Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6905 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב,

אני צריך להתייצב שבוע הבא בתל-נוף.

מישהו יכול להסביר לי איך מגיעים לשם מאיזור ת"א, והאם יש שמה חנייה מסודרת מחוץ לבסיס, להשאיר את הרכב ללילה (כנראה יותר מלילה) (זה בטוח? פורצים?)

תודה.

פורסם

תל נוף יוצא בין רחובות לגדרה,אם אתה בא מת"א על גהה ,יורד בצומת אשדוד שמאלה לכיוון גדרה ואז חוזר לכיוון ביל"ו,ליתר דיוק בית אלעזרי.

אם אתה בא דרך בית דגון-צריפין אתה ממשיך ישר ניכנס לרמלה [לא צריך שכפ"צ :-)] עובר מהתחנת דלק 3 רמזורים ישר,ואח"כ פונה ימינה לרחוב ביאליק נוסע עד ה T ולוקח ימינה,משם אתה ממשיך ישר עובר את צומת ביל"3 רמזורים [אחד צומת ביל"ו,2 צומת של הבית חולים,3 צומת גבעת ברנר,]נוסע ישר עד הרמזור הבא ושמאלה.ו אם אתה בא מכביש מס' 1,יורד במחלף לוד נוסע רק ישר,עוקף את רמלה,מגיע לביל"ו ומשם ממשיך לפי ההסבר מקודם.

לגבי חניה אני זוכר שיש,תשתדל לחנות במקום מואר ובאיזור הש.ג,הכי בטוח. לפי דעתי הכי טוב לפי כביש מס' 1.

ערב טוב,רן.

opel astra,כבר מרגישים יותר טוב

פורסם

תודה,

פעם אחרונה שהשארתי את הרכב ליד הש.ג. בלילה נשארתי בלי רדיו-דיסק (כנראה שלש.ג. יש אחד חדש עכשיו...).

בכל מקרה, אני אעשה כל מאמץ להגיע בלי רכב.

תודה בשנית.

פורסם

יש אפשרות להחנות בקניון רחובות,שזה גם תחנה מרכזית,ולקחת אוטובוס לתל נוף.

בבקשה.

opel astra,כבר מרגישים יותר טוב

פורסם

אהה.. סבבה, אז אני כבר לא יגיע... :lol:

בכל מקרה, כמו שאני מכיר את עצמי (עצלן משהו), אני כנראה ייקח את הרכב, אם אני לא יצליח לארגן טרמפ.

איך שאני רואה את המצב יש 2 אופציות:

1. אני אתעצל לקום חצי שעה קודם ולקחת אוטובוס, אז אני אסע ברכב, אתקע בפקקים, אתבלבל ואאחר (לא שיש כ"כ למה לאחר כן?) ואז בסוף גם יקרה לי נזק לרכב ואני אתבאס ואוכל את עצמי.

2. אני אקום בבוקר לפני הזמן, יקריב מעצמי, יחפש שבוע באתר של אגד איזה אוטובוסים מגיעים לשם ואעשה תוכנית מלחמה, אסע לשם, אתקע בפקקים אתבלבל ואאחר (שוב, אז מה), ואז כשאני אמות ללכת הביתה אני אתקע ואפספס את האוטובוס ואחכה כמו מנייאק כי זה בטח מקום שכוח אל שעובר בו אוטובוס פעם בשעה.

ובסוף אגיע הביתה לגלות שמישהו נכנס לי ברכב בחנייה :?

ככה זה בחיים, עכשיו נותר לי לחשוב מה עדיף לי...8)

פורסם

3 שנים בתל נוף, תמיד עם רכב, ואף פעם לא פרצו.

אם אתה חונה בשעות היום אז אין מה לדאוג כי יש שם הרבה תנועה.

אם הרכב ישאר שם כמה לילות (זה הרי תל נוף :-))

תדאג להחנות קרוב לכניסה עצמה, צמוד לF15 ה"חונה" שם וצמוד לשביל הולכי רגל.

תשתדל לבוא טיפה לפני בשביל שתמצא חניה קרוב, אם לא הספקה לתפוס שם, תנסה ליד המחסום הראשון, שם תמיד יש שומרים,

תמיד יש תאורה ומצלמה.

פורסם

אם אתה כ"כ מפחד מהפריצות וכד', תביא (תביא = תבצע) שליפה זריזה על המכשיר באותו הבוקר ושלום על ישראל, לגבי הגעה, רן פרט עד היסוד מכל כיון אפשרי. מנסיון על (הנסיון על לא מעניין, רק עם) חברה ששרתה בתל נוף והגעתי יותר מפעם אחת לקחת אותה (מעולם לא חניתי שם, לקחתי ונסעתי).

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

הכל תלוי בשעה שבה אתה נוסע, אם מדובר על בין 8-11 הייתי ממליץ לך את כביש 4 או 1. בכל מקרה אל תתקרב לרחובות בשעות האלה, היציאה הדרומית מהעיר פקוקה לגמרי.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

אין שום בעייה להשאיר את הרכב בחנייה. 3 שנים עברו עליו ללא כל פגע.

כמובן שרצוי להוציא את הפנאל ועדיף להחנות ליד הגדרות. בשעות היום החלק שהכי קרוב ל F15 עמוס לעייפה עם נהגים עצבניים ולא זהירים במיוחד.

לגבי דרך הגעה מועדפת - לעלות על כביש גהה ולרדת במחלף ראשון מערב לכיוון בית עובד. עוקפים את ראשון ונס ציונה ומגיעים ישר לכניסה לרחובות. 10 דקות נסיעה בעוקף + קיצור דרך גבעת ברנר הם הדרך הכי מהירה ונוחה.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

עדיף לנסוע עד יבנה ושם לפנות לרחובות (דרך כפר גבירול ואיזור התעשייה) ואז להתחבר לעוקף. ככה אתה חוסך את הפקקים בכניסה לנ"צ.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• תוכן חדש...