Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6846 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,מה ההבדלים העיקריים בין שני הדגמים(פולס ודוטק) מבית מורל? והאם עדיף לי לקנות פולס חדש ב500 שקל או דוטר יד שנייה בסביבות ה550-600?

 

תודה רבה לעוזרים! :-)

פורסם

לפי דעתי הפולס נותן תמורה יותר טובה מהדוטק. ההדבל בין פולס לדוטק הוא לא שמיים וארץ, בטוח לא פי שתיים יותר איכות (כמו המחיר). הוופר של פולס מצויין למחירו. הטוויטר קצת פחות. הייתי קונה וופרים של פולס ומוסיף להם טוויטרים יותר מפורטים. הבעיה שצריך להתאים אותם לקרוס של פולס. בקיצור, בדרך כלל הייתי ממליץ על יד שנייה כאופציה טובה יותר, אבל במקרה הזה אין לי תשובה חד משמעית. אולי כי אני לא מחבב את דוטק במיוחד. צריך לשמוע את שניהם ולהחליט. אין קיצורי דרך.

פיג'ו 2008 82כ"ס ידנית, 2014, עגלה נגררת ומעשנת בשר ענקית!

פורסם

דוטק לא עולה 1100 ש"ח, וטמפו לא עולה 800 ש"ח.

 

הדוטק טוב יותר מהטמפו\פולס\מילניום .

 

שים לב שישנם 2 דגמים לדוטק, הישן שנקרא MK2, והחדש שנקרא דוטק אוביישן.

יש גם דגם יותר ישן של הדוטק שנקרא MK1 אבל הוא כבר מזמן לא נמצא באף מקום.

 

אני אמליץ בחום גם על הטמפו כסט חדש.

מחיר סביר ותמורה גדולה.

 

אמליץ לך גם לשמוע את ההרץ אנרג'י ו MA-AUDIO ההארד-קור החדש.

under construction..

פורסם

אצלי זה הכלל שאפשר לקנות מכשירים אלקטרונים יד שניה (מגבר - רדיו דיסק).

 

אבל אלמנטים בחיים לא. אתה לא יודע מה עבר עלייהם. עם הספידר שלהם כבר גמור, או הסליל כבר החליף צבע מהספקים הגבוהים שהוא קיבל. מגנט או מיבנה שקיבלת מכה קטנה ויצא מהאיזון שלו, 1001 דברים.

 

אישית לא קונה בחיים סאבוופר או רמקולים מיד 2.

 

תמיר

פורסם

אני לא מזמן הרכבתי דוטק mk ברכב ולפני זה היה לי פולס ויש הבדל גדול מאוד בין הסטים.

הפולס סט נהדר מאוד אהבתי אותו בהתחלה חשבתי שהוא מאוד מפורט ושהוא משמיע לי צלילים שבחיים לא שמעתי ואז שמעתי את הדוטק ואז גם הבנתי שהפולס לא נותנים רבע מהצלילים הקיים בשיר (הניסיון היה על אותו השיר באותו הרכב עם אותו המגבר!)שהדוטק כן מוציאים בצורה מושלמת.

אני יודע שיש סטים הרבה יותר טובים מהדוטק והרבה יותר מפורטים ממנו אבל בין השוואה לפולס הוא אוכל ובגדול לא סתם הוא מחיר כפול משל הפולס (ושלא תבין אותי לא נכון היו לי פולס ברכב שנתיים וההיתי מכור אליהם עד מתי שמצאתי אהבה חדשה וגם כסף ..)

 

למרות שאני לא אוהב לקנות יד שניה אבל בכל זאת ההיתי הולך על הדוטק אבל כל אחד ומה שהוא חושב בכל אופן כל סט שתקנה או הדוטק או הפולס אתה תהנה ממנו!

שיהיה בהצלחה

אורן.

HU: DXZ785USB. FRONT: MW: A.A HAVOC. MR: HAT L3. TW: HAT L1PRO. SUB:DC AUDIO LEVEL 3F X2. FRONT AMPS:XETEC P-2+S.A SAX-50.4. SUB AMP:DC AUDIO 5K. POWERED BY 2 XS POWER 3100+3400

:twisted: DO YOU THINK YOU HAVE BASS? THINK AGAIN

פורסם
אצלי זה הכלל שאפשר לקנות מכשירים אלקטרונים יד שניה (מגבר - רדיו דיסק).

 

אבל אלמנטים בחיים לא. אתה לא יודע מה עבר עלייהם. עם הספידר שלהם כבר גמור, או הסליל כבר החליף צבע מהספקים הגבוהים שהוא קיבל. מגנט או מיבנה שקיבלת מכה קטנה ויצא מהאיזון שלו, 1001 דברים.

 

אישית לא קונה בחיים סאבוופר או רמקולים מיד 2.

 

תמיר

 

תמיר, הכל תלוי ממי אתה קונה.

ישנם אנשים שהייתי קונה מהם אלמנטים בעיניים עצומות.

לא מסכים איתך על כלל מלא, מה גם שישנם דברים שאפשר לבדוק, לא צריך להיות גאון הדור בשביל לראות שסליל קיבלת הספקים לא מתאימים.

ואגב, מגנט שיצא ממרכוז לא יעבוד, הוא יקצר.

 

כל השאר, זה קצת לסמוך על אנשים וישנם מספיק אנשים שאפשר לסמוך עליהם.

 

ויש כאלו שגם במחירי רצפה לא הייתי נוגע בדברים שלהם.

under construction..

×
×
  • תוכן חדש...