Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8324 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שוב שלום לכם יושבי הפורום הנכבדים !

ידידי היקר נוסע לחו"ל בשבוע הבא ולכן הוא כנראה ישמש כאמצעי להעברת חלקים לשיפור הרכב ( AKA שיפורים ) :lol:

כמו ששמעתי מרבים וטובים קפריסין נחשבת למוקד מוטורי מאוד מפותח ולמרות זאת לא העלתי שום כתובת או אתר השופך אור על הנושא .

אודה לכם אם תירתמו לעזרה !

"...You CanT Make a Hoe a House Wife"

Dr. Dre , 2001

דוד גודלי , תעשה לי ילד פג !!

פורסם

אני יודע שיש שם סדנת HAMMANN..... ל בימר

אם זה עוזר.. פרטים תוכל למצוא באתר הרשמי אבל נראה לי שזה יקר מידיי ...

אולי תפרט יותר לאיזה מכונית ...

Every man has his own destiny: the only imperative is to follow it, to accept it, no matter where it leads him

Henry Miller

פורסם
שוב שלום לכם יושבי הפורום הנכבדים !

ידידי היקר נוסע לחו"ל בשבוע הבא ולכן הוא כנראה ישמש כאמצעי להעברת חלקים לשיפור הרכב ( AKA שיפורים ) :lol:

כמו ששמעתי מרבים וטובים קפריסין נחשבת למוקד מוטורי מאוד מפותח ולמרות זאת לא העלתי שום כתובת או אתר השופך אור על הנושא .

אודה לכם אם תירתמו לעזרה !

לאן הוא טס בקפריסין?

הוא פשוט צריך לתפוס אנשים עם מכוניות משופרות (שם אתה רואה מכוניות משופרות כמו שאתה רואה מאזדה בארץ) ולשאול אותם איפה נמצאת החנות הקרובה ביותר..

בהצלחה יא פיטמה שיערה שכמותך,

אדם.

פורסם

גם אני חיפשתי סדנאות בקפריסין.אבל עקב חוסר זמן ולחץ ויתרתי דווקא כשהיתי ממש קרוב למקום שמכין מכוניות לראלי.

עיקר הסדנאות מתרכזות בניקוסיה.יש לי שם חבר שישמח לשלוח לי כתובות (שלח לי ה"פ).

קח בחשבון שאין שם בכלל סצנה של שיפורים לאירופאיות -רק ליפניות.

חבר שלך ישים לב ,כשהוא יגיע לאי,שאחת מתוך 5 מכוניות משופרת.שלא יתבייש לגשת ולשאול-המקומיים ידידותיים להחריד .

אני מצאתי את עצמי שותה בירה באיזה טברנה שכוחת אל עם בחור עם סיוויק טייפ R ומישהו עם סטארלט טורבו-שניהם לא בדיוק שלטו באנגלית,אני לא בדיוק שלטתי ביוונית ולמרות הכל נהגתי לו על הסיוויק...

נ"ב: תבקש מחבר שלך להביא לך חוברות-יש להם MAX ביוונית.שיביא לך גם חוברת בשם POWER וDRIFT.

גברים ממאדים ונשים מפגרות על כל השכל.

פורסם

כשהייתי באתונה,הספיקה לי נסיעה אחת ברחבי העיר כדי להכיר את החנויות.

באתונה יש חנויות ספציפיות לכל דבר,לדוגמא יש שם אפילו חנות שמוכרת

רק מושבים ספורטיביים...עד היום הם מנסים להוריד את הריר שלי מהויטרינה.

הבעיה היא שיש הרבה מהם(בעלי חנויות,עובדים) שהבריזו בשיעורי אנגלית כדי לאכול סופלקי,אז די קשה לתקשר איתם.

אפשר גם לתפוס איזה משפר בכביש ולשאול אותו היכן החניות המומלצות.

בכל אופן,למצוא חנויות כאלו באיזורים האלו זה לא בעיה.

Rikshanoam-R

פורסם
שהייתי ביוון אז ראיתי פולל מכוניות משופרות ויפות הנה תמונה:

ובקשר לסדנאות אז אין לי מושג

חוץ ממכה מכוערת בדלת ומדבקה מכוערת לא פחות על מכסה התדלוק, אני לא רואה פה מי יודע מה שפורים...

פורסם

אני מתנצל על הודעתי הקודמת שלגלגה על הרכב.

רק עכשיו הסתכלתי על מספר הרישוי שלו בתמונה הפרונטלית והבנתי שמדובר ברכב של זק"א.

הם באמת עושים עבודת קודש, ולא יפה שצחקתי על הרכב שלהם, אפילו שהוא לא משופר.

סליחה.

ואני יודע שזה לא אחרון חטאי ומבטיח ביום כיפור לעשות כפרות עם בת יענה ולא עם תרנגול.

פורסם

חח אין לי מושג מה אמרת פשוט ראיתי אוטו יפה... היו שם מלא

vr6 ומלא מכוניות ליגה.. כחו עוד שתי תמונות של המכונית:

Kos 018.jpg

Kos 028.jpg

Kos 025.jpg

• תוכן חדש...