Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6884 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מצאתי לאחר חיפושים נרחבים (לא שהתכוונתי, אבל יצא לי):

רובר 216

שנת 98

יד ראשונה

50K (!!) - חמישים אלף... טירוף...

שמורה...

אוט'

לקנות או לא??

מה אתם אומרים? חסרונות ויתרונות יקבלו בברכה!

תודה, ושבוע טוב!

וגם:

אני יודע שכבר יש כאן המון חומר על רובר 216, קראתי את כולו. אבל המצב כאן הוא, קצת שונה... אז אנא תגובתכם...

פורסם

קודם כל שקונים רכב זה לא דחוף ולא נעליים, רכב קונים לאחר שיקול דעת רציני.

אני מניח שלא גנבת את הכסף (נכון?) אז לא רצים ועושים הכל מהר וזה נכון לכל דבר בחיים.

אכן הקילומטראז' נמוך אבל מצד שני זה מדליק נורה אדומה וצריך לוודא את העניין ע"י בדיקה במכון.

לא הייתה רובר בבעלותי אך ממה שכן חוויתי עם הרכב הזה, יש תקלות (זה לא רכב יפני) מצד שני הוא מפנק מאוד ויוקרתי יחסית למחיר שבו הוא נסחר.

אם הרכב אכן עבר רק 50 אלף ק"מ ובמהלך התקופה הזאת טופל "לפי הספר", הייתי מעביר אותו בדיקה ואם הכל בסדר והמחיר מתאים אז למה לא?

הונדה סויויק 2002 מבסוט עד הגג! כי התקנתי עליו גגון והוא מכועררר...:roll:

פורסם

אני כותב דחוף, מכיוון שנראה לי שזו הזדמנות מעולה... ויש לי תחושה, (ותסכימו איתי) שהוא יימכר תוך שניה..

ומכאן הבהילות...

פורסם

כבעלים של רובר קבריולט אני לא ממליץ לך לא להתקרב, דגמי 216 משנת 97 ומעלה נחשבים כבעיתיים מבחינת אמינות בעיקר ,וגם חלקים יקרים ושוק חלש דגמי 214 מעט יותר אמינים מכנית מדגמי 216 .

אתה בטח אומר לעצמך " יש לו רובר בעצמו והוא שולל את הרכב"? הזהו שרובר קבריולט מצוייד במנוע וגיר ושאר מכלולי המנוע מתוצרת הונדה ולא מתוצרת רובר ההבדל הוא שמיים וארץ.

פורסם

אז שנייה, דווקא אתה, למרות כל האיפורמציה שהבאתי, שתסכים איתי שהיא חריגה - ממליץ לי לרדת מזה?

ותודה על הכנות.. קודם כל!

לא... לצערי זו לא קבריולט...

פורסם

טוב לגבי היתרונות אתה בטח מודע אליהם,הרי בגלל זה אתה רוצה לרכוש את הרכב .

לגבי חיסרונות יש לא מעט אבל הקרדינליות הן.

ראשי מונע ש"הולכים" להם בקצב מסחרר ,עלות של כ 5000 ש"ח .

הרכב מצוייד בגיר אוטומאטי רציף ,ידוע מאוד בחוסר אמינות ולא כל מכון גירים מטפל בו

היחידי שמשפץ או מביא משופץ (קיבוץ מחניים בצפון משפץ) הוא המרכזי של רובר בפ"ת.

עלות גיר כזה בין 9000 עד 12000 ש"ח.

אז אם אתהקונה את הרכב במחיר הנכון ולוקח את האופציה לקילקולים והוצאות לא זולות ,זו עסקה מחושבת .

ללא קשר תמיד יהיה מישהו שיקפוץ על המציאה של ק"מ נמוך ולא יחשוב פעמיים אולי מבורות בנושא הדגם הספציפי .

פורסם

ואוו...

אלה מחירים גבוהים....

בהחלט צריך לקחת בחשבון..

סתם נק' למחשבה - אני לא חושב ששמעתי (יותר נכון- ראיתי) כאן אי פעם כ"כ הרבה תגובות לגבי

פירמה של רכב וכולן אמביוולנטיות עד כדי כך, ממש אף אחד לא שלם ו\או לא שלם עם המותג: "רובר"...

תמוהה, ואולי אפילו מרתיע..

בכל מקרה.. תודה לעונים.

פורסם
ראשי מונע ש"הולכים" להם בקצב מסחרר ,עלות של כ 5000 ש"ח .

אמנם עניתי לשואל בה"פ, אבל אני חייב להדגיש:

לפי מיטב ידיעתי (כי לי כאמור היתה 25, אבל טרחתי וביררתי במוסכים ואף קראתי בפורומים יחודיים של רובר בחו"ל):

ראשי מנוע לא "הולכים" ברכב הזה. כאשר הרכב מתחמם (ישנה טענה כי נפח הקירור אינו מספיק) - וזה קורה בעיקר כאשר עושים שימוש במי ברז או בנוזל אחר שאינו נוזל ייעודי - ומוסך מורשה יכול בשניה לומר לך האם הנוזל מתאים לפי בדיקת pH - אטם ראש מנוע עשוי ללכת. אם תמשיך ליסוע עם זה כך - כן, יילך הראש מנוע. אבל מה? החלפת האטם זולה משמעותית (בזמנו ~1000 ש"ח), וכיום יש גם אטם מחוזק, שלא "נפרץ" ואינו מביא בעקבותיו צורך בשיפוץ ראש.

מסקנה: בדוק שאינך מאבד נוזל קירור ואת טמפ הרכב (מה שנכון בכל רכב, כמובן) - וסע לשלום. נכון, הרכב הזה אולי רגיש יותר, אבל הוא מספק כ"כ הרבה יותר מכל רכב אחר בתקציב...

בהצלחה!

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

• תוכן חדש...