Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6862 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חומר פחחים וצביעה, יוצרים רק תיקון וכסוי של פני השטח מלמעלה (ובצורה לא יפה) והחלודה והרקבון ממשיכים להתפשט הלאה.

עבודה נכונה הנה חיתוך חתיכת הפח הרקובה והלחמה אומנותית של חתיכת פח אחרת, עיבוד המשטח והחלקתו וצביעה של כל הגג. לצורך עבודה כזאת יש, כנראה, צורך בפרוק הריפוד הפנימי בגג.

חלודה כזאת פורצת בדרך כלל בעקבות פגיעת לשלשת צפורים שלא נוקתה או שרף עצים שמכילים חומצות בתוכם.

שמור את תמונות הגג שצלמת כדי להראות לרוכש עתידי של הרכב שלא הייתה תאונה שגרמה לצביעת הגג אלא רק נקודת חלודה.

בברכת חג שמח - רפי לין :-)

פורסם

לי היתה חלודה בספייס 2001, בחיבור שבין השמשה הקדמית לגג.

מסתבר שכאשר הוחלפה השמשה המקורית, כנראה שהשתמשו בכלי חד כדי להוריד שאריות דבר, שהורידו גם צבע ופצעו את הפח.

מכאן ועד חלודה הדרך היתה קצרה.

בקיצור, הפחחות עלתה 1100 ש"ח (כולל) - כאשר פירוק והרכבת השמשה בוצעה ע"י הביטוח -

השמשה ה'חדשה' היתה סדוקה מסתבר, ולכן הפעלתי ביטוח (זה הוריד את המחיר כי הפחח לא היה צריך לשלם לזגג עבור פו"ה של השמשה, כך לטענתו לפחות).

אז 300 ש"ח זה לא יעלה. וגם לא 500. אני מניח שיש יותר זולים (במיוחד אם תוותר על קבלה והפחח יוותר על המע"מ) - אך היה לי חשוב שתבוצע עבודה טובה ועם קבלות, לכל צרה עתידית.

לי נראה שהספייס פשוט רגישה לתנאים הישראלים, לפחות ב-MK2.

פורסם

הדעה המכרעת כאן היא לגשת לפחח שיבצע את התיקון.

השאלה שלי היא האם באמת יש צורך בכך?

התמונות יכולות לבלבל, כי הן מצולמות בתקריב (גם אותי הן בילבלו בהתחלה). נקודות החלודה ממש ממש קטנות! אפשר לומר שהן בגודל של ראש של נעץ...

השאלה היא, האם באמת יש צורך לטפל בהן בצורה של צביעה מחדש של כל הגג או שניתן לבצע רק תיקון מקומי כמו שהוצע באחת התגובות?

תודה, שי.

פורסם

המצב הוא לא כפי שהוא נראה לעין - כפי שאתה רואה באחת התמונות, מתחת לצבע מתפתחת החלודה, ואז מופיעים פיצוצים בצבע.

אם אתה רוצה לחסוך, קנה פחית צבע לבן לצביעה על חלודה של טמבור וצבע את הגג. זה יעלים את הבעיה מעיניך, ויהיה זול, אבל לא יעיל.

רוצה יעילות? לך לפחח ותעשה את הטיפול הדרוש. במידה והיית מטפל בצבע בזמן בעזרת ווקס, כנראה שלא היית צריך להגיע למצב הזה.

אתה אומר שכולם מציעים ללכת לפחח, ואז שואל אם זה באמת הכרחי? אם היה פיתרון אחר היו מציעים אותו.

• תוכן חדש...