Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4924 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
שלום.

אם תצליח להסביר לי איך אתה יכול לדעת אם רינג שמן [לא דחיסה ] דפוק או משופשף או דולף אתה גאון הדור!!!

שים לב ידידי עוד לא נימצעה הדרך לבדוק בצורה מדעית או מיקצועית בעזרת כלי כול שהוא אם רינג שמן דפוק.

בעזרת בדיקה של לחץ הפוך ניתן לבדוק רק את הרינג הדחיסה מס' 1 ואת מס' שתיים חלקי.

לגבי גומיות מובלים לא ניתן לבדוק בשום צורה מדעית אלה רק מתוך תיחקור הלקוח ונסיון בעבודה.

גם אם תרכיב שסטומים בלי הגומיות בבדיקה לחץ הפוך לא תדע ולא תוכל לאבחן שאין גומיות מובלים והמנוע יטרוף שמן.

ניתן לבדוק בצורה חזותית חדירת שמן מוגברת דרך המובילים וזאת ע"י הסרת סעפת יניקה ובחינת צלחות השסתומים למשקעי שמן מוגברים עליהם. לא בכל רכב זה ניתן עקב מבנה הראש מנוע, אך לרוב זה אפשרי וניתן גם באמצעות בורוסקופ.

בבדיקת דליפות באמת לא ניתן להבחין בטבעת שמן שבורה, תפוסה או שחוקה אך לאחר זמן מה חדירת השמן דרך הטבעת תגרום להתפייחות הטבעות דחיסה עד למצב שזה אפילו יתגלה בבדיקת דליפות, אך באמת שלא כדאי להסתמך על זה כל כך.

• 5 שנים מאוחר יותר...
פורסם
חפש לך מנוע אחר.

בהצלחה

צביקה

צביקה לי יש אופל אסטרה 2001 הרכב התחיל לקרטע לי הלכתי למוסך בדקו במחשב ואז נמצא ים תקלות אמרו 4000 אלך EGR מודול חיישן הארקובה הלכתי מוסך אחר אמרו לי שיש לי חור בשסתום ושצריך שיפוץ ראש מנוע הלכתי למוסך אחר וזה שהראש מפורק בבגז לקחתי גרר שמע בוצע לי חריטה החלפת מודול פלגים והאוטו היה פיקס לשבוע פתאום נדלק לי אור של השמן חזרתי למוסך אמר לי שיש בעיה במשאבה עד עכשין 2600 שח אחרי שבוע גיליתי שאין שמן שמתי שמן בדקתי נאכל כמו כלום חזרתי למוסך והוא אמר שחייב להחליף רינגים נייטים ואטם חדש עכשיו למה אני חופר לכם כי במחיר הזה הכי טוב להשקיע במנוע חדש כשאומרים לך ראש ישר תלכו על מנוע חדש אני רץ יום אחרי יום עכשיו המליצו לי להשים חומר בשמן שמנקה את הרינגים ואת המנוע תנסו את זה יש בו דבש סיליקון לא סגור על זה הוא מונע נזילות ויש אפשרות אולי גם מנקה את הרינגים אז שיהיה טוב אמן

פורסם

שלום.

ברוך הבא לפורום,

פרסם בבקשה את שאלתך בנושא נפרד, עם סימני פיסוק וציון דגם הרכב + תקציר השאלה בכותרת.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4924 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...