Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6876 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מחליף שמן במנוע איזה שמן כדי לי לקנות ? אני רוצה לשים את הכי טוב .

כדי לעשות פלשינג למנוע לפני? בהחלפת טימנג כדי להחליף מחזירי שמן גם אם הם לא נוזלים?

פורסם

לגבי פלאשינג,ערוך חיפוש הנושא נטחן,יש דיעות לכאן ולכאן ובגדול כל המוסיף גורע.

אם כבר מחליפים את הטיימינג,החלפת מחזירי השמן העליון והתחתון הם כבר במסגרת העבודה ואתה משלם בנוסף רק את עלות המחזירים (די נמוכה).

אני לא הייתי לוקח סיכון שאחרי טיימינג תתחיל נזילה ממחזירי השמן ואז זה סיפור כי תחוייב בכפל עבודה.

לא ציינת כמה קילומטר'ז עבר הרכב והאם הוחלפה בו משאבת מים.

גם משאבת המים נמצאת על הדרך של הטיימינג ואם לא ידוע שהוחלפה משאבה /לא הוחלפה כלל והרכב עבר 90,000 כדאי לבדוק שמשאבת המים לא רועשת /נוזלת/ציר תקין.

שוב גם כאן זה על הדרך,ואי החלפת משאבה במקרה הטוב עבודה חוזרת ,במקרה הבא תשלח לפחות את ראש המנוע שלך לגן -עדן.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

קניתי שמן של סונול 40\10 עלה לי 75 שח ,חגורת טימנג מקורי 130 שח ,מותחן תחליפי סיני 115 שח , ברקסים מקדימה 115 שח . עכשיו נראה הכמה יעלה לי העבודה

פורסם

אתמול בערב הוחלפה הרצועה למרות שנראה שהיא הוחלפה לא מזמן. המותחן שהיה מורכב חדש וגם המשאבת מים חדשה ,מיסבים ומחזירי השמן כנראה הוחלפו באותה הזדמנות. כנראה שהמוכר לא עבד עלי שאמר שהוא עשה טימינג. אבל אני לא לוקח סיכון מנסיון בעבר.כרגע יש 200000ק"מ מתי אני צריך להחליף שוב טימנג?

ברקסים נבדקו ונמצאו במצב טוב רק יש קצת אבק שגורם לרעש .צינור שמחובר למשאבת הגה כוח נזל גם זה תוקן. הוחלפו המים ברדיאטור ממים רגילים למים כחולים אחרי שהכנסתי מספר פעמים מים לרדיאטור. בזמן שהאוטו היה על הליפט נמצאו 2 התושבות שעל הגשר סדוקות ו2 גומיות של ההגה קרועות שגם הם יוחלפו היום.

בבדיקה מקיפה גילה לי המכונאי כי חסר לי מיכל עודפים של הדלק מה תפקידה? ומה יכול להיות עד שאני ימצא אחד כזה?

עכשיו אחרי שהוחלף פילטר דלק כדי להוסיף תוסף לדלק ?

תודה לכל המגיבים

פורסם

אני רואה שאין מגיבים אבל אני ימשיך לכתוב לכם.

היום מהשעה 8 וחצי בבוקר נסעתי לחפש חלקים לכריזמה . בסופו של דבר נמצאה כריזמה מתאונה ששמחה לתרום לכריזמה שלי חלקים.

מה ברשימה?שני צינורות של המזגן שהיו חסרים לי באוטו. מנוע וישרים . שטיחים מקורים של מיצובישי .מיכל עודפים של הדלק.ועוד כמה פלטיקים שהיו חסרים לי .

נקנו באותה הזדמנות 2 תושבות של הגשר ב180 שח לשנהם יחד. 2 גומיות להגה ב30 שח .גומיה פנימית של הצריה 40שח כולל חבקים וגריז. 2 משולשים ב360 שח . כל החלקים ניקנו בשפרעם.

כרגע יש בעיה אחרת יש יותר מידי חוטים שלא מחוברים לכלום, מחר אני ניגש לאיש מזגנים שיעשה לי ואקום כולל מילוי גז אולי הוא יוכל לעשות סדר בבלגן של החשמל

פורסם

לירוי שבת שלום !

אתה לא מקבל תשובות - כי התשובות ניתנו לך ע"י הקודמים שענו לך.

ויותר מזה חפש בפורום.

כל הכבוד על ההשקעה . אני בטוח שמהניסיון שאתה צובר עכשיו.

בקרוב אתה תתן לנו תשובות.

שם לב - רצוי שמן מנוע לפחות חצי סינטטי של כל חברה מוכרת.

חשוב שהפילטר שמן . ופילטר נוזל הגיר האוטומט - אם יש - יהיו מקורי בלבד.

בהצלחה ושנה טובה - אייל .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

• תוכן חדש...