Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מי חזק יותר, lanzar או mac audio?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6891 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפי הנתונים הלאנזר הרבה יותר חזק אבל פחות איכותי (ככה אני חושב לפחות) לעומת זאת הmac יותר מתון אבל ברמה יותר גבוהה בכל אופן זה לשיקולך אם אתה אוהב spl או sq

המלצה שלי ה-mac audio הרבה יותר טוב ויתן תמורה טובה מאוד ביחס למחיר

אורן.

HU: DXZ785USB. FRONT: MW: A.A HAVOC. MR: HAT L3. TW: HAT L1PRO. SUB:DC AUDIO LEVEL 3F X2. FRONT AMPS:XETEC P-2+S.A SAX-50.4. SUB AMP:DC AUDIO 5K. POWERED BY 2 XS POWER 3100+3400

:twisted: DO YOU THINK YOU HAVE BASS? THINK AGAIN

פורסם
2 החברות מגזימות מאוד בהצהרות שלהם, בפועל הZ4200 הוא מגבר די חזק, והרבה יותר איכותי מהלנזר.

אני לא הייתי ממהר להנפיץ שהוא יותר איכותי...

לא הם לא מגזימים, 110WRMS ליציאה זה נורמלי מאוד. והנתון של הגישור 284W עוד יותר הגיוני,

למה אם זה היה JBL 75.4 זה כן היה היגיוני ? לא זה מגברים עם הספק דומה.

ד"א אם אתה רוצה לשלם על שם MAC AUDIO Z4200 יעלה לך כ1200 שקל.

אם אתה לא רוצה לשלם על השם ולקבל אותו מגבר יש לך PULSE AUDIO BA4400 יעלה כ600 שקלים.

תמיר

פורסם
לפי הנתונים הלאנזר הרבה יותר חזק אבל פחות איכותי (ככה אני חושב לפחות) לעומת זאת הmac יותר מתון אבל ברמה יותר גבוהה בכל אופן זה לשיקולך אם אתה אוהב spl או sq

המלצה שלי ה-mac audio הרבה יותר טוב ויתן תמורה טובה מאוד ביחס למחיר

אורן.

אתה מוכן להסביר לי את שיוך המונחים האלה SQ וSPL לשרשור הזה?

"ומותר האדם מן הבהמה - אין, כי הכל הבל"

פורסם
אני לא הייתי ממהר להנפיץ שהוא יותר איכותי...

לא הם לא מגזימים, 110WRMS ליציאה זה נורמלי מאוד. והנתון של הגישור 284W עוד יותר הגיוני,

למה אם זה היה JBL 75.4 זה כן היה היגיוני ? לא זה מגברים עם הספק דומה.

ד"א אם אתה רוצה לשלם על שם MAC AUDIO Z4200 יעלה לך כ1200 שקל.

אם אתה לא רוצה לשלם על השם ולקבל אותו מגבר יש לך PULSE AUDIO BA4400 יעלה כ600 שקלים.

תמיר

1. אני לא "מנפיץ", אלא מתוך נסיון עם המגברים הללו הם פשוט נשמעים יותר טוב.נקודה.

2. גם הZ4200 לא מוציא את ה110 RMS שהוא מוצהר, בוא נגיד שהוא אומנם יכול להגיע להספק כזה אבל לא באופן עקבי ולא למשך זמן ממושך.

מה הקשר עכשיו JBL ( שאגב בכלל מוצהר 75 RMS לערוץ ובפועל מסתבר שהוא אנדרייטד מעט).

ובגדול 2 החברות המדוברות,מאק אודיו ולאנזאר ועוד רבים וטובים אחרים- מפוצצים בהצהרות שלהם.נקודה.

לגבי הPULSE מול המאק אודיו, האמת שאני מכיר הרבה דברים כאלו בעולם הסטריאו לרכב ממגברים של ARC-AUDIO שגם מייצרים עבור ETON ועוד הרבה זהויות דומות בין חברות שלאו דווקא קשורות זה בזה, אני הייתי מאמים לזה בלי יותר מידי ספקות:).

דווקא יכול לחסוך כסף להרבה אנשים.

אבל אני גם הייתי משקלל את גורם האחריות וגורם של מי מספק את אותה אחריות, במקרה הזה עדיף שזה יהיה SG אלקטרוניקה, אבל כל אחד ושיקוליו.

under construction..

פורסם

לא ממש מבין למה לכול הפורום יש דיעה שלנזר הם לא בסדר וליטנינג ומאק אודיו הן כן , אבל שיהיה . אבל דבר אחד בטוח , אפילו אלו שחושבים ששתיהן מגזימות בנתונים , איך בדיוק לנזר עם 250 מוצהר תהיה פחות ממאק אודיו עם 110 מוצהר ?

