Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קטן ואמין

dani33
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6907 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מחפש רכב לאחי הקטן בתקציב של 40k , מה שחשוב לו זה רכב קטן,אוטמט ואמין עם טיפולים זולים שנוסע מנקודה a ל b , חשבתי על גטס 2005 מהשכרה כי הבנתי שהיא אמינה ללא הרבה תקלות . הבנתי שצריכת הדלק שלה לא הכי חסכונית וזה טיפה מרתיע אותו למרות שהוא לא יעשה בממוצע יותר מ 13-15 אלף קילומטר בשנה . מה דעתכם על הרכב מבחינת אמינות עלות הטיפולים וצריכת הדלק שלה ועל איזה רכב קטן ואמין כן הייתם ממליצים לו ללכת

תודה רבה מראש צדיקים , אתם עושים עבודת קודש :) .

פורסם

אם רק זה מה שחשוב לו,הגטס תעשה מלאכתה בנאמנות.

נקודותיה החזקות הן אמינותה הגבוהה מאד,תחזוקתה הזולה(חלפים,ביטוח)והמרווח הפנימי המכובד.

לעומת זאת צריכת הדלק שלה גבוהה מהממוצע,אם כי לא נוראית.

בכל שאר הפרמטרים מדובר במכונית בינונית למדי,וישנם מיתחרות עדיפות.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

אני הייתי הולך על פיאט פונטו אך יש לבדוק היטב את הגיר הרציף ולבקש חוות דעת מקבילה לבדיקה גם ממכון לגירים אוטומטיים או ממוסך מורשה.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

• תוכן חדש...