Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ניצחון!!!!

Boxer
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8613 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

סוף סוף מצאנו משהו שאלפא רומאו לוקחת בו את כל שאר המכוניות! :king:

אני לא מדבר על תחושה, רגש, "לדבר אל הנהג" ודברים בלתי מדידים. אני מדבר על משהו שאלפא יותר טובה בו מכל השאר, ועכשיו זה מדיד! זה במספרים! זה רשום ומוכח, כמו שטויוטה יותר אמינה! :D

כל מי שקרא את הכתבה במוטוקאר על המכוניות הנגנבות בישראל יכול לשים לב, שאלפא רומאו בכלל לא מופיעה ברשימה! :shock:

וכשיש כל כך מעט אלפות בארץ, כל אלפא גנובה ממש יכולה להקפיץ את הממוצע. לכן, המסקנה היחידה היא, שפשוט לא גונבים אלפות :!::!::!:

אמור מעתה - קנה טויוטה, ויש סיכוי סביר שתבלה אצל סוכן הביטוח, בדיוק כמו שבעלים של אלפא יבלה במוסך. :wink:

הקישור -

http://www.motocar.co.il/motocar/news/news.asp?id=2775

היתה לי אלפא אדומה / היתה לי אלפא / היום אני נוסע / בדלתא לבנה.

פורסם

מה קרה לגנבים האלה? מה יש, כבר לא מתאים להם אלפא? מה הם פוחדים שהמחיר מחירון יצנח? מפחדים מתקלות? התרגשו בגלל ה-NCAP? אולי הם עוד בקטע של החלודה? לא התגברו על ה- 33 ?

לך תבנה מדינה...

ערן | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו* - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

*וגם אבארט :)

פורסם

לעומת זאת קבלו את רובר. על הפנים. היא במקום השלישי. כמה כבר רובר יש?! (יש ואפילו הרבה אבל לא כמו כל המכונית האחרות שהם יותר נפוצות).

אתה יודע למה האלפה לא ברשימה? כי פשוט לא שווה לגנוב אלפות...אף גנב אפילו לא רוצה לנסות... :D:D8)

פורסם
לעומת זאת קבלו את רובר. על הפנים. היא במקום השלישי. כמה כבר רובר יש?! (יש ואפילו הרבה אבל לא כמו כל המכונית האחרות שהם יותר נפוצות).

אתה יודע למה האלפה לא ברשימה? כי פשוט לא שווה לגנוב אלפות...אף גנב אפילו לא רוצה לנסות... :D:D8)

אז למה את הרובר שלי אף-אחד לא היה מוכן לגנוב :?::?::?

With nasty big pointy teeth

פורסם

ואני חשבתי להחליף אזעקה ב - 164, ועוד להוסיף לוח מקשים (קודן)

יה בה דה בה דו, מצאתי את המימון למושבי ה - Sparco שאני חולם עליהם :D:D

אסף, עורך אתר מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC

Alfa Romeo - The Flair For Speed

פורסם

אח אח לישון בראש אח.......שאין לך ספויילר

אח לישון בראש שקט....שאין לך סובארו בחנייה

מי יתקרב לאלפא שעולה 12 אלף שקל שהוא יכול לגנוב לשכן GT טורבו? :p

:twisted:

פורסם
אתם רוצים להגיד לי שיש גנבים שגונבים דייהו???

:shock:

יש גם כאלו שגונבים "לאדה סאמארה"

גנבו לשכן שלי לפני שבועיים....

נו טוב....

פורסם

או כי אולי הם מפחדים להתקע בדרך ...........

2001 Opel Astra 1.6

פורסם
אתם רוצים להגיד לי שיש גנבים שגונבים דייהו???

יש גם כאלו שגונבים "לאדה סאמארה"

גנבו לשכן שלי לפני שבועיים....

נו טוב....

חחחחחחחחחחחח

ענק !!!!

אני מכיר מישהו שניסו לגנוב לו את הL200 שלו

לך תבין ...

בטח ערבים

2001 Opel Astra 1.6

פורסם

ררררררררררר, הוצאת לי את המילים מהפה . . . זה המשפט הראשון שעלה לי לראש כשקראתי את ההודעה הראשונה . . .

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

ררררררררררר, הוצאת לי את המילים מהפה . . . זה המשפט הראשון שעלה לי לראש כשקראתי את ההודעה הראשונה . . .

תאכלו את הלב ברוטב טריאקי! :splat:

ערן | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו* - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

*וגם אבארט :)

פורסם

אני משער שזה מכיוון שפסו מן העולם פשעים של תשוקה...

ד"א - מיישר84, לא שהאמריקאיות אמינות יתר על המידה, ויש מי שיגנוב אותן (לא לכל הגנבים יש מוח, הרי :lol: )

נמרוד

The higher you go, the harder the fall..

פורסם

אתם יודעים למה גונבים רובר?

כי אם אתה מוכר רק את הסמל מאחורה למישהו אתה מרוויח כמו שתי דלתות + מכסה מנוע של סובארו...

חוצמזה, אם רוצים להזכיר את המילה גנב בקרבת רובר אז חייב להיות לזה קשר ליבואן החמדן שלה.

מכר 2 מכוניות ועכשיו הוא חי על מכירת חלקי חילוף... שעולים כמו מכונית...

אני אומר לכם...אם מישהו שובר לכם את המראה בחנייה זה טוטאל-לוס!!

sterling.

• תוכן חדש...