Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6863 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב,

כמו שידוע לרוב חבריו הקליאו ספורט ולשאר הקוראים- בחלק מדגמי הספורט בדור הראשון שהגיעו אלינו

יש מנורת ShiftLight שעובדת, ומכסה מנוע קל.

כנראה שאצלי לא כך הדבר, וכנראה לי יש את הדגם 'האחר', למרות שנראה שיש אצלי את המנורה בלוח השעונים.

(צירפתי תמונה של המנורה דולקת ברכב אחר בזמן שיש צורך להעביר הילוך)

האם יש אפשרות 'להחיות'/לחבר אותה כך שהיא תעבוד ותציג לי את זמן ההעברה האופטימלי?

טל

Photo0008.jpg

בעבר: יאריס TS , פולו GTI , לאון 4 20VT , קליאו ספורט MK1.

היום​: טסים לחו"ל כדי "לנהוג" מדי פעם.

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

הדגמים הראשונים, אכן הגיעו עם מכסה מנוע קל ושיפט לייט. אחד מהם (אם לא האחרון...) הוא הרכב הקודם של סראל.

אני זוכר שפעם באיזה מפגשון, הוא הראה לי את זה ואם אני זוכר נכון, מדובר על משהו אחר לגמרי, מעין טור של כמה נורות לד בצד לוח השעונים. אני יודע שאחד החברים בפורום רכש את הרכב, אז אולי הוא יכול לנדב קצת יותר מידע.

נראה לי שהתמונה ששמת מראה נורת מנתק קרב וההילוך שהיית אמור להחליף אותו... הגיע הזמן כבר !!!

בכל אופן, אני לא זוכר שאי פעם ראיתי אותה דלוקה, מה גם שמיקומה די גרוע לראיה, כשאתה נמצא הרחק הרחק בצפון הסל"ד.

פורסם

טל, היא דולקת אצלך כאשר אתה מסובב את הסוויץ'?

כי אצלי ראיתי את הנורית בלוח מחוונים, אבל היא אף פעם לא דולקת. גם כשאני מסובב את הסויץ' ונדלקות כל הנוריות לבדיקה, הנורית הזאת לא נדלקת.

פורסם

אז אולי פשוט הנורה שרופה...

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

או שיש לך דגם שאמור להיות אצלו האופצייה הזאת אבל אין אותה, למשל אצלי ברכב ניסאן אלמרה 2004 יש כמה נורות, אחת של בקרת ESP ועוד אחת של בקרת חגורה ועוד אחת של ציור רכב בעת החלקה.... ואני יודע שבגירסא הארופאית ובגירסא היותר מאובזרת כנראה שיש אותן והקטע שהן לא נדלקות אצלי בעת הסוויצ', אז יכול להיות שפשוט קיימת הפונקציה אבל בעצם לא איבזרו את הרכב שלך בה.

פורסם

lior172, העלתי בכוונה את הסירטון שממנו לקוחה התמונה הזאת.

אתה וכל שאר הקוראים יכולים לראות שם כיצד זה עובד:

http://www.megaupload.com/?d=RN37XU1E

גודל הקובץ: 3.71MB

(אני מצטער שזה להורדה, אבל אני ו-'יו-טיוב' לא כל-כך מסתדרים :wink:)

בכל אופן, ככה אני נוכחתי לראות את זה.

איביטורבו, מיותר. לא המטרה ואני לא יקנה. אבל תודה על העצה.

Albert172, גם אצלי היא אינה דולקת כאני מסובב את הסוויצ'.

bagira, לא נראה לי אבל גם זאת אפשרות.

Automatic1, אם אני לא טועה לא כל הנורות נדלקות בעת סיבוב הסוויצ.

אם הנורות שהזכרת נדלקות בדר"כ הן מעידות על תקלה או שהמערת פועל בזמן אמת.

אבל בדר"כ גם בדבריך יש אמת כי מייצרים דגם אחד של לוח שעונים ופשוט מחברים את

הנורות ליפ רמת האיבזור ברכב.

בעבר: יאריס TS , פולו GTI , לאון 4 20VT , קליאו ספורט MK1.

היום​: טסים לחו"ל כדי "לנהוג" מדי פעם.

פורסם

את ה-shift light היה בחלק מדגמי ה-mk1 ובכל ה-mk2.

מדובר בסה"כ בנורה אחת קטנה שנדלקת קצת לפני המנתק (יש מספיק זמן להחליף).

לא משהו קריטי וכשאתה נוהג ומרוכז בכביש זה הדבר האחרון שתשים לב אליו (בכלל לא ברור לי למה צריך דברים כאלה, אחרי זמן קצר אתה לומד את האוטו ויודע בדיוק מתי).

מן הסתם יש גם אצלך את הנורה כחלק מלוח שעונים זהה אבל זה לא בהכרח אומר שיש את הפיצ'ר הזה.

ניר

פורסם

הרכב של שראל לשעבר נמצא היום אצלי.

הנורית הזאת היא הדבר האחרון שאתה מסתכל עליו בנהיגה אינטנסיבית.

זה גימיק נחמד, הנורה נדלקת כשאתה נמצא בשיא האופטימלי של ההילוך (בכל הילוך נדלקת בסל"ד אחר) אבל המיקום שלה כ"כ גרוע שרוב הזמן ההגה מסתיר אותה.

אם היו רוצים לממש את זה בצורה רצינית זה היה חייב להיות ממוקם במרכז לוח המחוונים ועם מנורה גדולה יותר.

ברכבים שהגיעו בלי הנורית היא פשוט לא נדלקת גם כשמדליקים את הסוויץ'.

כוח-סוס, אתה כפי הנראה לא מגיע לאיזור הסל"ד שבו היא אמורה להידלק :wink:

אחרת אין לי הסבר הגיוני אם היא נדלקת שהסוויץ' דולק.

בברכה,

אייל

BMW M135I

פורסם

אין בעיה להחיות אותה, צריך רק להחליף לוח שעונים ומחשב הזרקה לדגם רכב שיש לו את הנורה. מישהו מעוניין בפרוייקט? אני אכין לו חלקים...8)

פורסם
אם היו רוצים לממש את זה בצורה רצינית זה היה חייב להיות ממוקם במרכז לוח המחוונים ועם מנורה גדולה יותר.

כפי שאפשר לראות בהודעה שלי אני בהחלט מסכים איתך אבל מה שכן, ברגע שיש את התכונה הזאת באוטו אז לסדר לה נורה בולטת יותר זאת כבר עבודה פשוטה ביותר למי שמעוניין.

ברכבים שהגיעו בלי הנורית היא פשוט לא נדלקת גם כשמדליקים את הסוויץ'.

כוח-סוס, אתה כפי הנראה לא מגיע לאיזור הסל"ד שבו היא אמורה להידלק :wink:

אחרת אין לי הסבר הגיוני אם היא נדלקת שהסוויץ' דולק.

הוא אמר שאצלו היא לא נדלקת גם עם הסוויץ'.

• תוכן חדש...