Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יעוץ לרכישת רכב פג'ו 306

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6864 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לי יש את הרכב, אבל ידני.

בעיקרון, הרכב זריז, אבל הגיר האוטומט די מסרס את זה.

למרות שיש למנוע "רק" 103 כ"ס, לא צריך לסחוט אותו בשביל נסיעה זריזה, בעיקר הודות למומנט סביר בסל"ד נמוך/בינוני.

מבחינת אמינות - המנוע לא ידוע כאמין ביותר של פיז'ו, אבל בטיפול ראוי לא יפגין בעיות (מים ירוקים חשובים ביותר, טיפולים בזמן).

אחת מנק' הרגישות העיקרית של הרכב (כל ה306ים) זו מערכת הקירור, ולכן יש לתת דגש לנושא הזה בבדיקה.

אבזור - בקרת אקלים מכאנית, ריפודים איכותיים יותר מהדגמים הבסיסיים, מראות חשמל, ובחלק מהרכבים חישוקי מגנזיום.

התנהגות - בין הטובות, אם לא הטובה, שבקבוצה, גם בהשוואה לרכבים מודרניים יותר.

PUG-306 XSI MK2

פורסם

היה לי 1800 אוט' 95

צריכת דלק 1-9 מעורב.

רכב לא חזק אם זה מה שאתה מצפה ממנו.

כמו שאמר קודמי יש להקפיד על נוזל קרור ייעודי (לי היה סדק בבלוק).

האוטומט לא עשה בעיות אבל זה מתכון לבעיות - למה לא ידני?

נוסע על:

טויוטה פריוס 2019.

טויוטה קורולה 2008 רובוטית.

פורסם
היה לי 1800 אוט' 95

צריכת דלק 1-9 מעורב.

רכב לא חזק אם זה מה שאתה מצפה ממנו.

כמו שאמר קודמי יש להקפיד על נוזל קרור ייעודי (לי היה סדק בבלוק).

האוטומט לא עשה בעיות אבל זה מתכון לבעיות - למה לא ידני?

יש לי סיאט איביזה שנת 94 ואני רוצה להחליף לאוטו כזה אז נפל לי אחד כזה שרוצה החלפה

- רנו מגאן קופה :-)-

פורסם

לא הייתי נוגע באוטומט מודל 94 בשום מחיר. בגיל כזה, ברכב זול של כמה אלפי שקלים, אתה לוקח סיכון כספי גדול מאד עם גיר אוטומטי. לא חסרות ידניות בשוק בשנתונים האלו.

Jeepolog.com

• תוכן חדש...