Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6901 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הביטרון זה הראש החום הזה שאם אני מנתק אותו הוא יכניס את הוונטות למצב חירום והם יפעלו במהירות הגבוהה?

כי אם כן עליו דיברתי כאשר קראתי לו יוניט.

תודה

RipCurl

• תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לא. זה לא הביטרון. זו יוניט המאווררים.

הביטרון ב-106 (אם אני לא טועה), נמצא מתחת לכנף הקדמית שמאלי (של הנהג). הוא נראה כמו קופסאת פלסטיק שחורה.

פורסם
הביטרון זה הראש החום הזה שאם אני מנתק אותו הוא יכניס את הוונטות למצב חירום והם יפעלו במהירות הגבוהה?

כי אם כן עליו דיברתי כאשר קראתי לו יוניט.

RipCurl

זהו חיישן חום של ביטרון, אליו התכוונתי, את המחיר שלו אתה יכול לקרוא בהודעה הקודמת שלי. התקלה יכולה להיות או בו, או בביטרון עצמו, או בריליי של המאוורר(ים). הייתי מתחיל איתו. אני יכול להגיד לך את טווח ההתנגדויות שלו לטמפ' נתונה, אבל לא יודע אם זה יעזור לך.

פורסם

יוניט מאווררים לא עולה 800 שקלים! ברכב בקודם שלי (AX), היוניט הייתה תקולה וחדשה עלתה 140 שקלים, לפני מע"מ.

ניתן גם למצוא חליפיות (יש חברה אחת חליפית טובה. לא זוכר את שמה אבל היא מתוצרת איטליה).

פורסם

מגנטי מארלי משהו כזה..

היא עושה גם מנוע צעדים (הוצא לי כזה וגם הוצע לי מן הרכב כזה תקול)

השאלה מהיכן אני רוכש

והאם זה פשוט להרכבה?

פורסם

מגנטי מרלי זה מקורי ולא חליפי!

מקורי ניתן לרכוש בכל מוסך מורשה של פיג'ו סיטרואן. חליפי - צריך לברר מי מוכר כאלה...

ההחלפה פשוטה מאוד - הברגה של הישן והרכבת החדש במקום.

אבל אתה צריך להיות בטוח שאכן זה מקור הבעיה...

פורסם

ראיתי שתי חנויות שמתעסקות במגנטי מרלי בארץ.

אחת בעפולה ואחת בנצרת, אין לי מושג מה השם שלהן או מה הן עושות, אבל באותו רגע הכרחתי את עצמי לזכור איפה הן נמצאות.

פורסם

אם אתה אומר שזה מקורי, אז קיבלתי הצעות מחיר על מנוע צעדים מקורי ב 400 ש"ח? לא נראה לי כל כך היגיוני.. אבל אם אתה יודע אתה יודע :)

יש איזה דרך לאמת כי היוניט מאווררים הזה לא בסדר? (מלבד ללכת למוסך מורשה שוב ולשלם להם 250 ש"ח בדיקה)

תודה.

פורסם

יוניט שמיוניט

זה חיישן שמודד חום, הוא משדר את הנתונים לביטרון שהוא מחשב קטן, ברגע שהביטרון מקבל קריאה של טמפרטורה גבוהה הוא פותח את הונטות זה הכל.

אם אתה מתכוון שוב להתחיל להחליף חלקים באוטו על דעת עצמך אז פשוט תלך לחנות תקנה ותחליף.

הביטרון הזה עולה נדמה לי 700 ש"ח, החיישן חום עולה כמה שכתבו לך.

רוצה מקורי לך לכל מוסך של פיג'ו ותקנה, רוצה חליפי תאלץ להתחיל לחפש חלק מתאים וכ"ו.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם
אם אתה אומר שזה מקורי, אז קיבלתי הצעות מחיר על מנוע צעדים מקורי ב 400 ש"ח? לא נראה לי כל כך היגיוני.. אבל אם אתה יודע אתה יודע :)

יש איזה דרך לאמת כי היוניט מאווררים הזה לא בסדר? (מלבד ללכת למוסך מורשה שוב ולשלם להם 250 ש"ח בדיקה)

תודה.

1) כן, קיבלת הצעה על מנוע צעדים מקורי ב-400 ש"ח.

2) כן, יש. תוציא את היוניט, תן לו להגיע לטמפ' החדר, תבדוק שההתנגדות שלו היא 1950-2000 אוהם. כל ערך מתחת לזה - חיישן תקול. במים רותחים ההתנגדות צריכה להיות באזור 2800 אוהם ומעלה.

• תוכן חדש...