Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6861 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום גיליתי בליטה ממש קטנה בדופן של הצמיג. (כשמסתכלים מהצד, הבליטה היא בגובה של מילימטר).

האם להחליף את הקדמיים?

במידה וככן, אני מעוניין להחליף זוג צמיגים קדמיים (האחוריים הם UNIROYAL RAINSPORT בני 3.5 אך נראים טריים ועם בשר - ומשיקולי תקציב הם יישארו).

מה אומרים על קומו אקסטה סופרה לוולקן ספציפית, לא לאימפרזה STI?

נ.ב אפשר בינתיים לעשות כמה ג'ימיקאנות עם הרכב (חבל על הצמיגים הישנים) תוך כדי שאני מקפיד לא לנסוע מהר בבינעירוני, או שהבליטה הזו ממש מסוכנת?

• תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
מה אומרים על קומו אקסטה סופרה לוולקן ספציפית, לא לאימפרזה STI?

אני לא אהבתי את הקומהו . אני בעד SP9000 או המחליף שלהם , איך שלא יקראו לו .

נ.ב אפשר בינתיים לעשות כמה ג'ימיקאנות עם הרכב (חבל על הצמיגים הישנים) תוך כדי שאני מקפיד לא לנסוע מהר בבינעירוני, או שהבליטה הזו ממש מסוכנת?

בגדול , הבליטה מסוכנת , אבל אפשר לעקוף את הבעיה . קנה רכב עם סאן רוף , אני למשל משתדל שכל רכב שלי יהיה עם סאן רוף . ככה הבליטה לא מפריעה . קצת לא נעים אם יש פקק ולידך יש אוטובוס , אבל מלבד זה , אין שום בעיה .

אל תשכחו,

לא משנה כמה תנהגו מהר, תמיד תוכל להגיע לכם מיני מהשוליים

פורסם

תודה אוהד :)

לגבי הסנרוף, יש לך דיסק? 10 דקות אני מארגן לי אחד.... ;-)

סופית החלטתי להחליף את הקדמיים (האחוריים שבמצב די טוב - בני 3.5 אבל 3 שנים על הכביש יעברו קדימה) ולמקם את החדשים מאחור.

היום הייתי בפנצריות - ואין SP9000 וגם לא קומו. אתה יכול להמליץ על פנצריה מומלצת באיזור המרכז? ואיך קוראים למחליף של הSP9000?

פורסם

תברר בצמיג ישיר אם יש להם SP9000

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

פורסם

195.50.15

וארז, שמו האמיתי של יאשה זה אוהד. הוא רשם את זה פעם לפני שנתיים, למיטב זכרוני.. :)

בקיצור - אני אבדוק טויו וקומו. לגבי הדנלופ בדקתי בכמה פנצריות, התקשרו ליבואן ואמרו שאין. מפסיקים לייצר את הדגם??

פורסם

אם אני לא טועה כבר יש מחליף לדנלופ.

אם בא לך לבוא לפ"ת אני מכיר פנצ'ריה שתעשה לך מחיר מדהים על טויו.

פורסם

מי פה נשא את שם השם לשוא????

מה זה "מחיר מדהים"? שתף את כולנו, גם אני צריך צמיגים חדשים.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

ואיך זה קשור למידה של הבחור?

מה גם שטויו מיצרים "כמה" סדרות של צמיגים , ואלא אם זה הT1R , הם מדורגים יותר נמוך מהSP9000 (כן גם הPROXES 4)

בכ"א , לבחור,

רביעיית SP9000 בצמיג ישיר בפתח תקווה (היחידים שמצאתי עם צמיגים במלאי בסבב הנוכחי) עלתה 1617 ש"ח (סחטין לי על הדיוק) כולל התקנה , היום.

בקשר למחליף או לא מחליף , מה גם שלא ראיתי באותן מידות אלא במידות שונות, זה פשוט עוד דגם בקטגוריה , בינתיים הSP9000 עדיין מיוצר (הצמיגים אצלי על האוטו - פחות מחצי שנה מיום היצור).

הצמיגים הם בקטגורית MAX PERFORMANCE ומדורגים די גבוהה שם בקטגוריה ומשמעותית טובים יותר מהיונירויל או מהאקסטה סופרה.

מבחינתי , במידה הזו - זה המקסימום VALUE לPERFORMANCE שתמצא

If living is for learning

Then dying is forgetting

• תוכן חדש...