Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6844 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אני ידאג לאזיקונים במהרה...

תודה לכולם על העצות...

ישנם אזיקונים עמידים בחום ושמש,אך הבעיה שצבעם שחור

פורסם
אממ בלי לפגוע

נושא כזה מוזר לא ? כאילו מחר אני יפתח שירשור של עץ ריח בריח דודבן שקניתי בתחנת הדלק ילו ואני ישאל איך הוא !

:evil: בכל מקרה תאסוף כסף תעבוד חודש זה הכל חודש ותקנה לעצמך אחלה ג'נטים כמו שאני קניתי ב 1600 שקל אם תרצה אני גם יגיד לך איפה .

מוזר לא מוזר - מעניין לא מעניין - אבל מעל 240 צפיות.... אומר משהו לא?

- דובדבן הכי טוב - אבל תחנת דלק יקר. חראם! :twisted:

כי מי שמשקיע, שוקע....

פורסם

מה המידה של הגלגלים?

יש לי רבייעה ב 500 שקלים.

If you're a DJ, whether you're a local DJ or a superstar, if you pull a crowd and you give people a great night with your music then you're #1 anyway. Armin van Buuren

פורסם
קניתי באוטודיפו לפני כ-6 שנים.

attachment.php?attachmentid=97818&stc=1&d=1192268059

סתם מתוך סקרנות, אתה זוכר כמה זה עלה?

ואמנם הערכה הזאת נותנת יותר שקט מגנבים אבל לקדוח חור במרכז הטסה זה נורא מכוער והורס את המראה הכללי בצורה ניכרת...

מה המידה של הגלגלים?

יש לי רבייעה ב 500 שקלים.

השאלה מופנית אליי?

אם כן אז 14"...

לנטרה 95'

חדש בפורום :-)

פורסם
אני חושב שפרט לאזיקונים אין שום צורך באבטחה נוספת, כי אני לא חושב שמשהו ירצה לגנוב טסות פשוטות לא מקוריות, לפחות לא שמעתי על מקרה אחד כזה.

בכל מקרה המראה של הטסות נחמד מאוד תתחדש ותהנה.

מיכו.

תתפלא, ברכב הקודם שלי מסוג פג'ו 205 ירדתי בוקר אחד לנסוע לעבודה וגיליתי שפירקו לי את הטסות שהיו לא מקוריות שקניתי באוטו דיפו שבועיים לפני...

פורסם
סתם מתוך סקרנות, אתה זוכר כמה זה עלה?

ואמנם הערכה הזאת נותנת יותר שקט מגנבים אבל לקדוח חור במרכז הטסה זה נורא מכוער והורס את המראה הכללי בצורה ניכרת...

השאלה מופנית אליי?

אם כן אז 14"...

זה לא ממש מכוער,סה"כ רואים ראש כיפה כסוף,לא קריטי

פורסם

תתחדש.

יש לי את החוט עם הבורג (היה 2 ניסיונות גניבה של הטסות ) מצאתי אותן מפורקות אבל קשורות.

ועם אתה רוצה יש לי שלישיה ב 200.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

• תוכן חדש...