Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6865 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

החלפת טיימינג ב- A4 נפח 1.8 ללא טורבו כולל מותחנים ורצועות אביזרים עלו לי כ - 1400 ש"ח.

למיטב זכרוני, הרצועה עצמה עולה כ- 250 ש"ח (+,-).

פורסם

דורקי, אני לא התייחסתי לתוכן ההודעה אלה רק לכותרת שהוא רשם וחשבתי שהבחור יודע על מה הוא מדבר.

אכן ברכב הזה קיימת רצועה.

איזה כייף לי :)

• ספונסר פורום
פורסם

ברכב הזה קיימת גם שרשרת תיזמון פנימית .

רצועת התיזמון מניע את גל הפיקות של שסתומי הפליטה ,והוא מצידו

מניע באמצעות שרשרת תיזמון פנימית את גל הפיקות של היניקה .

דרך אגב באמצעות שרשרת זו מבוצע השינוי בתזמון השסתומים

עיי פקודה ממחשב המנוע .

לפותח השרשור האם התכוונת לשרשרת התיזמון הפנימית ?

אם כן עלותה כ-500 שח .

מרכז שרות מומחה לרכבי פולקסווגן אודי סיאט וסקודה .

במוסך רון מקבלים שנה אחריות על עבודה וחלפים .

ישראל ב"ק 18 ת"א 035373204 .

פורסם

כן אני מתכוון לשרשרת תזמון פנימית .

המוסכניק ביקש ממני 1800 ש"ח על השרשרת + עבודה + מנגנון החלון בדלת נהג (כל החלק האלומניום עם הרכיבים)

אני חושב שזה קצת הזוי , אפילו אם הוא צריך לפתוח את המנוע בשביל להחליף אותה.

כמו כן אחרי 3K ק"מ נסיעה הפורק בטורבו הלך (הטורבו לא משחרר הוא מאחר) זה קשור להחלפת השרשרת .

• ספונסר פורום
פורסם
כן אני מתכוון לשרשרת תזמון פנימית .

המוסכניק ביקש ממני 1800 ש"ח על השרשרת + עבודה + מנגנון החלון בדלת נהג (כל החלק האלומניום עם הרכיבים) ,שרשרת, מחזיר שמן ,אטם עליון ועבודה, והחלפת מנגנון .מחיר סביר מאד .

אני חושב שזה קצת הזוי , אפילו אם הוא צריך לפתוח את המנוע בשביל להחליף אותה.בטח מה זה בשבילך .

כמו כן אחרי 3K ק"מ נסיעה הפורק בטורבו הלך (הטורבו לא משחרר הוא מאחר) זה קשור להחלפת השרשרת .אז החליפו או לא ?,בכל מקרה אין שום קשר

לגופו של עיניין השרשרת הינה דבר אמין מאד והיא לא נוטה להתקלקל בכלל ,אם כבר משהו מתקלקל

במנגנון הזה זהו המותח ההידראולי של השרשרת .

מרכז שרות מומחה לרכבי פולקסווגן אודי סיאט וסקודה .

במוסך רון מקבלים שנה אחריות על עבודה וחלפים .

ישראל ב"ק 18 ת"א 035373204 .

• תוכן חדש...