Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בניית סאן רוף?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6862 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה אפשרי?

מכונית ללא סאן רוף.. פשוט לחתוך בגג ולהוסיף את הסאן רוף (כמובן שהדבר ייעשה במוסך וכד')

אפשרי? אם אפשרי ואני בור בנושא, יש גם מחיר לדבר כזה?

ג'ימיניב!

פורסם

הכל נחשב שיפור, גם אם תעשה וקס לרכב זה שיפור, האויר יחליק יותר ו ב 1000 קמש יהיה לך פחות רזוננס

רק צריך לימצא את המינון של מתי זה מתאים לפורום שיפורי הרכב של יאשה או לטכני אופטופיקי כללי.

בכל אופן זה דבר שנעשה בעבר, אפשרי, לא מסובך לבעלי הכלים והידים במיוחד למי שמתעסק בזה.

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

כמה עובדות שנוחכתי לדעת לגבי התקנת סאנרופים בארצנו הקטנטונת :

1. כל מתקין אחר חוץ מש.א סביר שבגנות אינו חוקי ומורשה לעשות זאת .

רק בש.א סביר יכולים להנפיק לך אישור התקנה איתו אתה ניגש לעמדה מספר 1 ומאשר את הגג .

2.התקנה לא נכונה ומקצועית יכולה לגרום לנזק לרכב נזילות ,חלודות ורעשי רוח .

3.האוטו לא יעבור טסט וכל שוטר/בוחן משועמם יכול להוריד אותך מהכביש .

הצעה אישית שלי אם אתה ממש אבל ממש רוצה להתקין סאנרוף תכין לך 5000 שקלים כדי לקבל התקנה מקצועית ביותר +אישור +אחריות ל6 שנים .

לדעתי שווה כל שקל אם אתה אוהב את הקטע של הגג נפתח .

תמונות אתה יכול לראות את ה106 שלי בגלריה עם הסאנרוף ולהבין עד כמה רמת ההתקנה שלהם מושלמת.

יום טוב לכולם

רועי

Seat Ibiza Cupra 07:twisted:

פורסם

אל תשכח לתאם כי יש להם שם עבודה .

בכל אופן ההתקנה היא שעתיים וחצי +- וממש אין לך לחשוש לגבי נזקים

בקש לדבר עם אבירם הוא בעל העסק ויתן לך תשובות מדוייקות לכל השאלות

Seat Ibiza Cupra 07:twisted:

פורסם

סנרוף רשום ברישיון ?

אצלי כשהיה סנרוף מקורי של החברה זה לא הופיע, אז איך שוטר יוריד אותו מהכביש

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

לא משנה כמה מושלמת העבודה שלהם - זה עדיין לא סאן רוף מקורי

והייתי מוותר על זה.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

אני גם שוקל לעשות סאן רוף שם יש לי פג'ו 306 כמו בגלריה שם באותו צבע וזה ניראה מושלם|!\

השאלה זה מוריד מערך הרכב לאחר מכן?

ואני רואה שסאן רוף ידני עולה כ 3000 שווה לכל נפש:)

וקיים דבר כזה אחרי שעשיתי משרד הרישוי לא מאשר פיתאום?|! מה עושים אז?

PEUGEOT 206CC 2006:arrow:

אם המצנח לא נפתח, לפחות תהנה מהנוף.

פורסם

אם תעשה בגנות אז אין סיכוי שלא תקבל אישור כי יש להם אישור תקינה ממשרד התחבורה אתה לא הראשון ולא האחרון

סאן רוף לא מוריד מערך הרכב, ובמיוחד ובמיוחד אם אתה עושה סאנרוף לרכב כלשהו שאין דגמים שלו בשוק עם סאנרוף זה אפילו מעלה את ערך הרכב, כי הוא הופך להיות "יחיד בארץ"

הסאנרוף לא מקורי אומנם כמו שאור אמר, אבל מניסיון רב (3 סאנרופים על רכבים שונים, כולם מגנות) לא נופל באיכותו ואפילו הייתי אומר עולה באיכותו על הרבה סאנרופים מקוריים שמצויים בחלק מהרכבים.

בקיצור אם בא לך על זה אין סיבה להמנע, הייתי משקיע את ה5 במקום 3 ועושה חשמלי ולא ידני זה שווה את ההפרש, אני נסעתי עם הסאנרוף 7 שנים לא היתה תקלה אחת ולא נזילה, בכל מקרה על המנוע יש אחריות של 5 שנים נדמה לי ועל נזילות באופן רישמי 6 שנים בפועל הם אומרים לך "יהיה נזילות תבוא - נתקן"

אם יהיו לך נזילות אין להם בעיה לשלוף את הסאנרוף החוצה לנקות להחליף גומיות ולסגור ככה שזה לא בעיה,

שווה באמת שווה.

אגב בקשר לאישור ברישיון, כל הרכבים שהיו לי (רובם בכל אופן) היו עם סאנרוף מקורי מהחברה וברובם זה לא הופיע ברישיון, לדוגמא : VOLVO S70 T5 וזה לא הופיע ברישיון בכלל.

וסתם עוד דבר, בגולף לדוגמא הסאנרוף לא כתוב כ"V" תחת סעיף סאנרוף, הוא כתובת תחת "התרים והגבלים : חלון בגג" כאילו הוסיפו את זה בארץ דבר שהוא בוודאות לא נכון והרכב הגיע ככה מהמפעל,

פורסם

וואלה... אם זה 5 עולה חשמלי אני הולך על זה פשוט באתר רשום 8700 לחשמלי קצת גבוה לי (הרבה)

אבל אני אלך להתרשם :)

תודה

PEUGEOT 206CC 2006:arrow:

אם המצנח לא נפתח, לפחות תהנה מהנוף.

• תוכן חדש...