Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6848 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ארז , יש לי ספרות מאוד מקיפה באנגלית( גם עברית אבל פחות ) על ריתוך בכל בתחומים , לא בטוח שאתה צריך ללכת לקורס ריתוך כדי להיות רתך טוב.

אני למדתי בעצמי.

אם אתה יודע את הבסיס אז תתחיל לפרק אלק' ואתה תתפוס את העיקרון.

אם אני זוכר נכון יש לך גם מיג , אז בכלל זה עושה את העניין פשוט.

פשוט זכור את המוטו - "אם זאת לא מלחמה , אתה לא חודר מספיק" ( 8) )

פורסם

יש לי גם רתכת רגילה וגם CO2, אבל הCO2 לא תקינה.

עידן (אישפוז) בזמנו שלח לי הרבה חומר על ריתוך, ואפילו הורדתי כמה אלקטרודות, אמנם הברזלים נשארו מחוברים, אבל לא הייתי בונה על העניין שהבאגי תחזיק תחרות אחת עם הריתוכים שלי...

מעבר לזה שהייתי רוצה ללמוד לכופף צינורות בצורה יפה ומושלמת, מה שהכרחי לתקנות FIA וגרסאותיהן העבריות.

תאר לך שאני אבוא עם הריתוכים והכיפופים שלי לעבור בדיקה, יסקלו אותי באבנים.

פורסם

לכופף איכותי במכונה טובה זה עניין של הרבה כסף לקניה , המציאות מראה שרוב הכיפופים האלו "יוצאים החוצה" לבעל מקצוע עם מכופפת איכותית.

בעיקרון בצדק ( לפחות לקשתות ראשיות ), כי לא שווה להשקיע 3000 דולר על מכופפת מנדרל בשביל כמה כיפופים.

אבל יש לך מכופפות ידניות זולות יותר ששווה לקנות ולראות מה הם שוות.

ריתוך לא לומדים בכמה אלק'...

לקח לי כמה קילואים עד שהגעתי לרמה טובה ולהמשיך משם כמובן זה עוד ועוד ועוד , פשוט צריך להתחיל לשחק עם זה( ולהתאים לך את האלק' שנוח לך לעבוד איתה, תתפלא כמה זה חשוב ).

לא יודע אם יש היום בכלל קורס לא מקצועי ( כלומר ללא מתן הסמכה מקצועית בסוף הקורס ) בארץ לריתוך באלק'.

מיג וטיג יש במכללת עתיד.

• תוכן חדש...