלי זרם או מתח על המערכות חשמל קיימות.

אם מישהו יכול לענות על חלק מהדברים אני אשמח:wink:

תודה מראש לכל העונים

פורסם

טוב אני אנסה להסביר את עצמי. יש לי מגבר וסאב שהורדתי מהרכב הקודם. עכשיו יש לי מערכת מובנית RCD 300.

מה שאני רוצה לדעת האם אפשר לחבר את המגבר למערכת? האם כדאי בכלל? ואיך עושים את זה בצורה הטובה ביותר.:wink:

תודה

פורסם

לאחר ברור בנושא: האם קיימות בכלל יציאות RCA למערכת המובנית(אשר מותקנת בגולף)?

סקלה, עדי התקנות, גולד סטריאו נאמר כי אין יציאות RCA למערכת הנ"ל. (מוזר שרדיו מילנו המתקין של VW בארץ ענה: צריך לפרק נראה?!:roll:)

מה שכן כולם מציעים את אותו הפתרון. להתקין מתאם אשר הופך מיציאה רגילה ליציאה RCA. עלויות 450-500 ש"ח.

איך נשמע לכם בכלל הרעיון הזה, כל נושא המתאם?! זה עובד טוב?

פורסם

היי אחה"צ טוב לכולם

לגבי שאלתך על מתאם

ראשית אין פה עיניין אם זה נשמע טוב או לא יש פה עיניין שקיימות שתי דרכים כדי לחבר את המגבר שלך על הד יוניט מקורי והם:

1 מנחת (מתאם) RCA

2 פירוק מכשיר ומסירה למעבדה לשם הוצאת RCA

ולאחר שתבצע את אחד מהאופציות ישנם כמובן אפשרויות שדרוג למינהם על גבי יציאות ה-RCA

כמו יחידת SQ-5 של SOLID AUDIO שמחלקת את ה RCA לעד שלוש מגברים עם אופצית שליטה וכוונון לכל יציאה בנפרד ובנוסף לכל מתקנת את נזק המנחת על ידי הגברת האות ב-RCA לעד ל-7 וולט RMS

וישנם כמובן יחידות כאלו מבית AUDIO CONTROL שעושות עבודה מדהימה (יש לציין בעלויות מטורפות)

חשוב לציין שמנחת RCA צריך לעלות בסביבות ה-200-250 ש"ח המחירים שנתנו לך הם מאוד גבוהים

כמו כן תרשה לי לומר שממש אל תפחד אם אתה מרגיש צורך להרכיב את המגבר (דרך אגב אני מזדהה איתך ב-100% אותי לא תתפוס ברכב בלי סאב) לך על זה שום נזק לא אמור לקרות לרכב בעקבות המנחתים או המתאמים שתחליט להרכיב

במידה ותצטרך המלצה על מתקין אמין ומקצוען אשמח לעזור

בברכה

earthquake sound frik

פורסם

תודה על התגובה וההסבר. יש לי עוד כמה שאלות?

האופציה 1: נשמעת לי יותר מסורבלת. כיוון שבשלב זה אני מעוניין להשאיר את הרמקולים ברכב כמו שהם ולהוסיף רק מגבר וסאב.

התקנת המנחית יגרום מצב שבו צריך לנתק את הרמקולים מה HU ולחבר דרך המגבר.

האופציה 2. נשמעת יותר מעניינת. אשמח אם תמליצו על מקום אמין וטוב ומוכן לבצע זאת (הוצאת RCA וHU).

עוד שאלה

ברכב הקודם היה לי קפיצת אורות כאשר הסאב עבד. איך אני נמנע מזה בהתקנה הנוכחית? (כבל:?:)

• תוכן חדש...