Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6853 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם,

במיצובי לנסר החדשה, הותקן לי מכשיר קנווד (ליסינג).

בקנווד יש כיתובית רצה שמסבירה על המכשיר (קורא MP3 , כיתוביות ברוסית וכו).

כל נסיונותי לבטל כיתובית זו לא הצליחו.

האם למישהו כאן יש רעיון כיצד ניתן לבטל את הכיתובית, האם אפשרי בכלל?

תודה,

כרמל

כרמל טוכמן

NSU CLUB ISRAEL

פורסם

אולי זה כמו הפיוניר, תלחץ על הכפתור 6, תנסה לחיצה ארוכה..

ויכול להיות גם שהמתח שחיברו לך הוא רק אחרי סוויץ' והמכשיר לא שומר את הכיוונים שלו ומראה כל פעם הודעת הפעלה ראשונית.

:wink:
פורסם
אולי זה כמו הפיוניר, תלחץ על הכפתור 6, תנסה לחיצה ארוכה..

ויכול להיות גם שהמתח שחיברו לך הוא רק אחרי סוויץ' והמכשיר לא שומר את הכיוונים שלו ומראה כל פעם הודעת הפעלה ראשונית.

תודה, אבל לא עזר.

האם יש רעיונות נוספים?

תודה מראש,

כרמל טוכמן

NSU CLUB ISRAEL

פורסם

כדאי שתציין דגם של מכשיר, בכל מקרה עד כמה שאני מכיר בכדי לבטל מצב DEMO ברוב הקנוודים לוחצים לחיצה ארוכה על הכפתור המרכזי הימני, אם זה לא הפיתרון בשבילך, פשוט נסה לפתוח את ה-User's Manual וחפש איך מבטלים את אופציית ה-Demonstration Mode.

איציק.

פורסם

לרוב הפיתרון הכי פשוט. פטיש. תוריד מכה אחת במרכז. אני בטוח שהוא יפסיק להריץ את הכתוביות.

או לעשות את מה שהם אמרו.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

תודה לכולם,

סוף סוף הצלחתי לבטל את הכיתובית המעצבנת הזו.

מה שעוד מוזר, שכעת מוצג התדר של התחנה, ואין את השם שלה, דבר שמקובל כבר שנים במכשירים הרבה פחות משוכללים.

דרך אגב, מדובר בדגם KDC-W237

תודה,

כרמל טוכמן

NSU CLUB ISRAEL

• תוכן חדש...