Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6891 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברים שלום,

ברשותי רובר 620 שנת 95.

אני רוצה לשכפל את השלט המקורי הקיים, איך עושים? היכן? וכמה זה יעלה?

תודה ושבת שלום ומבורך לכולם.

W202 C240

פורסם

צריך לבדוק בכמה מקומות של אביזרי רכב/שכפולי מפתחות במקומות כמו ACE/הום סנטר.

אם תקבל תשובה שלילית,הפתרון נמצא בחברה אך יהיה יקר משמעותית מאביזרי רכב /כל מקום אחר.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

מאיפה אתה בארץ? בקריות יש בחור שמשכפל כמעט כל מפתח לי ברנו התקלקל המפתח ולא הצלחתי להניע יותר איתו הוא לקח את המפתח ויחזר לי את הגוק שבפנים ולקח לי 250 שח בחברה רצו כמעט 1000 שח

החנות שלו נמצאת בכניסה לקרית אתא

פורסם

חבל קצת רחוק לי מקריית אתא, אני גר באשדוד...

משהו מכיר אלטרנטיבות אחרות בנוסף לאלה שרפי ולירוי הציעו? אולי משהו יותר קרוב לאשדוד?

W202 C240

פורסם

שלום לכולם.

ברשותי רובר 620 ואני מטפל לאורך שנים ברכבים שהיו לי במוסך אוטו הייטק באשדוד.

לא פעם יצאתי משם מאוכזב מאיכות העבודה, אבל כנראה אני ממשיך ללכת לשם מתוך הרגל.

רציתי לברר מהו המוסך המומלץ ביותר באשדוד מבחינת מחירים ומקצועיות.

תודה לעונים.

W202 C240

פורסם

רבותי היקרים,

צלצלתי לחנות הזאת בפ"ת והם אמרו לי שהם לא מתעסקים בשיכפול שלטים לרובר 600 (לשאר הרוברים כן) בנוסף התקשרתי לחברה, שכפול שלט עולה 928 ש"ח לפני מע"מ !!!!!!!!!!!

אני תקוע עם שלט אחד צולע שעומד להידפק מה אני עושה???

הצילו!

W202 C240

פורסם

120 ש"ח שיכפול שלט אזעקה לרובר! בחנות מוצרי ביניין בעכו לפניי יומיים ההיתי שם רציתי לשכפל מפתח ועל הדרך שאלתי אותו על שלט .

פורסם

ברובר 800 שהייתה לי פעם, לא ניתן היה לשכפל את השלט המקורי בהום סנטר/אייס, אבל אם אני זוכר נכון, אחד חדש מקורי מהחברה עלה אז 400 ש"ח.

המלצה למוסך באשדוד אין לי, אבל אתה נוסע למוסך פעם בכמה חודשים במקרה הכי גרוע, לכן הייתי שוקל אולי ליסוע את הפעם-פעמיים האלה בשנה עד לפ"ת למרכזי.

• תוכן חדש...