Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ייעוץ במכירת רכב.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6836 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש ברשותי סובארו לגאסי 97 1.8 ליטר. במחירון היא 32,000, שאני עומד למכור בסוף נובמבר.

האוטו בסה"כ במצב מצוין. קילומטרז נמוך (130 אלף). יד שלישית ברישיון, בלי תאונות, אבל תכלס אצלנו במשפחה כל ה-11 שנים.(היה רכב עבודה של אבא שלי, נקנה אח"כ על ידי המשפחה והחליף עוד יד במשפחה). מטופל באופן מסודר במוסכי סובארו מיומו הראשון. בשלוש שנים האחרונות (שהוא אצלי) מטופל במוסך המרכזי בהרצליה.

אני מאמין (ותקנו אותי אם אני טועה), שהרכב בסה"כ שווה מעל מחירון.

מה שכן - תודות לשתי דפיקות קטנות מאחורה, הפגוש של הרכב קצת מעוך ודורש צביעה. לא מדובר במשהו רציני (לא שאסי או משהו בסגנון) אבל זה לא הכי יפה. בדקתי כמה יעלה לי לתקן את זה ואמרו לי שבסביבות ה-1000 ש"ח ליישר ולצבוע.

וכאן מגיעה הדילמה. אני חושש שמראה הפגוש הדפוק ירתיע אנשים מלראות שהאוטו במצב מצוין (בגישת "אם האוטו לא שמור מבחוץ הוא לא שמור מבפנים"). מצד שני, הניסיון מראה שלאנשים יותר קל פסיכולוגית לקנות אוטו זול ולהשקיע בו מאשר לקנות אוטו יקר. השאלה האם כדאי לתקן, ולנסות לכוון ללמכור ב-35. או לא לתקן ולכוון ל-34.... :)

---

אמור לי באיזה רכב אתה נוהג, ואומר לך מיאטה

פורסם

אתה אומר שהוא היה רכב עבודה על אבא שלך.

איזו עבודה בדיוק הוא עשה עם הרכב?

בנוסף, הרכב שלך לא כזה היסטרי לקנייה, ולכן גם אם הוא במצב שאתה מתאר אותו, לא מומלץ לדעתי לבקש מעל המחירון.

פורסם

פגוש - לתקן, לצבוע, לא אמור לעלות מעל ל 700 - 800 שקל, וגם זה בהגזמה.

הייתי מתקן ואז מוכר, זה בטוח יעשה רושם יותר טוב על הקונה לראות אוטו שמור חיצונית.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

דעתי - תתקן את המכה, כי ינסו להוריד לך עליה הרבה יותר ממה שעולה התיקון בפועל.

לגבי זה שאתה מאמין שהרכב שווה מעל המחירון - אמונה זה דבר טוב, אבל בפועל יש לישראלים מחסום פסיכולוגי רציני ביותר לקנות מכונית מעל מחירון, אלא אם מדובר במשהו באמת נדיר, וכאן זה לא המצב.

אם ביד הראשונה הרכב היה רשום על שם חברה, אתה אמור לגלות את זה לקונה. הוא גם יכול לבדוק את זה במשרד הרישוי. לא כל הקונים יעשו את הבדיקה הזאת, אבל בהחלט יהיו כאלו שכן ירצו לבדוק. על בעלות חברה ירצו להוריד לך 10-15%.

ישראלים אוהבים לקבל הנחות, וגם אם תבקש רק 25000 ש"ח, ירצו להוריד לך עוד.

תתחיל ממחיר מחירון משוכלל (כלומר עם הפחתת אחוזים על בעלות חברה, אם היתה כזאת) + קצת , ותהיה בטוח, שתצטרך להתפשר בעוד כמה אלפים, כי בבדיקה יתגלו ליקויים כאלו ואחרים, גם אם לדעתך הרכב במצב חדש.

נ.ב. אם הרכב עם גיר יגני - תצטרך כנראה לחפש קונה הרבה מאוד זמן.

• תוכן חדש...