Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6866 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי

עשיתי חיפוש כאן בפורום לגבי מציאת קומפוננט לרכב וראיתי שיש הרבה

מילים טובות על DLS שהם גם מתאימים לי מבחינת התקציב .

הבעיה היא שהדגם שאני רוצה RS6 או B6A שניהם מוצאים רק 50W RMS .

למישהו יש ניסיון לגבי העוצמה בשטח ?

האם מדובר על רמקול חלש או שלא להתייחס למפרט ?

ההגברה שלי 70W RMS .

תודה

פורסם

תראה זה לא כל כך משנה כמה rms רשום עליהם ברגע שתחווה 50 rms אמיתיים למרות שהמגבר שלך 70 rms אתה תבין שכל הנתונים האלה כמעט ולא משחקים תפקיד כי רמקול שהוא בעוצמה סבירה ויש לו נצילות גבוהה מחובר למגבר איכותי בעל עוצמה זהה פחות או יותר לעוצמת הרמקול אתה יוצר בעצם מערכת אידיאלית כלומר הרכיבים מותאמים אחד לשני במדוייק.

בעיניין הקומפוננט אני לא שמעתי אף פעם dls אבל מתגובות של אנשים אחרים בפורום אפשר לדעת שמדובר בחברה טובה ואיכותית. בכל אופן עדיף שתשמע אותם לפני שאתה קונה כך תוכל להיות בטוח שזה הסט בשבילך

בהצלחה

אורן.

HU: DXZ785USB. FRONT: MW: A.A HAVOC. MR: HAT L3. TW: HAT L1PRO. SUB:DC AUDIO LEVEL 3F X2. FRONT AMPS:XETEC P-2+S.A SAX-50.4. SUB AMP:DC AUDIO 5K. POWERED BY 2 XS POWER 3100+3400

:twisted: DO YOU THINK YOU HAVE BASS? THINK AGAIN

• תוכן חדש...