Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6841 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ושואל לגבי 306 שנת 2001 אוטומטית

רכשתי את הרכב לפני חצי שנה בערך והיו לי לפעמים קפיצות בגיר היה מתחלף מתי שבא לו עולה מתי שבא לו אבל הבנתי שזה כבר הגיר של פג'ו בכללי ושאין מה לדאוג.

הייתי במוסך מורשה לא מזמן ואמרו לי שיש לי נזילה בגיר (גם הראו לי) ויכול להיות שהקפיצות כתוצאה מחוסר שמן גיר.. החליפו מחזיר שמן ושמן כמובן....

יש לציין שהגיר נוסע יותר חלק טפו טפו טפו רק מה שלא נעלם גם לפני התיקון זה, שיש פעמים (לעיתים רחוקות) שאני עומד ברמזור למשל והטורים פתאום עולים ויוריד כאילו האותו ממש מנסה לנסוע ואם אני יעזוב את הברקס אז אני יעוף קדימה ממש כאילו מישהו לוחץ על הגז ועוזב אבל ממש בקטנה... ואז כדי שזה יפסק אני מעביר את הגיר לN והמנוע נרגע ומחזיר ל D וכאילו כלום לא היה.. מה יכולה להיות הבעיה הנ"ל? יש לציין שגם אני סתם עומד עם הרכב וממש מסתכלים על מד הטורים הוא ממש זז למעלה ולמטה במילימטרים כאילו הוא קופץ ויש טיפה טיפה רעידות..האם זה קשור לגיר?

:arrow:אמרו לי אולי לשים תוסף של K44 כי הרכב עבר כבר 160 אלף... שיוציא את כל ה"איכסה" שיש במנוע ..(מוסכניקים עושים את זה דרך אינפוזיה..כי לבד אני רק יהרוס משהו):-(

יש לציין שהמוסך התחבר לגיר ולמנוע במחשב ואמרו שאין שום בעייה .. הם מצאו כמה תקלות אבל איפסו את המנוע והן לא חזרו

:screwy:

תודה לעונים מקווה שהבנתם אותי:)

PEUGEOT 206CC 2006:arrow:

אם המצנח לא נפתח, לפחות תהנה מהנוף.

פורסם

תיאור התקלה לא ברור מצידך אבל לפי מה סיפרת תקלה אחת כנראה יש- ייצוב הסיבובים ברכב לא כל כך קיים וצריך לפתור את הבעיה,שמתחילה כנראה מפירוק וניקוי מצערת /מנוע צעדים הקיימים ברכב.

בקשר לתקלות בגיר האוטומטי- אני ברוב המקרים מעדיף לפנות ישירות למכוני גירים אוטומטיים כיוון שאם יש תיקון רציני אין פערי תיווך שהמוסך הכללי נהנה מהם.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

האוטו: 306 2001 אוטומט

המקום: צומת, רמזור מתחלף לאדום מהר גורם לי לבלום חזק

התווצאה: מנוע נדם.

וכך בכל פעם שאני בולם חזק האוטו כאילו עומד להכבות וחוזר לעצמו..

בעייה בגיר? אולי צריך לנקות אינג'קטורים כמו שאמרו לי עם אינפוזיה?

יש לציין שתמיד שהאוטו עומד הטורים עולים ויורדים במילימטרים אבל מרגישים שהוא רועד...

זאת לא בעיה בגיר נכון? crybaby.gif

PEUGEOT 206CC 2006:arrow:

אם המצנח לא נפתח, לפחות תהנה מהנוף.

• תוכן חדש...