Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6850 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ביקשו ממני להתקין רדיו עם רמקולים ביצירת מופט מוטורית הבאה - קלנועית לא זוכר מאיזה דגם, אבל זה כמעט בגודל של טרקטורון.

אני חושב על לסלול חוטים מתחת לבודי של הקלנועית אל הגב של המושב והרמקולים לשים בגב, כך שגם לא יירטבו בגשם (הבעלים מתכוון להתקין גג ולנסוע עם זה בגשם. כמובן שצריך גם לשים לזה מגבר כך שייקבל מתח מהמצבר של הכלי (12V). וכמובן שייראה אסתטי.

ועוד דרישה - כך שזה לא יפגע באחריות היצרן.

אז אם יש למישהו יש עצה לתת לי, אני מאוד אשמח.

אגב, זה הקלנועית:

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

אני הייתי ממליץ לך לחכות להתקנה של הגג ולעשות את כל ההתקנה עליו כי לא נראה לי שיש מקום נוח להתקין את הרדיו על הקלנועית עצמה.

בהתקנה על הגג כל המערכת תהיה מוגנת יותר מהגשם ויהיה נוח יותר להעביר את החוטים (סה"כ תצטרך להעלות את החוטי מתח מהמצבר לגג על אחד מהעמודים של הגג).

בקשר למגבר, הייתי מוותר עליו, תזכור שאין לכלים האלה אלטרנטור אז ככל שצריכת הזרם מהמצבר עולה, ככה טווח הנסיעה מתקצר.

זהו, שיהיה בהצלחה.

(אל תשכח אנטנה לרדיו)

205 1400 כחולה (כבר לא) - עכשיו.... שברולט אוואו - וחזרנו לפיז'ו, 206 xs - ושוב האוואו...וגטס (למה מכרתי את ה - 205???)

פורסם

דווקא את הרדיו יש איפה לשים (לא מתכוון לשים רדיודיסק של אוטו, הכוונה היא לשים נגן MP3 עם רדיו ב-150-200 ש"ח).לגבי המגבר - חייב מגבר, כי אז לא ישמעו כלום.

בנוסף צריך רמקולים קטנים אבל חזקים (חשבתי לשים רמקולים קדמיים של אוטו). המגבר יהיה כנראה מגבר של אוטו, אבל משהו פשוט, זול וחלש (כי יש את העניין של צריכת חשמל).

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• תוכן חדש...