Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

DVD חדש - זקוק להמלצות.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6875 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
הפיוניר הזה הוא בזבוז של כסף.

למעלה מ400 שקל ללא שום הצדקה.

מי צריך מכשיר מאריך שנים? תוך שנה-שנתיים יוצאת טכנולוגיה חדשה וגם ככה רוצים להחליף את המכשיר..

המכשירים של פיוניר הם לא מולטי-זון, הם נעולים על איזור ספציפי ובארץ מוכרים רק את אזור 2, משמע דיוידי מקורי מארה"ב לא יעבוד בארץ.

דווקא במקרה הזה אין שום סיבה להשקיע יותר כסף.

כשמחפשים מכשיר DVD לא קונים את מה שבאמצע.. פשוט אין סיבה.

אם המכשיר מתחבר לטלויזיה לראות פה ושם סרטים - אז גם מכשיר ב200 שקל (ופחות) יעשה את העבודה.

אם מחברים את המכשיר למערכת קולנוע ביתי מתוחכמת עם רסיבר, מגבר, מגוון רמקולים וכן הלאה - אז קונים מכשיר הרבה יותר איכותי שגם עובר את ה1000 ש"ח.

הכול, אבל הכוווול לא נכון. חוץ מהשורה שנייה.

אבל לא נראה לי ששואל השאלה יעבור ל-JD בזמן הקרוב, בין השאר כי כנראה שאין לו מסך HD אמיתי.

כל מכשיר DVD הנמכר בארץ הוא מולטיזון, נקודה. אני לא יודע מאיפה הגיעה השמועה הזאת על פיוניר, דווקא.

הרוב המוחלט של המכשירים הזולים לא מחזיק מעמד מעבר לשנה, ואני מכיר באופן אישי

יותר מדי מכשירים שהתפגרו תוך 3 חודשים.

למערכת קולנוע ביתית לא צריך נגן יקר, והיא תעבוד באופן זהה לחלוטין עם DVD ב-200 ש"ח

ועם DVD ב-2000 ש"ח, מהסיבה הפשוטה ש-DVD מחברים לרסיבר באמצעות היציאה הדיגיטלית,

ועל הפיענוח בכל מקרה אחראי רק הרסיבר. אז למה כן לשלם יותר? כדי שיחזיק מעמד קצת יותר.

נקודה נוספת, שכולם שוכחים אותה: השלט.

השלטים של המכשירים הזולים הם גרועים או איומים, כמעט בלי יוצא מהכלל.

אין מה להשוות לשלטים של טושיבה או פיוניר, או כל חברה נורמלית.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

רק פיוניר עם 3 שנות אחריות

לא נתקע, לא קופץ עם עדכוני קושחות, מכשיר פצצה!

כל הסינים הם פשוט זוועה.

גם פורסי הוידאו של הסינים הרבה פחות טובים והתמונה פשוט נראית אחרת עם משווים שני מכשירים סיני ופיוניר על אותה הטלויזיה ממש תמונה אחרת.

האפקס פיתרון סביר ועדיף על כל סיני זול.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

יש לי את האפקס 811 למעלה משנה. סה"כ אני מבסוט ממנו אבל יש בו שתי בעיות מעצבנות:

א. אם אתה עושה פאוז ליותר מדקה - המכשיר נכבה ואתה צריך להתחיל שוב להדליק אותו ולחפש איפה היית בסרט.

ב. בכל פעם שהוא נדלק, זה ישר עובד על העוצמה הגבוהה ביותר וצריך להדליק מחדש.

חוצמזה, הכל סבבה. עלה 280 ש"ח בדיוטי פרי.

פורסם

כל מכשיר DVD הנמכר בארץ הוא מולטיזון, נקודה. אני לא יודע מאיפה הגיעה השמועה הזאת על פיוניר, דווקא.

הרוב המוחלט של המכשירים הזולים לא מחזיק מעמד מעבר לשנה, ואני מכיר באופן אישי

יותר מדי מכשירים שהתפגרו תוך 3 חודשים.

למערכת קולנוע ביתית לא צריך נגן יקר, והיא תעבוד באופן זהה לחלוטין עם DVD ב-200 ש"ח

ועם DVD ב-2000 ש"ח, מהסיבה הפשוטה ש-DVD מחברים לרסיבר באמצעות היציאה הדיגיטלית,

ועל הפיענוח בכל מקרה אחראי רק הרסיבר. אז למה כן לשלם יותר? כדי שיחזיק מעמד קצת יותר.

הגעתי ל"שמועה" הזאת על פיוניר ממכשיר שנרכש לפני כשנתיים (ועדיין מחובר בסלון) והוא אינו מולטיזון. אמרתי כי כולם כאלה לפי טענת היבואן.

יש לי מכשיר של I-TECH באחד החדרים בבית שקניתי בשק"ם בבסיס. מחזיק כבר למעלה משנה בלי בעיות WHAT-SO-EVER.

יש לנו מערכת קולנוע מושקעת. דיוידי משולב של LG שעלה 200 דולר בדיוטי-פרי וגם לא הנגן DVD של פיוניר שיש לנו נותנים את אותה איכות צפייה שנותן מכשיר של חברת MARANTZ.

(וזה בהחלט מורגש בסרטי DVD מקוריים על מסך גדול)

לגבי השלט - אישית אין לי יותר מידי טענות..

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

קניתי לפני כמה ימים ב"מגה" מכשיר של fujicom במחיר 99 שקל. קורא DIVX, כתוביות בעברית, כניסת USB.

היה צריך לקנות 4 מוצרים של קולגייט בשביל זה אז עכשיו יש לי הרבה משחת שיניים בבית.

לא יודע עדיין לספר על ה"איכויות" של המכשיר הזה, עוד לא הורכב (מתנה שתינתן עוד מספר ימים)

בבית יש לי LG LH-CX245 (דיוידי DIVX משולב וידאו משולב מגבר עם 6 רמקולים) מהדיוטי ב-200$.

איכות התמונה מצויינת (על טלויזיה רגילה 29" איכותית, לא מסך של המאיון העליון) והסאונד סביר. סה"כ קניה טובה.

דיסקובר - אם גם לך יש את הדגם הנ"ל אז לידיעתך קיימת גרסת קושחה שקוראת כתוביות בעברית ב-DIVX, וגם קיימת אפשרות למולטיזון כמובן. אם זה מעניין מישהו אני יכול להביא את הפרטים.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

• תוכן חדש...