Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6857 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז היום בצהריים נהגתי לי כשלפתע האור החל להבהב וכשעצרתי אז עצרתי די בתוך הצומת אז שילבתי להילוך אחורי ונסעתי אחורה אל מאחורי הקו. הקטע הוא שבאותו צומת הייתה מצלמה ואז קלטתי איזה פלאש כזה מהצד. עכשיו השאלה שלי היא מה אמור לקרות במקרה כזה. כלומר, אם הם צילמו תמונה אחת אז המצב ממש לא נראה טוב כי זה כאילו שאני נוסע קדימה מהקו, די הרבה זמן אחרי שהאור כבר אדום. אם הם צילמו כמה תמונות ברצף אז זה נראה כאילו אני חוזר אחורה ברוורס (כמו שבאמת קרה) אז רציתי לדעת מה אמור לקרות לי עכשיו ולמה לצפות והאם אני יכול לצאת מזה בלי שלילת רשיון כי אני זקוק לרכב באופן יומיומי כדי להגיע לעבודה.

בתודה מראש, אדי

פורסם

המצלמה מצלמת שתי תמונות אחת בכניסה לצומת ואחת ביציאה, אם לא צולמת יוצא מהצומת אין לך סיבה לדאגה.

חג שמח

פורסם

תודה רבה הורדת לי חתיכת אבן מהלב. מקווה שהם לא ישלחו לי את דו"ח למרות זאת על איזה נסיעה נגד כיוון התנועה או משהו

פורסם
המצלמה מצלמת שתי תמונות אחת בכניסה לצומת ואחת ביציאה, אם לא צולמת יוצא מהצומת אין לך סיבה לדאגה.

חג שמח

ואם בנאדם מחליט לעצור בתוך הצומת אז הוא לא יקבל דוח על רמזור אדום ? :screwy:

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם
אז היום בצהריים נהגתי לי כשלפתע האור החל להבהב וכשעצרתי אז עצרתי די בתוך הצומת אז שילבתי להילוך אחורי ונסעתי אחורה אל מאחורי הקו. הקטע הוא שבאותו צומת הייתה מצלמה ואז קלטתי איזה פלאש כזה מהצד. עכשיו השאלה שלי היא מה אמור לקרות במקרה כזה. כלומר, אם הם צילמו תמונה אחת אז המצב ממש לא נראה טוב כי זה כאילו שאני נוסע קדימה מהקו, די הרבה זמן אחרי שהאור כבר אדום. אם הם צילמו כמה תמונות ברצף אז זה נראה כאילו אני חוזר אחורה ברוורס (כמו שבאמת קרה) אז רציתי לדעת מה אמור לקרות לי עכשיו ולמה לצפות והאם אני יכול לצאת מזה בלי שלילת רשיון כי אני זקוק לרכב באופן יומיומי כדי להגיע לעבודה.

בתודה מראש, אדי

הפעלת את המצלמה כאשר חזרת אחורה, המצלמה במקרה הזה צילמה צומת ריקה.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

• תוכן חדש...