לא מכיר את המגבר לנזר הזה , לי היה את הסדרה הקודמת , אבל נראה לי שהפורום החליט בדיעה קיבוצית שהיום האופנה היא ליטנינג אודיו . אז זה בסדר גם מהJBL המפורסם אתם כבר ירדתם , עוד מעט תרדו גם מהליטנינג וגם מהמאק אודיו

בברכה יהודה

פורסם

ג'וק זה בסדר, תתרגל. פעם מזמן. הסאב פיוניר 305C היה להיט פה.... לכול אחד הציעו לקנות אותו !.

וממש קנו אותם כמו לחמניות. היית הולך לתחרויות SPL, כולם עם הסאב הזה, טוב רובם,

אחד עם 5 כאילו באצב'ק ואחד עם 3 כאילו בפיאסטה. ועוד אחד עם 2 כאילו בסובארו לגאסי.. וכו.

תמיר

פורסם

תופעות העדר הם מפורסמות פה בפורום תמיר, אתה שוכח את הJBL+דוטק+פיוניר 6700:):).

תמיד יש תקופות כאלו בפורום.

אבל זה רק נוסע בגלל הצלחה של מוצרים כמו המגברים של לייטנינג אודיו שהם תמורה מעולה למחיר, הסאבים של קיקר הCVR והC12, קומפוננטים כמו המילניום\פולס\טמפו, בקיצור מוצרים שדווקא נותנים תמורה מעולה למחיר שלהם בד"כ יהיו לרוב מומלצים פה.

הגיון פשוט:).

ניר,

under construction..

פורסם

ניר , אני לא יודע לגבי החדשים , אבל אם אתה או מישהו ישכיל את עיני למה הפייל שזה למעשה הלנזרים הקודמים , פחות טובים ונשמעים פחות טוב מהליטנינג , אני אשמח לדעת .

אישית אני לא מאמין שבציוד שישודך למגברים כאלו מישהו יוכל לשמוע הבדלים ברכב במצב נסיעה , ואני ממש לא בטוח שליטנינג הם פאר היצירה לעומת הפייל/לנזר , אבל העובדה היא שכולם משדכים אותם ללטינינג ומגברים יקרים יותר .

נו שוין יום אחד יתעוררו ויבינו .ואז דרך אגב תראו פתאום המון מודעות על ליטנינג שאף אחד כבר לא ירצה לקנות:lol:

בברכה יהודה

פורסם
ואני ממש לא בטוח שליטנינג הם פאר היצירה לעומת הפייל/לנזר

אולי עיון בלינק הבא ישנה קצת את דעתך

http://www.rockfordcorp.com/home/

התקנתי הרבה מוצרים שלהם ואני יכול להגיד לך שהם תמורה מאוד טובה לכסף.

כבר חודש בלי קיק דאונים - ככה מתמודדים עם מחירי הדלק:idea:

פורסם
אולי עיון בלינק הבא ישנה קצת את דעתך

http://www.rockfordcorp.com/home/ תהרוג אותי אבל אני לא מבין . מה חשבת שאני לא יודע שהם חברה בת של רוקפורד ? גם פייל היא חברה בת של לנזר

התקנתי הרבה מוצרים שלהם ואני יכול להגיד לך שהם תמורה מאוד טובה לכסף.

רוקפורד בזמנו היו עושים מגברים מעולים , מאז שנרכשו (אם אנני טועה) , הם עושים כבר כמה שנים מה שנקרא בכדורגל "עונה פיננסית" , וממה שאני מבין בכדורגל (וזה כלום:lol:) , כול קבוצה שעושה עונה פיננסית יורדת , ולפעמים גם יורדת כמה ליגות . אז גם רוקפורד וגם לנזר ירדו כמה ליגות . היום מה שנשאר זה מוניטין משנים טובות יותר .

ההבדל היחיד הוא שפייל עושה היום את הלנזרים הישנים , והליטנינג עושים את הרוקפורדים החדשים , אז שניהם לא משהו לספר עליו , אבל לבוא ולקבוע שפייל שנותנת יותר תמורה לכסף זה OUT וליטנינג שנותנת פחות תמורה לכסף זה IN . זה טעות לדעתי .

וזה כול מה שניסיתי להבהיר לפורום שהולך ע"פ טרנדים שיווקיים אלו ואחרים

בברכה יהודה

פורסם

רוקפורד לא נרכשה. פעם היא היתה מרכיבה את המגברים שלה בארה"ב, היום אני לא יודע איפה.

אומרים ש"פעם רוקפורד היתה חברה טובה". אני לא יודע עד כמה המצב הזה השתנה היום. בעיני היא עדיין חברה טובה.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

אפשר לשקול גם את המגברים של soundstream בהמלצה חמה ממני...

איכותיים חזקים ומאוד אמינים.. ולא הרבה הרצלים. זו דעתי בכל אופן

הכביש הוא כמו בדיקת אק"ג אם זה קו ישר אתה מת -------------

• תוכן חדש...