Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6882 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר טוב,

טוב אני יתחיל את כל הסיפור מההתחלה אבל ראשית הרכב הוא דייהטסו שרייד 1997 1300

לפני שבועיים שלושה ככל הנראה המצבר היה חלש אז הנעתי פעם פעמיים את האוטו בדחיפה

כעבור כמה ימים נסעתי עם האוטו נסיעה של 50 קילומטר ולאחר מכן שמתי לב שנורות הלוח שעונים שדולקות כאשר המנוע מכובה מהבהבות באיטיות והטורים לא יציבים דילקתי טנק מלא וככל הנראה זה חזר לעצמו (לא יודע אם יש קשר)

ועד אתמול בערב לא הייתה בעיה חוץ מפעם אחת שהאוטו לא הניע לי והניע רק לאחר שכיביתי כל מה שקשור לחשמל באוטו

אתמול בערב האוטו לא הניע לי בכלל ..ניסיתי להניע עם סויטץ המנוע לא צפצף אפילו הנורות בלוח השעונים ובכלל כל התאורה והחשמל באוטו לא עובד כמעט .בקיצור אז ניסיתי להניע בדחיפה לפחות 4 פעמים רק ברוורס גם בשני וכלום .. עכשיו השאלה שלי מה הגורם לתקלה ? ומה נהרס ..לפי מה שהבנתי זה יכול להיות אלטרנטור הבעיה גם שהמצבר מת לגמרי איך אני יכול לדעת אם זה זה או או משהו אחר לגמרי .?

פורסם

יש לך כלים בשביל למדוד מתחים (רב-מודד)? אתה יודע להשתמש בו?

אם לא - השאלה מיותרת, הולכים למוסך ושם בודקים את הכל.

אם הרושם לא נכון, ואתה מבין בחשמל - תכתוב.

פורסם

יש לי וכן אני יודע להשתמש בו ..

בדקתי תמצבר והוא מת הוא מראה בסביבות 5-7 וולט

אבל עדיין למה האוטו לא מניע בדחיפה בעקרון אפילו רכב בלי מצבר אמור להניע בדחיפה .

פורסם

מה שקרה ככל הנראה הוא שהאלטרנטור שבק חיים ופרק על הדרך את המצבר.

במצב הזה יכול להיות שגם המצבר מת אבל יתכן שאם הוא בגיל סביר (עד 3),טעינה של 12-24 שעות תחזיר אותו לחיים.

אם אכן הפגם באלטרנטור יש להחליפו למשופץ או לשפצו.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם
מה שקרה ככל הנראה הוא שהאלטרנטור שבק חיים ופרק על הדרך את המצבר.

במצב הזה יכול להיות שגם המצבר מת אבל יתכן שאם הוא בגיל סביר (עד 3),טעינה של 12-24 שעות תחזיר אותו לחיים.

אם אכן הפגם באלטרנטור יש להחליפו למשופץ או לשפצו.

שמקרה שהאלטרנטור שבק חיים אם אני ישים מצבר חדש עכשיו המצבר הישן בן 6 שנים אז ככה שלהטעין אותו זה חסר טעם הוא גם יפרוק את מטענו .

פורסם

שתי אפשרויות:

א. המצבר מת ויש להחליפו.

ב. המצבר טוב אך האלטרנטור לא מצליח להטעינו (בעיה בדרך).

אם הוא בן 6, אז סביר להניח שמדובר בא'.

משכנתא זה קל

פורסם

מצבר קל לבדוק - בחנויות שמוכרות מצברים (ובהרבה מוסכים שמתעסקים עם חשמל, יש להניח), יש מכשיר שבודק את ירידת המתח של המצבר בפריקה של התנגדות נתונה, ולפי זה מסווג מצברים לא תקינים. אתה יכול לבקש לטעון את המצבר שלך ולעשות לו את הבדיקה, כך תדע, אם פגום או לא. או פשוט להחליף, 6 שנים זה מספיק למצבר.

עם מצבר טעון או חדש, אתה יכול לבדוק את מתח הטעינה של המערכת, ואם הוא מתחת ל-13V, אז האלטרנטור שלך מת.

• תוכן חדש...